Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 695
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 120
  • Euskal Herria
Спокойна седмица, общество! По-малко да са болните и недоволните Wink.
Да оздравяват по-бързо всички с болежки!

# 121
Еее, Сисунче, да му се не види, аман от гадости! Как е малката душица,на лекар ходихте ли? Скоро да се възстановява! Гушки Hug
Заспа преди минути! Педиатъра ни е в отпуск от днес до края на месеца! Е@@си късмета!

# 122
  • София
Сисун, да не е прегряла? Давай и течности.
Как пък се натръшкаха бебоците и твоето и Филовите.

# 123
И аз в това се съмнявам,Ре. Пи сокчета,вода, айрян вчера. Не сме я оставили да се обезводни,но беше доста топло,в колата показваше първоначално 39 градуса. Направих й бърз тест и е отрицателен,така че короната я изключвам!

# 124
  • Euskal Herria
Сис, топлинен удар?

# 125
  • София
Виж я как ще е по-късно. Ако е претопляне ще свали скоро температурата.
Кажете какво да готвя. Барбекю още нямаме. Трябва да се замъкнем и да купим едно. Много ме мързи.

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамела, татко беше такъв.
Скрит текст:
в предпоследния ни разговор се скарах с него и казах, че или отива на доктор или повече не ми звъни да ме кара да умирам при всяко позвъняване. тежи ми, че му ги наговорих такива, но още повече ми тежи и не мога да си простя, че не се скарах с него ден по-рано. Sad
обади ми се, че вече е в болницата, разбрали са какво му е.
фелдшера на село объркал диагнозата кардинално, лекувал го неправилно, но сега вече нещата ще се оправят.
на лекарите в болницата не им стигнали около два часа. Cry

# 127
Добре, съжалявам, съболезнования!
Тате беше много разбран и не ми е създавал такива ядове.
Аз пак съм в приключение, сега хапчетата са били много големи и не можела да ги пие, повдигало й се само като гледа опаковката. Има и едни сашета с боровинка, тях въобще нямало да ги взема, понеже са отвратителни и от тях й се повдига, и антибиотика щяла да спре утре, разбил й стомаха. Казах й да прави каквото иска, но ако пак направи криза, да не ме занимава, защото аз се оттеглям. Сега има сръдни и цупни, знаела, че ми е натежала...

# 128
  • София
Карамела, какви са хапчетата? Ако позволяват делене, можеш да ги стриеш. Ако са филмирани и нямат опция за разделяне не е ок.
Ужас просто.

# 129
Рен, не са големи! Спазмалгон, бусколизин и но шпа. Антибиотикът е малко по-голям - Цефзил. Наслушала съм се на тези "жалби", април по време на ковида й ми изпили нервата със същите оплаквания.
Личната одеве й каза да пие мечо грозде, мне, тя чай не понасяла.СорЕ и аз не понасям глезотии, но ми се налага да ги търпя!

# 130
Това си е направо глезотия! Не е права да постъпва така. Пак ще дам пример с моята,но що гадости изпи,кой каквото й каже за бъбреци,всичко! Чайове,отвари,какво ли не. Ти добре си направила. Дано разбере,че не ти тежи да се грижиш за нея,а лигавщините й ти тежат! Уфф че се ядосах. Да е малко дете,разбирам,ама нейното.. Дано да й минава вече,че да отдъхнеш и ти. Гуш!
Добри,🥺
Ние хапнахме,Мм ся легна да спи,че сутринта не му се спеше след нощната,а го чакат още 2. Та ние със Синеочката ще почиваме и ние,ще чакаме да се захлади и да излезем да полеем,ако има вода.

# 131
  • София
Карамела, може да е драма куин, но може и да има проблем. Аз трудно преглъщам хапчета, но наистина изброените не са големи. При киселини, понякога се нарушава гълтателната способност. Като я забили, най-вероятно ще ги пропие де.

# 132
  • Euskal Herria
Карамела, може да е драма куин, но може и да има проблем. Аз трудно преглъщам хапчета, но наистина изброените не са големи. При киселини, понякога се нарушава гълтателната способност. Като я забили, най-вероятно ще ги пропие де.
При хашимото - също.
Сдобих се частично с нов гардероб - една кърпа ми е боядисала част от дрехите Confused.

# 133
  • София
Карамелче, ядосвам се като чета за майка ти. Същото чудо като моята дето от подобни изпълнения сега вече два месеца е от болница в болница и те първа предстои да се учи отново да ходи.

Сис, дано е само претопляне и беболина до края на деня да е свежарче.
Този педиатър заместник няма ли?

Ние минахме през педиатърката. Назначи куп изследвания. Аз следващите два дни съм на работа, така че след това ще ги правим.
Това разчитате ли го какво е? Тя ми го каза и аз уж запомних, но от слънцето или от гинкото забравих. Изследване от фекална проба е. Не минава по НЗОК и ми го написа.

# 134
Чета ви, момичета, и ми е гадно - може ли пък на хубави хора лоши неща да им се случват??? Sad
Ни една снимка не видях (сефте), ама прилежно ви изчетох.
Висички болни дечица да се оправят тутакси! "По заповед на щуката и по моя воля!", така да се каже Simple Smile
Верно, че е топло, ама на Слънчо сега му е сезона, а на тях витамин Д (истински ест.) си им трябва.
И на големите момичета стискам палци за оправяне!
Кроте, известно време най-вероятно няма да пееш. Освен на някой събор около Карамелкини. На нея хич не ѝ е до песни и едно добро ръмжане може да ѝ звучи като ангелски хор Simple Smile
Кара миа, стискам ти палци болката на майка ти да отшуми, защото няма май друг начин да се успокои топката...
От една възраст на там започват да се вдетинясват, без да правят сметка, че ние не сме техни родители, а те би трябвало да са такива...
Абееееее....
Нов месец, нов късмет, здрави деца, здрави родители, а най-вече ние да имаме щастието здрави да им се радваме!

Общи условия

Активация на акаунт