Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 688
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Пловдив
Деми, тъкмо щях да казвам да пишеш по-често...как ще е досадно? Kissing Heart

# 1 351
  • София
Деми, много се радвам, че сте изкарали хубаво.
Карамело, аз виждам един изход.
Правиш си кафе или коктейл, сядаш, навирваш копитца и пазиш цигара. Останалите да си гледат работата. Дамо малкият голям Н3 се оправи бързо.

# 1 352
  • Германия
Карамелка, наистина стига се кри от сина и майка ти, голям човек си и сама си вземаш решенията какво и как да го правиш.
Деми, видях на снимката едно захарно памуче, дай повече негови снимки.

# 1 353
Демич,този гълъб да не е на нечии прозорец кацнал,да чака  я баница,я бухти,а ти да го търсиш?!:smiles:
Карамел,вярвам има причина да се тревожат за цигарите,ама ми става смешно.Майка ми така се криеше от свекърва си.Smiley

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 11:06 от Кротал

# 1 354
  • София
Едно пиле се преби в прозореца и два часа го чаках да се съвземе и държах куч вътре. Слава богу отлетя.

# 1 355
А защо си ги изчистила до невидимост,м?

# 1 356
  • София
Не следиш аналите Ренюински, МН ги ми 🤣. Аз му направих сандвич за закуска. Намачкано авокадо, сирене сьоНга и варено яйце. Сега очаквам подвизи в градината.

# 1 357
След нападението в банята,са ми се изтрили другите спомени за неговите подвизи.Satisfied

# 1 358
  • Пловдив
Ма чакай ся..нъл ти щеш да режеш храсти, а не ТН?

# 1 359
  • София
    Ние караме яка криза на средната възраст. Играем в една група, в която пускаш музика, ако искаш да спреш парчето плащаш с крипто. Сега, верно е, че ММ я създаде, но е супер забавно. Повечето са милениалс, а ние им пускаме класика, рок, латино и те се кефят.
    Мисте, орязах храстите. Той да коси съм го цанила.

# 1 360
    • Пловдив
    Ооох, кат каза група и първосигнално си мислих, че си написала за ония дет си разменят партньорите...суинг ли как се зоват? Flushed  Joy
    Малииий...ни съм в час...

# 1 361
    • София
    🤣🤣🤣, до там още не сме опряли, но...като съвсем изфиреем, кой знае.

# 1 362
    • Пловдив
    Grinning
    Аз па съм толкоз задръстена, че дори се чудя как го написах Blush Grin

# 1 363
    Добър ви ден, че утрото го отървах! Да ви оздравяват децата! Деми, скучности, ама реалности и аз така си виках докато само ви четях... да сляза да пиша, какво толкова имам да разказвам, станах, работих, готвих, чистих, легнах...
    Аз по сутиен се потя над тигана, вчера много се накарах на детето и сега гузната ми съвест му прави палачинки. Безглутенови са, че и аз съм човек да хапна след толкова мъка (отключих хашимото и антителата са ми в космоса, та ме сложиха на безглутенова диета, уж да паднат, ама ще видим сред 6 месеца) По тоя повод се сетих на 13 да кажа, ако ти се занимава да пробваш известно време да махнеш глутена и аз имам същите проблеми с корема и сега не знам на антителата дали ще подейства, но на корема ми определено му е много по-леко, не се е подувал и не ме е болял от доста време.
    Ре Joy

# 1 364
    Мисти,те тихите води са най-дълбоки! Като напишеш колко си задръстена да не мислиш,че ще ти повярваме,мммм?! От нас не можеш да се скриеш🤣😂
    Зе ,искам телефона или мейл на фирмата,на лични, please 🙏! Не знам за кого те мислят,но аз не се сещам изобщо!
    Сали,не искам да те разочаровам,но при мен безглутеновата диета не помогна. Внимавай с безглутеновите брашна ,че се пълнее доста от тях!

Общи условия

Активация на акаунт