Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 90 982
  • 3 459
  •   3
Отговори
# 2 340
  • Euskal Herria
Айде, цветът на косата ми е подновен. Моят мъж добре се е постарал, няма пропуснато, няма различни оттенъци. Всичко е добре боядисано. Дори и врата, челото, ушите, зад ушите, около ушите... Grinning   Спазил е абсолютно точно инструкциите ми - да опази веждите небоядисани Wink.

# 2 341
  • софия
Аз като си нямам мъж да ме боядиса и ей го на забравих да го свърша. От вчера се каня да се боядисам, ама отложих за днес и чак сега като те прочетох се сетих,че не го направих. Нищо де,утре ще замажа положението с тия пръскащите за еднократно бои пък вечерта ще се боядисам. Подсетете ме моля😀

# 2 342
Яна е за бой! Прибрах се от работа и замесих Мъфините! Главната буква не е грешка!

# 2 343
Гутен вечер, бамбини!
Язе се подвизава у родния си край, пий бира,, лапа пица,тук се спре, там се спре, мм го фанаха дяволите да ме чака да бърборя😀! Оффф освиних съ... хлъц... хлъц.
Абонатът е извън обхват!
Кротанке, благодарско, знам чИ мЪ обичаш! 😀
Ай, до не знам кога! 😀😀

# 2 344
Сиросчее,не си се самопоканила,аз те каня 100 пъти,ама като не идваш ти,ще дойда аз. 🤪😘 Тъй де,важното е да се видим.
Поемам към банята и утре ще се видим на кафе! Лека нощ. ❤

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 08:21 от Anyyyone

# 2 345
И аз днес бая ОИ извъртях. Готвих ориз с фиде и сирене, че става бързо и само го метнах във фурната да се готви докато аз чистя. Мързеше ме да готвя нещо дето трябва да му бая.

Бяха при нас брат ми с детето и жена си. Щерка ми и племенницата направиха панаир от играчки. Нормално, но после ги строих двете да си ги подредят. Майка ми ги беше научила, че след като племенницата си тръгне подреждаме ние. Аз не бях съгласна с нея и реших още от първия път да вкарам новото правило да подреждат заедно децата, защото и двете са разхвърляли. Сега се чудя не съм ли гадна?
Не, Панди, постъпила си точно както трябва.

# 2 346
  • Euskal Herria
Сис, да кажеш после дали са ви харесали.
Ени, красавец е! Или е красавица?

# 2 347
Красавица е,Янче. Дейзи. 🥰

# 2 348
Беболина остана да ми "помага" до сега! Не пожела да спи при баща й 😁!
Яна ,харесаха ми на мен много! Дребната също ги уважи,а беше яла ,че и зъбките бяха измити...
Скрит текст:
Замених обаче брашното с биологично пълнозърнесто,а крема сиренето с едно меко местно бяло сирене.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 00:41 от Sissy

# 2 349

Ха добро утро и успешна нова седмица!
Кло,нищо неочаквано не се случва.Беше пределно ясно,че ще е така.Ти защо си пас?
Защото отпуската, която днес приключи ще ми излезе през носа в следващия месец и половина, докато се изредят всички, за втори път да почиват. А отгоре на всичко ми предстои и преместване в града, т.е. обратно в реалността. Така, че и уикендите ги отписвам.

# 2 350
  • софия
Добро утро,момичета Flowers Hibiscus
Аз не можах да спя нощес, е сега ставам,че нямам нерви да се въртя още. Слагам кафето и почвам да се оправям за работа. Дано е хубав ден днес.

# 2 351
Гутен ви сабахлен у понеделник! Вижте де пия кафе..
да въй яТ! 😀😀😀😀
На работещите успешна нова седмица! На айляците кат мен.... хубава почивка!
Ля, Ля, Ля...

# 2 352
  • Пловдив
Добрутро, понеделнишко...не е ок, ма няя начин. НЕкои трябвя да са на тръстиката Wink

Кло, мерси за кафето...изпревари ме Simple Smile За срещата...и аз подозирах, че така ще стане, та трий...

Весе, тая гледка кат я зърнаАх първоночално и лампата дет се е отразила ми заприлича та летяща чиния Satisfied
То в оня край всичко е възможно, де... Wink

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 08:09 от mystic woman

# 2 353
  • Германия
Добро утро и от мен,
..........
Весе, тая гледка кат я зърнаАх рървоночално и лампата дет се е отрпазила ми заприлича та летяща чиния Satisfied
+1, моето оправдание е, че съм на две глътки кафе още, а твоето  какво е

# 2 354
  • Пловдив
Добро утро и от мен,
..........
Весе, тая гледка кат я зърнаАх рървоночално и лампата дет се е отрпазила ми заприлича та летяща чиния Satisfied
+1, моето оправдание е, че съм на две глътки кафе още, а твоето  какво е
че почти не съм спала...

Общи условия

Активация на акаунт