Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 981
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 195
Фанфанито, имаше фонтанчета при нас в Борово, 4 кутии, 2 отваряни и 2 запечатани.

# 196
Благодаря, Соул! Ще видя да ходя да ги погледна и сигурно ще взема, ще преценя на място.

# 197
  • shumen
При нас в Шумен също имаше фонтанчета.

# 198
А хубави ли са фонтанчетата на живо.
И друго дето ме интересува, дали харчат ток много (ми не съм наясно)
Трудно ли се поддържат или само включваш и то си бълбука.
Трябва ли да са близо до чешма или какво...никога не съм имала и си мислех за тераската (тя е голяма доста с много саксии , сандъчета навсякъде съм си сложила и си пия там на масичка кафенце..бе харесвам си я много, едно фонтанче ще стане още по-добре си мисля. Даже си имам разни фенерчета , джаджи фигурки...(да се похваля де))
Сега пак ги погледнах на брошурата...ама много ли са големи и тежки, как ви се видяха.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 21:48 от Анонимен

# 199
Фани,дестилирана вода слагаме ,включваме в контакта и това е.Но пак казвам,нашето не е точно същото ,пак от лидъл .

# 200
Мога ли да върна хранителен продукт, запечатан? Става въпрос за соленки

# 201
Можеш, в който филиал желаеш. Не е задължително да е същият, от който са купени. Дори не е задължително да е в същия град. Simple Smile

# 202
Стига да не е купен преди повече от 3 месеца. 🙂

# 203
За хранителните и аз се зачудих дали важат тези 90 дни, но за тях по друг начин са го описали на сайта, ето го:

Цитат
Удовлетвореността на нашите клиенти е на първо място. Затова ние ви даваме правото да върнете закупена от Lidl стока, в случай че тя не отговаря на вашите очаквания. Lidl ви дава възможност:

да върнете закупени от Lidl хранителни продукти в рамките на срока им на годност срещу представяне на касов бон (в това число дигитален касов бон в приложението Lidl Plus);
    да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки в рамките на 90 дена от покупката срещу представяне на касов бон (в това число дигитален касов бон в приложението Lidl Plus);

Връщането може да се осъществи във всеки от магазините на Lidl в страната.

Ето линк: https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta.

# 204
  • Буркина Фасо
можеш. написано е в сайта на Лидл.
"да върнете закупени от Lidl хранителни продукти в рамките на срока им на годност срещу представяне на касов бон (в това число дигитален касов бон в приложението Lidl Plus);"

Стига да не е купен преди повече от 3 месеца. 🙂
няма такова изискване.

# 205
Благодаря, защото взех от солените с купон, но забравих да маркира картата. Служителя не ме попита, говореше непрекъснато по слушалката, имах артикул който не можах да купя, защото го нямаше в системата и се разсеях

# 206
  • Sofia
И на мен ми е трудоемко и досадно да мия пресния спанак лист по лист, па дръжки да махам, да го бланширам, да го шокирам, да го изстисквам...
Запушвам мивката,
Скрит текст:
напълвам я и накисвам спанака (не режа дръжките), гребвам листа, изтръсквам и слагам в сух тиган на огъня и като започнат да се свиват, добавям нова порция - за нула време имам омекнал спанак с непроменен цвят. Пасирам с малко олио - готово!

# 207
Пробвай да върнеш ориз 6 месеца след закупуване, годен до 2024 г. и пак коментирай после.

Морена, тази процедура ме умори само докато я чета. 😃 Аз харесвам бързо и лесно готвене. И бързо. И по на рядко. 😂

# 208
Благодаря, защото взех от солените с купон, но забравих да маркира картата. Служителя не ме попита, говореше непрекъснато по слушалката, имах артикул който не можах да купя, защото го нямаше в системата и се разсеях
Понеже имах като твоя случай, точно когато стартира Лидл Плюс, ще ти опиша какво направих. Продуктът беше купен от друг град и не беше "сработило" маркирането на Лидл Плюс. Върнах го във филиал в моя град, но не го оставих в магазина, а веднага на касата го купих отново, след като се уверихме, че е сработило приложението този път. Предварително обясних за какво става дума. Simple Smile

# 209
И аз искам да върна хранителен продукт, но се чудя кое ми е по-важно, парите или да не се излагам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт