Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 114
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Можеш да си вземеш всичките активирани купони от скреча, стига да не са еднакви.
При два еднакви ( паднали се последователно или през ден ) не дава да се активира втория, докато още е наличен неупотребен първия.

# 1 156
Сутринта си купих пилешко филе със срок на годност 22.08. Преди малко го изхвърлих в контейнера за боклук. Така смрад от доста време не бях усещала.....

# 1 157
Стояло е извън хладилна витрина или някой е боцнал с нокътче да го "провери"...🙄
RebelHeart, благодаря. Аз все се възспирам да взимам по повече от един артикул от скреч, но ще пробвам. 🙂
Как приготвяте маринованата вешалица? Взех скоро, пекох в йена с фолио отгоре+ малко без фолио и стана чудесно.

# 1 158
  • Варна
Здравейте, от скоро имам коте, дали са хубави храната и котешката тоалетна в Лидл, другата седмица ще са с до 30% намаление Simple Smile
Сухата храна от 4 лева, която е намалена е много хубава. Тоалетните ние ползваме само такива, макар че повечето хора не ги харесват.

# 1 159
  • Русе
Днес се чувствах като в онез , Хамериканските реалитита , с купоните- взех си овесени бисквити за 1ст, сухата паста и т яза 1ст, както и виното за РД също за 1 ст. Моя ме гледаше недоумяващо..Прецака се обаче с цената на едно сирене в метална кутия, която 3 пъти гледах, и пак не съм догледала явно. Та платих доста повече от очакваното.

# 1 160
Вчера заредих сладолед, сега тъкмо с голям кеф си хапнах един от тези. Страхотен,яд ме е че нямам място във фризера да заредя още,тъй като вчера взех 3 кутии различни и сега имам 20+ броя Grinning

# 1 161
Аз им махам кутиите. И на пиците и шницелите им ги махнах.

# 1 162
Мислех го,но като ги пръсна из фризера и тръгна да вадя нещо друго ще е още по-голямо прехвърляне Grinning

# 1 163
И ние махаме кутиите, редовно имаме пици и сладолед, но имаме и голям хладилник и фризер и не е проблем.Наистина този с бадема е чуден!

# 1 164
  • София
Който може, моля, да помага с насоки- свалих си приложението на телефона, но лидл+ не се появява.Какъв беше начина да се инсталира, не помня!
На тези, които ще се включат- благодаря предварително.

# 1 165
Който може, моля, да помага с насоки- свалих си приложението на телефона, но лидл+ не се появява.Какъв беше начина да се инсталира, не помня!
Кое приложение? Те са две - едното е Лидл (иконката е само логото на Лидл), другото - Лидл ,плюс+ (иконката епо-малко лого, от долу пише Plus).

# 1 166
  • Sofia
Кое приложение си инсталирала?  Подозирам, че е просто лидълското, не Лидл+.

# 1 167
  • Майничка
Мислех го,но като ги пръсна из фризера и тръгна да вадя нещо друго ще е още по-голямо прехвърляне Grinning
Вместо в кутията, ги слагам в пликчета.

# 1 168
Разочарована съм, че няма от дебелите скицници А4 формат.

От пепко взех 5 скицници с много 7ебели листи. Само с 10 са, но пък 70 ст.
Тези, че има и други

190г хартия .като картон са.

# 1 169
И ние махаме кутиите, редовно имаме пици и сладолед, но имаме и голям хладилник и фризер и не е проблем.Наистина този с бадема е чуден!
У нас сме с хладилник side by side с голям фризер,един малък самостоятелен фризер и отделно още един хладилник с камера Joy обаче аз обичам да съм заредена и държа всевъзможни неща да имам замразени под ръка, та никога нямам място Joy
П.п. Тете,за торбички не се бях сетила,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт