Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 685
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Германия
Ре, добре - не пий кафе, ама кафе паузите ги спазвай моля те, едва си отворила очи и почваш да работиш, така ще ни депресираш Joy, аз като знам, че чак привечер живвам. Всъщност винаги съм се кефила на ранобудните и в кондиция сутрин хора

# 1 336
Аз не съм от тях.Много ми е трудно сутрин.
Добро утро!
Якче,всичко ще е наред с пълнолетния!

# 1 337
Синът се разболя и ми изпили нервите Sad Не съм предполагала, че е толкова зомбиран от информацията за делта варианта на ковид. В къщи не коментираме, откъде тая паника у него?! Днес ще дирим лаборатория за антигенен тест ...
Вземам от кафето тройна доза, дано компенсира безсънната нощ.

# 1 338
  • Пловдив
Добро! Уж спах, ама ме будиха 100 пъти Confused  Моите са за риба, свекитата си биха камшика на нейде и аз блажено си пия кафето сама в къщата Simple Smile
Е, кат напече няма да ми е кеф, ма нищо...

Бабче, и аз искам да хукна и да бягам, ма ни е късно веч...

Фил, вземи го отбивай туй бебе вече...имам усещането, че не суче, а си играе. Ползва те как залъгалка май Simple Smile

# 1 339
Елиф,той не се ли разболя с вас?
Успех!

Мистик,къде искаш да бягаш,пък ти?

Светнах се иначе,това Ze-Ze е едно от Сънитата,а аз си помислех че е Мамчето.Голяма лудница с тези никове.

# 1 340
Кроте, да, беше болен с нас ноември.
Сега масово върлува вирус с температура 1-2 дни, хрема и кашлица. Курортите са пламнали
При него е с разстройство и болки в корема.

# 1 341
  • Германия
...............
Бабче, и аз искам да хукна и да бягам, ма ни е късно веч...
..............
Не съм съгласна, никога не е късно, ето ме мен, направих 50 и смених държавата. И само някой да посмее да ми каже, че съм стара за нещо - ми то аз сега започвам да живея, ама от обяд нататък Joy

Елиф, моя е лепнал вируса с повръщане и разстройство без температура

# 1 342
  • Пловдив
Кроте, ам незнам...някъде.

Момчетата да оздравяват.

# 1 343
Чудничко.Само с кашлица и хрема,ходих на тест аз.Ама то не хрема да ти тече носа,но запушен.Страшна гадост.
Докато висях при личната,двама се обадиха с подобни оплаквания.Едната я нахока,че не иска да се ваксинира.А въпроса и към мен беше,кво стана,да не ковидяса пак?!
Да си направи тест за собствено успокоение.Щото то май никой не знае какво реално се случва.

# 1 344
  • Оптимист по принуда
Добро и от нас
Прохладно е, приятно.

Яка, всичко ще наред със сина ти Hug
Елифче и твоят да оздравява Hug

Кроте, как ги 'навързваш' нещата, аз мислих,  че Зезе е Мамчето. Оздравявай и ти.

Какво става, момичета, аз в Бг за ковид не разбрах, вие сега тук ми казвате, че всеки втори от нещо се е тръшнал...Пфф, дано се размине поредна вълна.

Аз тук си скубя косите със задължителните тестове по време на карантина. Резултатите не излизат, а трябва да съм на работа във вторник. Да поясня, че тук ти пристигат по пощата, правиш си ги сам и ги връщаш пак по пощата и чакаш резултат. Явно гълъба с моя е фанал на някъде 🤪

# 1 345
  • Пловдив
Деми, как изкарахте у нас?
Пак ли има задължителна карантина като се приберете?

# 1 346
  • France
Добро Утро.
Точно като залъгалка ме ползва малкият канибал. Ще го отбия, пушек ще се вдига. Imp
Добре дошла на Деми. Добре ли изкарахте.
Мамчесата беше с едни години в ника.

# 1 347
  • Оптимист по принуда
Мисте, Фил, много хубаво си изкарахме, въпреки липсващите хора, които изгубихме. Искаме да се върнем..Детето също иска, харесва и' повече в Бя. Бяхме на море, на палатки на къмпинг Делфин, ами страхотно е. Няма го това застрояване, спокойно е, чисто.. Пусто време не ни стига никога.
 По принцип, ако пътувахме със самолет, нямаше да сме в карантина,  защото България е в зеления лист на Англия. Обаче, тъй като сме с кола и минаваме /транзит!!! за по няколко часа/ през оранжеви държави, трябва да стоим под карантина 10 дни, тъй като не сме ваксинирани. Задължително си купуваш тестове за ден 2и и 8ми от карантината предварително преди още да си пристигнал. Ако искаш да я съкратиш, имаш право да си купиш още един тест за 5я ден и ако той и този от втория са отрицателни,  може да излезеш от карантина. Аз си купих за 5ти ден, но резултата от 2ри още не ми е излязъл, вече е ден 4. Абе Оруелска му действителност. Няма мърдане. Писнало ми е... Съжалявам, че се обяснявам толкова с моите скучности.

# 1 348
Добро утро, но ДОБРО го казвам от куртоазия...
Елифче, дано не е ОНЗИ вирус и детето да се успокои и най-важно, каквото и да е да минава бързо!!!
Бабче, гуш и на теб! Разбирам те, защото и аз съм като теб, тревожа се за моето момче, което вече е мъж! Да чуеш скоро добри новини!
Аз имам чувството, че живея в психодиспансер. Снощи спря тока и аз дръпнах една цигара в тъмното. Вратата обаче е била отворена и мама ме е видяла... НастАна апокалипсис. Гърмя и трещя, после се навъси като градоносен облак и сега едва ми отговаря. Поне още не е казала на сина, но  е въпрос на време... В 1:30 Недовършений ме събуди, разлял халба с айрян върху леглото, не пиатайте как, нямам идея. Всичко плуваше в мляко, дори матракът бе подгизнал. Станах да сменям чаршафи и тъкмо оправих хаоса, сина ми го втресе. Но такава треска, чак зъбите му тракаха. До 3 бях при него, малко се успокои. Излишно е да ви казвам, че не искаше лекарска помощ! Вкъщи всички презират лекарите и очакват да ги лекувам аз...
Цяла нощ бушува и се поти, сега е задремал, а баба му ми прави фасони! Аз пуснах трета пералня и се боря с миризмата на мляко.
Гади ми се от СВЕ!

# 1 349
Деми,не са скучности,нали сме си семейство тук,всеки пише каквото му е на сърце. 🤗
Дано са отрицателни тестовете и да минава карантината.
На Елиф и Бабчето момчетата да се оправят и да не тревожат мамите! Карамелче,и твоето също! Това с айряна е ужааасно! Малката като бебе от АМ едва изпирах разлятото нощем,а как миришеше сутринта... 🤢
За цигарите,мисля че е време да им кажеш и да приключи тази агония. Ще потрещят ден два,ще се цупят,пък ще мине. Ти си голям човек,не може да се криеш като тийн и да се озърташ. Казвай им и да дишаш спокойно после. 🤗
Аз не знам кое Съни е Зезе,но ДжъстМама,т.е. Сватята си е с нейния ник,мернах я в други теми. Ам така е,като забягвате и се “преобличате”,после ни трябва време да включим кой кой е. 😆
Сънувах някакви странности пак. Една неприятна особа ми обясняваше,как щяла да ми гледа детето,да не се притеснявам,а аз бях болна от нещо лошо. 🙄 Вчера пък се сънувах бременна,после четох,че не е на хубаво и сигурно за това днес вече бях с диагноза в съня. Изтрещяла работа,обаче после ми е тегаво някакво и напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт