Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 676
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 060
Аааа, не е баш така с корите за баница. Пробвах, завивах, е пекох, а не пържих и ..... кашкавала пак се разтече!!! Не ме питайте как стана тоя номер щото не знам, спазих всички упътвания за сгъването. Иначе рядко ми се е получавал кашкавала пане - и във фризер съм го държала, и в студена вода съм го потапяла.... С две думи отказах се да го готвя туй нящо в къщи.

# 3 061
  • София
И аз мислех да се откажа. Но в заведение поръчах на Малката Панда панирани кашкавалчета и бяха откровено гадни. А тя много обича. Иска си. Та ще го мъча докато ми се получи или докато тя се откаже да го яде заради нескопосните ми опити. Grin

# 3 062
И моят кашкавал по-често се разтича, отколкото не. Затова рядко правя Simple Smile
Отложихме пазара за утре. Щях да ходя в един турски магазин за кори за баница, масло и сирене с идеята да направя баница утре за закуска, но ще отложа.
Довечера МУ отговаря за вечерята, ще метне нещо на скарата. Канех се да пусна пералня и да мина с парцала, обаче няма вода, пак. И какво да правя, работя. Цял куп документи имам за понеделник и вторник, поне да ги отмятам един по един.

# 3 063
Панде, не става по-леко, когато дойдат празници най-боли!
Скрит текст:
Този декември загубихме татко, на коледа, бяхме се събрари за рождения ден на детето и за празниците, след цяла година изолация, но гадния "измислен" вирус ни го отне!
За фалшивите тестове, какво да кажа...лошото е, че когато се светнат и за многото фалшиви сертификати за ваксина и тях ще спрат да ги признават...лош материал сме, лоши хора и егоисти...Извинявам се на вас, просто ми кипва от пишман тарикати!
Варя едно пиле, за супа и малко пиле с ориз, т....чки, манатарки и сметана. А картофените кюфтета са ми по мързеливи от вашите, бъркам сместа, като за кюфтета, но слагам и малко кисело мляко и направо пека сместа в една тава.
Бърди, дано всичко е наред!
Ени, стискам палци и аз!

# 3 064
Сали, я кажи за тчкте,  манатарките и сметаната?.

# 3 065
  • София
Изпуснах Ви днес,но малкият ни мъж става на 10 днес.После ще го покажа.
Здрави да сте.

# 3 066
  • София
Сали, съжалявам за татко ти! Точно на Коледа ... Pensive Гуш!

Относно "измисления" вирус. Имам хора в обкръжението си, които изобщо не вярваха в него. Гледаха с пренебрежение на мерките. Накрая загубиха свои близки именно заради "измисления" вирус.

Мид, да ти е здрав, щастлив, любознателен, щастлив малкият мъж! Много да се радвате взаимно! Purple Heart Hug Flowers Four Leaf Clover Balloon

# 3 067
Мид, здрав да е! Много да те радва! Честит празник! Flowers Hibiscus

Сали, сега видях скрития текст. Съболезнования! Hug

# 3 068
Да ти е честит и много здрав, Мид!

Гледаме с дребната за пореден път “Тайната на Коко”.

# 3 069
Мид, здрав да ти е и много щастлив и безгрижен! 🎂🍭🍬🎈🎁

# 3 070
midnightStar, да ви е много здрав и безгрижен, да ви носи само радост и гордост!
Благодаря Ви Hug
Сирос рано е още да кажа за тичките, нямам рецепта, но плана е да запържа малко лук и тиквч на кубчета нарязани, да ги загася с малко бяло вино, ще добавя манатарките (имам сушени и ги накиснах във вода) да сипя от бульона, после ориза, докато се свари и изври бульона, после късчетата сварено пиле, сол, пипер и накрая сметаната. За най-сигурно изчакай първо да видя какво ще стане и после ще кажа Joy

# 3 071
Добра ви вечер, общество, любимо! Чинно ви изчетох, радвам се и съчувствам! Ении, стискам, дано да е за добро!
Мисти, тревожно ми звучиш. Гушкам те, дано се разсеят облаците и децата да са добре! Кога е кръщенето? Да се похвалиш с нагледен матр‘ял 😊
Лейличка, много красив фустан, да го носиш с настроение на хубави събития 😊
Сиросче пък ме разби на атоми и молекули, МАКАК, бе душицо ше предпочиташ шопинга на броколи и кромид лук пред фустани!!? Ахлеле майкоуу, ма ти да не си прародителката ни Ева с премяната от смокинов лист Joy Hug
Елифче, твоето юначе ше ми докара апоплектичен удар, ако е мое дете. Ах, ваксинирал се той, божкеее, тия деца са в състояние да те изтръгнат и от най-дълбокия дзен! Heart
Картофени кюфтаци правя и аз напраО трепанелски стават! Тайната е да има много сирене и кашкавал, ох, ах! Ама врътнята е…
Иначе колко свежо пък да звуча, кат менташки парфюм съм, фъс, фъс, хубав аромат и след час – няма никой.
Убих се от работа днес, утре пак… Питам мама, защо си ме родила, защоооо??? А тя, сериозна като сфинкс – За да има на кого да се карам!  А малкия Карамел довърши отговора на баба си –  и аз ще те назнача на заплата, няма да работиш нищо, само ще стоиш мирно докато ти се карам. Договаряме заплащането и ще приема офертата, щот сега ми се карат без хонорар. Joy
Ама ферман написах, с много думи казах нищо…
Панди, Елифче,  Ваичка , Сали,гушкам ви с цялата си душа и сърце!
Бърд, стискам!
Мид, честит рожденик!
Божеее, забранете ми интернеДа,  половината неща ви казах само, а мога още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 072
  • София
Крамелче, може ли и мен да ме назначи твоят син на същата длъжност? Laughing

# 3 073
  • Пловдив
Карамелче, другата събота е...ако склони фотоапарата да ме изкара убава ще се пофаля Blush
Снощи изтръпнахме, да...добре са всички!

Моите пак за риба...да се пробват Wink

# 3 074
Панди, разбира се, че може, той има потенциал...цял отдел може да назначи Joy
Хора, ако работя работата на Сис, никога няма да получа заплата, винаги, ма винаги ще съм на червено, ей сегичка поръчах още едно фустанче...
Ама, когато вечерта ти започне с drink now, няма как  да не ти завърши с shop now...
Хайде, наспорт!
 Очаквам Гери и Кротал да се отбележат скоро Heart

Общи условия

Активация на акаунт