Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 015
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 390
Нали е лято, бре. Време за удоволствия и коктейли. Сутрин, вечер, както дойде.
Скрит текст:
Мхм, то либидото при мен отпуск няма, ама не знам дали е за хвалба

Ей, браво Сиси! Това да ви е боледуването до края на годината!
И Кротето да оздравява, и майката на Карамел.
Уми, успех!
На Фил - сън и здрави момчетии.

# 391
  • Пловдив
Ми...за хвалба си е...кат знам при мен как е Simple Smile  сега, лятото па ептен.

# 392
Мисти, Карамел, апетита идва с яденето! Питайте Елиф,тя ще ви каже 🤣😜

# 393
  • Euskal Herria
Добро утро! Добре звучите днес, дано все така да е! Simple Smile

Кокерчето  раздра муцуна заради любовен порив и е му е наложен домашен арест.
Ей това ме заинтригува. Какво е и колко е голямо?

# 394
Добро утро! Добре звучите днес, дано все така да е! Simple Smile

Кокерчето  раздра муцуна заради любовен порив и е му е наложен домашен арест.
Ей това ме заинтригува. Какво е и колко е голямо?
На година и два месеца.  В оградата на "селското шато" е изровило дупка и се разхождаше по улицата след опашката на една доста по - едра дама. След прибирането в двора и запушването на дупката, закова пред нея и запя серенади на дамата.

# 395
Сис, супер! Дано болестта е история! Стискам палци и на краката!

Панде, за гърчовете - при първия гадината си глътна езика, беше на 11 месеца. При втория просто се капична като чувал. Беше вече на година и половина и явно /или поне така си мисля/ тялото ѝ реагира по друг начин.
Стряскащо е, но ако си информиран /изтръпнал/, нещата са под контрол.

Кроте, от събота започвам да се разпявам. Под душа. За всеки случай. Ако съм в хола - може да отнеса някоя джапанка в задвратника. В банята ще разчитам на неприкосновена зона и ... затворена врата...

Уми, считай изпита за взет! Пу!

Кара миа, хич не ѝ обръщай внимание на тая глава! Тя като не иска да ти е добре, ти пък не я слушай! Ама хА!

Ени, приятно изкарване, където и да сте.

Тринайсе, едно време имах другарче от Бургас, та той чакаше да се замъкна аз до там, за да отиде на плаж. А аз съм така тук с Витоша... Ей я де е - зяпам я през прозореца по цял ден, ама да си занеса трътката до там? Ми не е било скоро...

На всички неспоменати - хубав да ви е денят!

# 396
  • София
Леле колко сте палави от сутринта.
Сисун, браво.
Кокера е жесток 🤣.
Веселинкова, що така ти е минорно?
Ено, и аз Враца я харесвам, някой беше я споменал.

# 397
  • Euskal Herria
whitethree, я как невинно гледа! Малък е вашият. Нашият кокер е на 6 години и половина. Моята сянка, направо като сиамски близнаци сме. Дъщеря ми казва, че пъпната му връв е максимум метър, метър и половина. На по-голямо разстояние от мен - не. Simple Smile

# 398
Гери, мога да помогна на "трътката" ти и заедно да се занесем до Витоша-та. Не съм била там.
Имам и опит с гърч ... не искам да си спомням, затова и няма да пиша.
Леле, тия кокери - големи сладури Heart Eyes Подкокоросвайте ме, подкокоросвайте ме със снимки. Почти съм взела решението за куче.
Сварих царевица, като Мързелчето. И тик..чки съм купила, ще правя по рецептата на Уиш.

# 399
whitethree, я как невинно гледа! Малък е вашият. Нашият кокер е на 6 години и половина. Моята сянка, направо като сиамски близнаци сме. Дъщеря ми казва, че пъпната му връв е максимум метър, метър и половина. На по-голямо разстояние от мен - не. Simple Smile

И ние ходим заедно до тоалетната даже, но щом подуши свободата, хуква надалеч. Вашият е невероятна разкошотия, а явно е и по - кротичък.

# 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
четох диагонално и позабравих повечето.
сис - радвам се за вас. да не се повтаря повече. Simple Smile
кой щеше да ходи до Дунава - снимай да си припомня. Simple Smile на връщане можете да минете през Петрохан и да се отбиете на басейна в Бързия. точно до базата на лесо-техническия е. Simple Smile покрай пътя продават боровинки, малини, къпини, горски ягоди и мляко. истинско, гъсто... мммм
във Видин - Бонония е до парка. не знам как е като качество. синагогата беше полуразрушена още по мое време, а то беше отдавна, отдавна... Sad джамията на Осман Пазвантоглу беше интересна, музея до "реалната" гимназия. там има и моя находка. Wink
от Козлодуй към София, преди Враца вдясно е "Божият мост", с кола се стига до стената, а от там до "моста" е гора и прохлада. Simple Smile

# 401
Много сладки кучовци сте показали.
Изобщо не съм във форма днес, не ми се помръдва.
Приятелчето ще го оперират днес или утре, затова пак моля за палчета.

# 402
  • sf
За Витоша предлагам и аз една трътка , плюс една кучешка 😁 послушни сме и двамата, и не мрънкаме.

# 403
Геро,заключвай и банята,че тук легенди се носят за една незаключена баня.Smiley Карамел! Smiley

Сисун,радвам се да го "чуя"! Айде за тази година,това да е!

Ау,какви са сладури кучовците! Яна,като плюшена играчка е.

# 404
Кучовците искам да ги намачкам! За разлика от хората, те ме обичат!
На Яна сладкишът е много фотогеничен Sunglasses
Моичкият най-после си взе час за контролен преглед. Постъпва следващата сряда, колоноскопията ще е в четвъртък. И понеже съм куха лейка, главата и крайниците ми изтръпнаха от напрежение...
Помислете ни с добро!

Общи условия

Активация на акаунт