Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 013
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Euskal Herria
Ето, черно на бяло го има - Мързелчето е като момиченце! Аз и на живо я видях, сега и вие се убедихте. Само да е рекла нещо за фигура и килца Wink.
Хубава ваканция на всички отпускари! На майните - най-вече! Grinning

# 1 546
Непременно ш’сЪ обадя ако се опарича. Като начало ще мина през сички градове в БГ,където живеете,да ви видя и почерпя. После може и извън БГ. 😁 До като изкарам,ще е на макс!
Кроте,ам баш и аз тъй като дядото! 😂
Мързеливкее,много сте хубави всички! А ти си вярно като голямата им кака,та да’н съм чула оплакване от тебе точно! 😆🤗🥰
Панде,аз съм забелязала,че сънувам ли хубаво нещо,в реала става лошо и обратното. Но чак толкова не се връзвам,че то има значение кога е сънувано,ала бала... Просто ми е любопитно и чета.
И карти Таро щях да си взема,ам ми бракували списанието,че никой не го взел. 🤣🤣🤣
Карамелчето е права,че 13 я хвана липсата. Дано да почива някъде. 🥰

# 1 547
  • Германия
Мързелчето наистина е момиченце,
И аз изпуснах Карамелка,
Много сте писали, и весели, и тъжни неща, ама какво да направим - такъв е живота

# 1 548

Кроте тоя досадник е специално за теб. Отивам да ям сладолед със солен карамел, че снощи само опитах от този на брат ми, така се бях напълнила, а днес го мисля цял ден.

# 1 549
Мискинки такива, Мързелина и комшуто! Още 1 седмица и язе ша бъда на ладно, да въй яТ! 😀Вий ша сЪ пържите у Филибето, я язе ша мята крачоли у планинско!

# 1 550
Зе,това е чайка.Smiley Другата мръсна гад е със сива перушина и по едра.Ще я разпознаеш,като ти кацне в чинията.Или ела при мен,ще те заведа да ги видиш,как крадат дюнери.Neutral Face
Панди,от дете го помня това за дядото,не знам дали е виц,може и да е.

# 1 551
Стана ясно, че не съм морско чедо нали? Имаше и от сиво белите, те гонеха тези шарените, иначе и двата вида дебнеха чиниите 😆. ММ само ме залъгва, че ще ме води във Варна, все се надявам да стигнем някога, сега пак нещо за риболов говорят и Варна спрягат.

# 1 552
Сиво белите са моите,по едра и нагла.Тази от снимката не е казанджия.Натисни го малко,прояви интерес към птиците.

# 1 553
Показвам за феновете принц Киликандзер МърлЮ първи, прави кални бани
Скрит текст:
Bowtie
Много добре изглежда сред гладиолите, магданоза и фасула, след банята..... дръгливо долно котенце.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 13:37 от Сирос

# 1 554
  • София
Киликандзер! 😍😍😍

Момичета, дайте, моля, рецепта за лесен крем за торта от пандишпанови блатове, който не мога да прецакам! 😇 Да няма стафиди, ядки, лимонови корички и тям подобни, защото малката Панда не яде такива подробности.

# 1 555

Много добре изглежда сред гладиолите, магданоза и фасула, след банята..... дръгливо долно котенце.

Satisfied Satisfied

# 1 556

Satisfied Satisfied
Колко да е смешно, госпожо?
Но вашето внимание дръгливо, долно котенце
Скрит текст:
Пп  шегувам се, Гер.

# 1 557
Ей,не се вижза зарята заради амнайсната кооперация,ама как светят гадините в
тъмното.

Изтървах ги в началото на ято.

Чироз,готян е Царя!

# 1 558
  • Euskal Herria
Пандич, а какъв крем обича малката Панда?

# 1 559
Е счупиха ме най-накрая, на малки парченца, ни един не ме пропусна. Този път не знам как ще се справя. Ще остана за няколко дена съвсем самичка и ще изключа нета и телефоните.

Общи условия

Активация на акаунт