Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 997
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 420
Мерси, Лоли, Фил. Обаче не знам как да отворя филтъра с двете си леви ръце. Ще чакам да си дойде благоверният и ше го наградя с тази задача. Това са 12 чорапа. Пенка вече трябва да е умряла от задавяне.

# 421
Уиш,няма ги! Изчезват безследно.При последното ми ровене в пещерата на Аладин,липсваха 10.Имах позната ходеше с два различни,всъщност две такива познавам.Smiley

# 422
Имах позната ходеше с два различни,всъщност две такива познавам.Smiley

Сетих се за един виц:
Сър Джон отива в голф клуба. На вратата Джийвс /не съвсем/ му казва:
 - Сър Джон, едната Ви обувка е кафява, а другата - черна?!?
Сър Джон поглежда нещастно надолу и тъжно казва:
 - Нали? А още по-лошото е, че имам още един такъв чифт обувки!

# 423
  • France
И аз не мога сама Tired Face На всичкото отгоре блокира на средата на програмата. Тоест пак ще попивам вода от пода.

# 424
  • Euskal Herria
Фил, вие не купувахте ли скоро нова пералня? Или бъркам?
Само да подсетя, когато отваряте филтрите, да подложите съд за водата.
А при вашите модели къде се намират филтрите? Обикновено са на лесно и достъпно място.

# 425
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На нашата фитъра е долу, вдясно. Вдигаш едно пластмасово капаче, после въртиш и псуваш, излиза едно цилиндрично нещо, и тече вода, да.
Ама 10 чорапа? Няма ли да блокира верно? Отзад в барабана да са се заврели?

# 426
  • France
Не, миялка беше. Филтърът е долу, почти до пода и няма как да се сложи леген.
На всичкото отгоре си сгънах лошо кракът и сега ме боли и коляното.... ще кажеш, че черна котка ми е минала пътя.

# 427
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На всичкото отгоре си сгънах лошо кракът и сега ме боли и коляното.... ще кажеш, че черна котка ми е минала пътя.

Слагам кърпа, да обира водата.

А пък мен ме боли коляното без конкретна причина Sad

# 428
12. Д-в-а-н-а-й-с-е-т! Лакома гад!

# 429
Момичета, взех го.Теория, вътрешен.Благодаря за палците Heart
Сис,радвам се,че дребосъчка е добре. Heart

# 430
Не са всички 12 в пералнята според мен. Обикновено при нас версиите са следните - има останал половин чифт в коша, има сложен погрешка в друг кош, има хвърлен за пране само половин чифт, има останал в пералнята без да е в сушилнята, останал в сушилнята, а не при купа с пране, изпаднал между сушилнята и най-близкото място, на което прането отлежава за сгъване, изпаднали около мястото за сгъване.

И освен чорапеното чудовище, у нас и кучето яде чорапи, та съвсем ни се усложнява мисията “спасяването на чифт чорапи”.

# 431
Аз дори нямам идея от кога ги няма,защото отварям вратата и ги сипвам на леглото.От време на време само големия мърмори,че съм попиляла неговите и ходи да си ги търси в пещерата.Баш с чорапите разбрах,че ми трябват очила,щото се напънах,че ще му избродирам буквички Smiley И верно станах и взех игла и конец,ама пущината не влиза и не влиза Smiley в ухото на иглата.Така де,колкото толкова.

# 432
  • Стара Загора

Аз слагам тава. Леген не се побира и при мен

# 433
  • София
Голямо ходене направихме с щерката. Съчетахме задачи с разходка в парка. Е, не се размина без атракциони в парка, но детето ги заслужи с добро поведение. Сега реанимирам на дивана и си гукам отблизо с вентилатора.

Добри, много готино това с инжекциите. Само не схванах онези първите двама надупчени що така блажено гледаха след иглата? Какво им инжектираха? Може да поискам от същото.

Сис , радвам се, че сте по-добре с Беболина!

Крот, и на твоите умни капки браво!

Ако знаете от кога се каня да отворя филтъра на пералнята за почистване и все отлагам. Страх ме е да не я повредя нещо. Има инструкции за това в книжката, ама аз с всякакъв вид инструкции по начало съм много на Вие. Уж всичко ми е ясно и накрая се оказва  не съвсем ясно.

# 434
Уишче, целите чифтове ли липсват? Ако са останали без другарче, събери ги два по два и ше имаш 6 чифта комплект Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, от мен да знаете, чорапи без жартиери са пълна скука Joy
Панди, а само се оплакваше от малката Пандичка! Знаех си аз, че си е добро детето!

Общи условия

Активация на акаунт