Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 683
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Пловдив
Панде, гуш! Kissing Heart

# 3 046
  • София
Не, не става. Понякога забравяш, а после те залива като вълна. Вълните стават по-рядки.

# 3 047
Панде, прегръдка и сили мило момиче! С времето се научаваш да живееш с празнината, но не става по-леко. Вече станаха 15 години без татко и пак като се сетя за него ми се пълнят очите. Живота е хубав и продължава без тях и ни остава да се надяваме, че са на едно по-добро място и бдят над нас.

# 3 048
... Живота е хубав и продължава без тях и ни остава да се надяваме, че са на едно по-добро място и бдят над нас.
Много вярно и мъдро.
Аз се "справих" с болката и липсата, като си забраних да мисля за майка. Не е добър начин, но поне не ме боли и не плача. И по гробища ходя много рядко.

# 3 049
Панде, прегръщам те силно. Не знам дали става по-леко, но в някакъв момент се научаваш да живееш с тази празнина.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 17:16 от Birdflower

# 3 050
  • София
Бърдо, стискам. Много кофти ни се получи.
Испанският е вилнял три години. Тогава пътуването е било по-ограничено.

# 3 051
О, Панде. Не минава, за съжаление. Мама я няма от 3 години, татко от 8, и всеки божи ден се сещам за тях и ми липсват. Нашите и много рано ни напуснаха, сестра ми нямаше 30, аз 40 ...
Бърд, стискам палци да се опазят.

Днес малко ОИ.
Взех все пак практичното решение. Много ме боли, но така трябва.

# 3 052
Панди, прегръдка!

Бърди, стискам!
Скрит текст:
На сила не може да дадеш, само да вземеш.

# 3 053
Панде,силна прегръдка имаш и от мен! Hug

# 3 054
Сега чета, че заради двамата хубавци с фалшиви PCR, гърците правят тестове на границата на всички, които нямат ваксина. Опашките са 3 км. сигурно ще станат и по-големи. Аман от тарикати, заради които страдат всички.
Чистих, прах, щях да излизам, а ме домързя, може пък да ми мине по някое време 😄 нормален ПМС.

# 3 055
  • София
Бърди , дано всичко е наред! Hug

Момичета, помощ!
Как панирате кашкавал без да се разтече? Майка ми го правеше перфектно. Малката Пандичка иска от "панирания кашкавал на баба". На мен обаче винаги ми се разтича. Знам, че мама го държеше нарязан в хладилник от предния ден. Знам и коя марка купуваше за паниране. Но не ми се получава като нейния. Разтича се. А тя вадеше перфектни триъгълници от тигана. Мини Пандето ги набиваше с кеф.

# 3 056
  • Варна
Кашкавал "Домлян" е подходящ. Нарязва се на кубчета и се слага във фризер. Поне за 3 часа. Непосредствено, преди пържене се измива със студена вода. Планира се стандартно - брашно/ яйце/галета или смлени ядки. Пържи се до леко зачервяване. Минутка от всяка страна. Не се разтича.

# 3 057
Аз рядко панирам кашкавал, но с кори за баница ми се получава много добре и никога не се разтича.

# 3 058
  • София
Вивиана, Зе, благодаря, момичета! Ще опитам това с фризера.

Зе, завиваш кашкавала с кора, а после топиш в яйце и галета, или?

# 3 059
Панде, по тази рецепта го правя
https://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post_6.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт