Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 728
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Пловдив
Ооо, Сиско,  Grinning вЕрвай ми, тежък хроничен случай съм аз...няма оправяне.

Зе-зе е Съни112233...нали си имахме няколко Сънита Simple Smile

# 1 366
Добър ви ден!
Пих една кофа с кафе, но май още една ще ми трябва. Синковеца ме събуди в 6 и то с не много приятна изненада!!! Ако се гътна от него ще да е! Правих добруджанки за закуска/втора поредна сутрин/, въртя втора пералня и успях да му сготвя спаначена супа с пуешка мръвка за разкош. Бях взела две пеушки бутчета от ЛИДЛ, едното обезкостено с част от бульона го командировах във фризера, другото ситно накълцано в супата. Аз продължавам да си похапвам салатите, докато не се разхлади стабилно друго май няма да близна.
Нищо не ми се прави, апатично ми е, та май да взема да си полегна.

# 1 367
  • Пловдив
Уинд, щом те ядосва начи е добре синковеца Simple Smile

Отиваме на обяд у зълва ми. Рибарите не са валат, ама можело и по-добре Simple Smile
Свекитата са си намерили хотелче.

# 1 368
  • София
Здравейте!
Подхванах ОИ от сутринта. Вече съм размазана от жега и колкото съм изчистила, толкова. Наготвих един постен грах. Колебая се да правя ли кекс за детето, или да не си причинявам повече жега от печката за днес. Имаме четири вида плодове, по-добре е от кекс.

Зе-зе ни пусна въдицата и се оттегли да се потим над въпроса коя е тя. 🤭 Аз също започвам да мисля, че е Съни с цифрите

Всички болни синове да оздравяват, че да си отдъхнат майчетата им!
Страшно нещо е  болен мъж. Малцина от тях боледуват мъжки. Повечето са бетер от бебета.

Приятен ден да имате!

# 1 369
Офффффффф
Върнахме се от лабораторията ... Хора, не е за припарване. Народ бол, бутат се в теб, дистанция нулева, маски за украса тук-там, две баби лаборантки със скоростта на костенурки. Искам парола за проверяване онлайн на резултата - не работел принтера. Помолих да ми я запишат - едната диктува, другата пише, дано няма сбъркана цифра, че не можах да я сверя, бабата излезе от нашата страница и не знае как да се върне на нея ... Да не говоря за т.нар. ромско население - ти му казваш, че трябва да изчака, то се вре и настоява 'ама само' Sad

# 1 370
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!  Е, за мен е добро утро още Wink.
Делим си с кучето препечена филийка, добре, че не налита на кафето. Че тогаз щеше да е страшно. Simple Smile.
Много болни, нека по-бързо оздравяват!
Зе-зе си пися коя е още като я приветстваха с "Добре дошла".
Хубава събота!

# 1 371
  • sf
Купонът за довечера е уреден. Отивам да се разкрасявам, че и разкрасителна дрямка ще си спретна. 😁

# 1 372
Sissy, не вярвам и аз да помогне, но поне ще знам, че съм опитала МАТ 860, ТАТ 150...ранна пролет трупнах 3 килограма от въздуха, по корема и талията и стигнах до по голяма обиколка, от колкото месец след раждането без да съм променяля хранене или режим. Опитах със спорт и режим да ги махна, не става и тогава ми снетна лампата, че нещо не е наред. Първо обвиних ранната критическа, която ме думна още на 39 г., но все пак три години си живея с нея без проблеми с килата. Иначе за брашната знам, ползвам предимно оризово и царевично, все въглехидрат, ама един хляб (по-точно солен кекс го ям по 5-6 дни, та не е страшно. От както съм на л тироксин, свалих 3-те кила и съм си екстра. Може да ми се смеете, че 3 кила са ми били проблем, но от ученичка съм на едни кила +-1 и тези си ми натежаха, не се чувствах добре.

# 1 373
Акустирахме на морето, тук се диша има ветрец. Сега заслужена дрямка, че хич не съм спала. Не знам какво беше това нещо, в ранни зори един самолет ни побърка, бръмча половин час сигурно. ММ вика рулира, чист тормоз си беше.

# 1 374
Миналата седмица обикалях с една приятелка магазините да търся чехли на Недовършений, в един магазин залепнах пред една чанта – от кадифе в  бордо. Ма, направо се влюбих, ун аморе гранде! Но Н. трябваше да влиза в болница и ми беше съвестно да си доставям удоволствие с шопинг. Преди малко ми звъни приятелката и ми казва – пред вас съм, излез за малко. Излизам аз и тя ми връчва един пакет с думите – за теб е! Отварям го и вътре чантата. Гледам недоумяващо и питам защо!?? А тя – защото заслужаваш и защото те обичам!
Хора, рева! От щастие, че имам такива хора в живота си  и от недоумение с какво съм ги заслужила. Но съм благодарна, че ги имам! Не всичко в живота ми е блек и бляк! Има и цвят, много е цветно дори! За мое щастие не съм обградена само от сиви Вутета!

# 1 375
На мен вчера любимата ми колежка ми донесе грозде от лозята на родителите й ( правят вино), което лично е набрала за нас. Невероятно мило ми става, когато някой направи толкова мил жест за мен! Сигурно защото не съм свикнала някой да прави нещо за мен без да очаква нищо в замяна!

# 1 376
Така е, Сис, такива безкористни жестове топлят за три живота напред Heart

# 1 377
  • София
Много мили жестове сте получили! Нека винаги има хора, които правят такива!

Една позната преди години направи подобен жест за мен. Подари ми нещо дребно за детето, но ми стана приятно. След време ми звънна по телефона - трябвало да върна жеста. Има нужда от поръчител за един заем ...

Елифче, и аз минах днес покрай една Ковид лаборатория. Отвън на опашката хората без маски. Между тях дистанция от 80 см. Несъзнателно спрях да ги погледам в потрес.

Щерката я напъват някакви газове. Тя много се забавлява ( не я боли, само оставя ароматна диря, по която мога да отгатна в коя посока се намира).  Аз обаче се чудя до кой прозорец да седна, че да не умра от липса на чист въздух.

# 1 378
  • София
Ох бе Пандич, изплюх си водата върху таблета 🤣. Милата Пандичка/пръдличка.

# 1 379
  • France
Пандич, хората са без задръжки понякога.

Общи условия

Активация на акаунт