Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 885
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 880
Това не ми е капсулен. Моят е доста по-офисен.
И моят така.
Но идеята на капсулния не е в цветовете, а във функционалността. Да имаш 10-12 базови дрешки, от които да можеш да сътвориш 20-30 комбинации. За да стане обаче, е добре да се заложи на класически кройки и качествена изработка (тя обикновено върви и с качествени материи).

Сали Hug И аз да попитам - какво провокира тези състояния? Ако не е много лично, де.

# 2 881
  • София
Мисти, имам три черни панталона на възраст между 5 и 1 година. Имам и шарени. Топове имам, които се съчетават с тях. Тях най-често подменям, но не ежегодно, нося до откат. Имам няколко поли, които се съчетават с топовете. Яке и палто ( имам по няколко, но са натрупвани с години). Тениски, къси гащи и потници имам единични.
Пижами имам 5.

# 2 882
Скрит текст:
Това не ми е капсулен. Моят е доста по-офисен.
И моят така.
Но идеята на капсулния не е в цветовете, а във функционалността.
Да имаш 10-12 базови дрешки, от които да можеш да сътвориш 20-30 комбинации.
Скрит текст:
За да стане обаче, е добре да се заложи на класически кройки и качествена изработка (тя обикновено върви и с качествени материи).

Сали Hug И аз да попитам - какво провокира тези състояния? Ако не е много лично, де.
Подчертаното не го мога. Да те взема за консултант? Kissing Face

# 2 883
Сали, много неприятно и притеснително. Дано се намери причината и се стабилизират нещата.

Покрай дискусията за гардероба се замислих с какви дрехи разполагам за есента. Ще подновя няколко тънки пуловера, вероятно дънки и 1-2 плътни клина. А, и кецове, че моите любими се прецакаха. Якета няма да купувам, нито боти и ботуши, нито чанти и раници. Уж де Simple Smile

Отивам да готвя спанак с ориз.

# 2 884
Мчи аз без да искам съм си капсуловала гардероба. 😂 Много сложно нещо,ич ме няма.
Уф пак едни разходи от днес за утре. Викам си да сме здрави,това са просто пари,ама си ми е криво! 🥺

# 2 885
Офффф,айде да си говорим за други неща,че хич ме няма в капсуловането! Аз имам обратното на капсулен гардероб. Купувам блузка, защото ми харесва и се оказва ,че не мога да я нося с нищо, което имам и й купувам панталон 😜

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 17:32 от Sissy

# 2 886
  • France
И аз като Сиска.
Мама ми прати едни снимки от вилата на село... не се разплаках, но почти.

# 2 887
Сис, гледаш от грешната страна. Капсулният гардероб е само повод да си купиш нови дрехи. Joy

Трябва да излизам, а не спря да вали.

