Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 829
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Велико Търново
Just mila, вече ме уби! Наистина имаме нещо сестри ски, виртуално, близначно и т. Н. И ММ има РД, но вдругиден... То бива бива съвпадения, но чак толкова Simple Smile

# 1 381
JustMila, голямо тортоправене при вас! 😃 Интересното е, че вече не е намалена сметаната 36%, а още е същата партида със същия срок на годност...

# 1 382
Аз пък кюфтетата от смляно пред мен месо не мога да ги докарам като тези суровите готови. Гледам рецепти, бъркам струвам, слагам лед, и пак седят едни сухи и сбити и не ми харесват. Или пък ми се разпаднат на скарата.
Ще наспамя темата, но за да станат добре кюфтета и кебапчета, трябва първо да е по-мазна камата. Аз правя от флейка. Другото, най-важно - не знам колко време трябва да се веси камата на ръка, без да се стопли. Аз си имам машинка - планетарен блендер. Слагам студената кайма от хладилника, сол, подправки и малко много студена вода. Меси с куката за тесто 10-на минути и отново в хладилника. Оформяне и печене - на следващия ден. Ако някой има такъв уред, може да пробва.

# 1 383
Just mila, вече ме уби! Наистина имаме нещо сестри ски, виртуално, близначно и т. Н. И ММ има РД, но вдругиден... То бива бива съвпадения, но чак толкова Simple Smile
Винаги съм си мечтала за сестра, но си имам само един прекрасен брат.
JustMila, голямо тортоправене при вас! 😃 Интересното е, че вече не е намалена сметаната 36%, а още е същата партида със същия срок на годност...

Тортите са много домашни, но изцяло от Лидъл
На Свеки - готови блатове, две кутии сметана, малко сладко от боровинки между редовете, натурален куветтюр за ганаш

За шефа ми- готови блатове, две сметани, имаше скоро американска седмица и имах замразени тропически плодове , пасирах мещду блатовете, бял кувертюр за ганаш

И за мъжа ми - готови блатове, две сметани, между блатовете шокаладови трюфели, бишкоти мацнати с млечен кувертюр

Не съм пробвала нито една от трите, дано не се изкуша, но всички много ти харесаха

# 1 384
  • Sofia
Пфуууу..., добре че лидълската брошура не ме вълнува, че кауфландската...

# 1 385
  • Mostly in my mind
Пфуууу..., добре че лидълската брошура не ме вълнува, че кауфландската...
Какво хареса?

# 1 386
  • София
Аз нещо почти нищо не съм харесала другата седмица. Евентуално ака хвана за ММ горнището и долнището, и някакви дребни неща.
Пуснали са ми купон избрано за теб за Морени и млечен шоколад 4+1безплатно.
В кауфландската нещо също нищо не харесах.
Писна ми да си давам парите за храна-вкъщи направо магазин мога да отворя. Яко консуматорство и се изнервих напоследък. Извество време ще го карам по-минималистично, защота иначе се напрягам какво да готвя, защото има това или онова, или да не се развали нещо.
Иначе и аз правих торта за баткото миналата седмица само от лидълски продукти-бисквити закуска, сладко от черни череши, сметана, маскарпоне, черен шоколад, боровинки, вафлени рулца и шоколадови дражета за украса.

# 1 387
И Ан мен са ми пуснали за Морени. Мъжът ми ще е доволен.

# 1 388
  • Sofia
Лолита,
Скрит текст:
Первол; омекотителя Бинго ще пробвам, че харесвам препарата им тип "циф'; бял балсамов оцет; джинджифил; манго; лайм; тиква Матилда (няколко малки ще взема); чесън; сладки картофи; петроханова броеница (много ми е удобна за едно ястие с боб и наденица на фурна); маскарпоне 500г;  Халуми;  Барбун (ако случйно е доплувал до Сф); кокосова мазнина ще заредя (за източно азиатска кухня много го ползвам); тюрбан; и съд за водна баня ще погледна. А се чудя и на яйчния белтък (понеже нямам място и за тази кутия в хладинка, затова).

# 1 389
  • Mostly in my mind
Лолита,
Скрит текст:
Первол; омекотителя Бинго ще пробвам, че харесвам препарата им тип "циф'; бял балсамов оцет; джинджифил; манго; лайм; тиква Матилда (няколко малки ще взема); чесън; сладки картофи; петроханова броеница (много ми е удобна за едно ястие с боб и наденица на фурна); маскарпоне 500г;  Халуми;  Барбун (ако случйно е доплувал до Сф); кокосова мазнина ще заредя (за източно азиатска кухня много го ползвам); тюрбан; и съд за водна баня ще погледна. А се чудя и на яйчния белтък (понеже нямам място и за тази кутия в хладинка, затова).
Благодаря, Морена.  Джинджифил и аз ще взема със сигурност. Добра цена е.

# 1 390
  • София
Иначе и аз правих торта за баткото миналата седмица само от лидълски продукти-бисквити закуска, сладко от черни череши, сметана, маскарпоне, черен шоколад, боровинки, вафлени рулца и шоколадови дражета за украса.
В сладкото от черни череши усеща ли се кисела нотка?

# 1 391
  • София
Мисля, че не. Не ми киселееше.

# 1 392
  • Sofia
Мисля, че не. Не ми киселееше.
Ми то са череши, не вишни, от къде кисело?!

# 1 393
И Ан мен са ми пуснали за Морени. Мъжът ми ще е доволен.
И аз имам Морени някой ако го иска, за 1 вафла не ми се вижда изкушаващо

# 1 394
Здравейте!
Имате ли впечатление от този тип фрайър на Лидл? Харесала съм си подобен, но в Кауфланд, но ако някой има впечатление за този, мога да изпратя запитване за наличности, ако е по-хубав. По-конкретно ме интересува как стават картофите, не бланширани, а пресни и как се получава пилето на грил, дали остава жилаво месото отвътре и се запича само отгоре или става хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт