Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 825
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
И аз с болежки, май-май ще трябва да ходя на лекар.

# 1 126
  • Пловдив
Дано Кроте...ще почакаме, то няма друг вариант...

А за хотела Smile бях го забравила тоз велик проект, да...щях да кажа, че за малко да се оттърва от работа и да го реализирам, ама нейсе...А повода беше, че свекър ми познал 4, м да...само 4-те числа от тото 5 от 35 Astonished  и така взима заветните 150 кинта...не, че инак щяха да са много кат другото тото, ама се бях размечтала Innocent

# 1 127
В тоя СПА за един тендовагинит ще има ли място?
Това ми е болката от 30 години... Само почивка помага, ама при цикличността в моята професия това си е утепана работа....
Поне з@дника не ме боли от толкова седене. Той, специално, се чувства прекрасно и расте щастливо! Ама няма да го мисля - голям е, да се оправя сам!

# 1 128
Добър ден!
Кро, много благодарност! Ще се гледа. Снощи/ днес заспах къде 4 😳 кво се озомбих, не знам. И сега като на пет ракии.
Трябва се извлача до магазина.. за цигарети. Такъв мързел ми тежи на гърбината, едвам го мъкна 😂
Викам- ще дебелея. Взимам крути мерки с тестени нещица, не се оплаквам, обичам. Ма пусто зле ми влияе на стомашния тракт 🤪 , издува ми се корема, боли ме, не ми е добре.
Как да надебелея? Малко само. Без тестото? Сериозно ва питам, не ме бийте.

# 1 129
13, с картофки и бира? С шоколадови тортички? С пържолки и картофки? Със сладки питиета? Паста ал денте (не издува толкова) с тежки сосове?

Какво ти пиша, не те понасссям. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 130

Аз пък искам да отслабна! Давам ти безвъзмездно едни 10 кила да си имаш!

# 1 131
  • Пловдив

Аз пък искам да отслабна! Давам ти безвъзмездно едни 10 кила да си имаш!
оооо, много мераклийки ше има, не си само ти Simple Smile

# 1 132
Дааааа, ама съм първа на редичката Simple Smile
Моите кила са отгледани с любов, на чист въздух и по метода на Монтесори!
Качествена изработка, демек!

# 1 133
Ако ставаше тъй лесно и без да ям и се чудя кво да ям, еххее, супер 😄
Сладкото също го заобикалям, ич не мий.. Не ме влечЕ. Трябва да е нещо много, много да го искам. Ако имах личен готвач.. знам аз, ама неам.
Дааааа, ама съм първа на редичката Simple Smile
Моите кила са отгледани с любов, на чист въздух и по метода на Монтесори!
Качествена изработка, демек!
Ох, бе 😂
Ам дубре. Поръчах на милото спагети за довечера... да се надявам, че няма ми се отрази много на флората 🤕аман с тази флора.. От малка съм с проблемен стомах- тва колики, гастрити, колити- мои са. Та и с възрастта сега, явно нещата зазляват. Неща хапове.. абе не е лесно. Храните, които не ми пречат се редуцират постоянно.. и така.

# 1 134

Какво ти пиша, не те понасссям. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ахахахха,не не мога! SmileySmileySmiley

Тринки,имах един колега,беше решил че ще дебелее,през час спираше и тъпчеше ориз от една кутия.Не видях разлика много,само се мъчи.
Аз съм се примирила,че глистите ми имат глисти и си свиркам.

Геро!:smiley:SmileySmiley

# 1 135
Сисун,бе! SmileySmileySmiley

Мистик,те бабите ходят тука някъде по Златните,ама то същото се прави и там,само дето ще им друсна едни пари.То и терапията ми е толкова общо 12 мин.Оплаквам се аз,ама от това нито ми олеква,нито ми минава.

Кроте, махни ги Златните. Искай да те пратят на място с минерална вода подходяща за кокали. Аз веднъж те питах дали си склонна да пробваш водолечение.

Не съм ви прочела докрай ... връщам се да го направя.

# 1 136
  • Пловдив
Еййййййй, лошави жени! Satisfied

# 1 137
Мен ли си питала,Елиф? Проспала съм го това.Я,разкажи.Моля.

# 1 138
  • Германия
Момичета, веднага да ми направите една кофа кафе, не знам къде ми е главата вече, може ли да изпращам 3 (три) пъти грешния формуляр на банката. Хората вече ме мислят за малоумна, не че са в голяма грешка де.

# 1 139
От мен глас за Павел Баня.Водата там е уникална.А работещи и пенсионери могат да се възползват от прием по клинична пътека,за което се плаща символична сума.По принцип са за по 7 нощувки, със седем дни процедури,минимум 3-4 на брой.Има и начин на почивка с физиотерапия по НОИ.Там обаче е як бой за по-добрите санаториуми,десет дни,плаща се повече и нямаш право на болничен.И за двете трябва диагноза и рентгенова снимка.
(Елиф да ме прощава,че се намесих 😊.Нека допълни,че пиша набързо на прима Виста, докато съм набарала обхват на телефона)

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 15:04 от Ренко

Общи условия

Активация на акаунт