# 2 888
Сали, гадно това с диагнозите. Стискам палци по-скоро да изгрее слънце на твоята улица. Hug И аз като теб обожавам пижамите, любимата ми домашна униформа са. Синът ми казва- мама си износва само пижамите Simple Smile Капсула нямам, за всеки фустан имам сакенце или жилетка, за всяка пола, топ или блуза. Почти не комбинирам.  Но пък за две-три рокли имам само чифт обуки.С чантите също, една чанта нося с няколко тоалета. Затова  пък за всеки фустан имам колан Simple Smile Като Сиси съм Heart Мама ме поднася, че си купувам копче и после му търся балтон Grinning
Деми, не съм пробвала физиотерапия, но ме замисли, ще говоря с невролога следващия път Hug
Не бях си купувала парцалки като бях болнични през зимата, ама хич не ми беше до тях, тогава започнахме и ремонта, та моята фризьорка  къде на шега, къде сериозно, казваше че няколко месеца ограничения в шопинга и съм спестила за ремонт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 889
Eliff, никой не може да каже причината каква е. Няма и да се оправят нещата, но поне да ги забавим малко. То от далеч започва историята и ще я сложа в скрит текст за да не досаждам.
Скрит текст:
Бях на 34 години,  когато се разбра, че влизам в менопауза. Защо и как никой не може каже, ген, радиация,  стрес... Забременях ин витро, а в клиниките имаше жени и на по 29 години със същия пробрем, като моя и за жлост стават все повече. На 39 влязох официално в менопауза,  хормонозаместителна терапия не ми препоръчаха, заради друг генетичен проблем, склонност за образуване на тромби, после се появи и хашимотото и целия този хормонален дисбаланс е започнал бавно и методично да руши тялото. Гърба ме боли от поне три години, ходила съм на лекар и всички по живо по здааво ме изпращаха вкъщи с думите...много си млада, случва се ще мине, мажи се с нещо от аптеката, прави опражнения и не се притеснявай. Писах преди, че качих едни килограми, които нито със спорт, нито с режим се махаха и тогава ми светна да си видя тсх, тат, мат в небесата,  ендокринолога ме прати и на рентген за остеопороза,  като разбра за менопаузата...изядени прешлени и става, личния ме прати на снимка, шипове от 5 до 12 прешлен (това днес го разбрах, като ми отвориха диска със снимката). Невроложката се видя в чудо, каза ми, че изглеждам твърде млада и здрава и затова до сега всички са подценявали болежките ми, а всъщност положението е тежко, връщане назад няма, поне ще се опитаме да забавим нещата. Сега остава да следя кръвното и сърцето, защото следващите поражения можеда са там. Не искам да се оплаквам,  каквото зависи от мен ще го направя, пиша го към вас, за да си обръщате внимание, и ако усещате че нещо не е в ред да търсите причината, второ и трето мнение, ако трябва, ама на много си хубава ще ти мине да не вярвате. Пиша от телефона и се извинявам,  ако има грешки, ама много дребни буквите да му се невиди Stuck Out Tongue

# 2 890
  • София

Панде,ма малкото Панде какво яде тогава? Flushed

Яде млечни продукти , почти всички плодове, краставици, домати, кебапчета, кюфтета, наденица, карначета, таратор без копър и чесън, пържени картофи, тестени неща ( пица, баница, палачинки). Изкарвала е седмици наред само на принцеси с кашкавал или с яйце и сирене. От скоро яде варени яйца и няколко пъти в годината се съгласява да яде крем супа или друго готвено. В последния месец прояде доста неща и аз съм в еуфория. Сигурно, ако бях на екстази, нямаше да съм толкова еуфорична колкото сега от това, че детИто прояде нови неща.

Сали, ей тази част, че заради възрастта ти са подценявали проблемите ме вбесява. Масово явление. По-лесно е да ни обявят за хипохондрици, отколкото да се впрегнат. Рядко има отдадени лекари.

# 2 891
Сали, голямо гуш! Припознах се 50% в твоята история. Ранна менопауза на 36, едновременно с това проблеми с щитовидната жлеза и зверски главобол. Съмняваха се за шипове във врата и вероятността болките в главата да идват от тях, за щастие нямах. После последен предраков стадий на органите от "долния етаж". Е, освободиха го от "мебелировката".Не ми е драма и не ме ме кара да се чувствам по-малко жена. Дори напротив, от сто километра си личи, че съм 100 процентов представител на дамския пол, а не изсушена кюстендилска слива Joy, проблемът ми е, че ме боли. Уж няма видим проблем, а аз имам болки, а са минали 8 месеца! И главобола ми е ежедневнен, в момента пак ме боли силно. Успокоявам се само, че ако боли от онова с трите букви, досега да съм дала фира.
Грижи се за себе си. Това се отнася за всички тук, грижете се за здравето си и се профилактирайте. След операцията професорът ми каза, че много рядко се натъкват на жени като мен, хванали последния влак, в 99 процента, вече е или  късно или лечението става по-сложно. Hug

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 19:40 от Caramella

# 2 892
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
mystic woman
Тениските са три Simple Smile

Това е пример за лятна, отпускарска капсула.

# 2 893
Обаче, нищо от тази капсула не подхожда на жълтата пола. Иначе идеята за капсула е много добра по принцип.

# 2 894
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Обаче, нищо от тази капсула не подхожда на жълтата пола. Иначе идеята за капсула е много добра по принцип.
Жълтата пола с дънковото яке, ама закопчано 😁

Общи условия

Активация на акаунт