Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 90 908
  • 3 459
  •   5
Отговори
# 3 240
Кара миа, не, нямаше време... Отидохме, викахме, а после слалом по магистралата, защото половинът имаше среща. Косъмът ми заема вертикално положение всеки път, като кара така, ама срещата беше важна, та си мълчах.

# 3 241
Не знам,кой какво пропуска,аз съм изтървала Гера,чие дете,де бягала,кой гонила.Но се е насладила и доволна,това е добре.Браво на детето!
За втори път със сълзи се смея с домашните.
Лека и мека!

# 3 242
  • Euskal Herria
Малко снимки от скитането:

# 3 243
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри...написа па го изтри ли? Туй за детето още в първия ден, що се е случило?
...

нищо не трия. Simple Smile Simple Smile не детето, бащицата ме ядоса още в първия ден и писах, че ще го кОпам под палмите.

върна се от училище нашичкия, косата като глухарче около 4 часа, усмивката по-голяма от маската... кеф.
намерил си приятели - едно малайзийче (стигало му до лакътя някъде), едно италианче (то пък до рамото) и едно азиатче. последното много странно гледало косата му и така станали приятели. малайзийчето се стряскало като е близо до него, но и то му е приятелче. за италианчето не разбрах, ама като нищо и то от стрес не е успяло да избяга от Горинич.
спечелил е 3 точки  "за постижение" (не питайте какво) и като събере 60 доректорът ще му даде кристален трофей.
няматочки за поведение - точките "за поведение" са всъщност минуси. Wink не пишело "лошо поведение" за да не се стряскат.
оказва се, че списъкът от наръчника е всичко, което искат от нас.
от утре за всеки предмет ще им дадат учебниците и по една тетрадка.
не учебна, обикновена тетрадка А4 с логото на училището.

# 3 244
  • София
Ъъ, женските маратонки не бяха ли пред вратата на Горинич? Аз нещо оплетох постовете май. Друг ли е писал за тях? Ще ме прощавате, ама ... гинкото е виновно, защото не ми действа.

Прибрах се. Карамелке, благодаря, че си ме мислила. Ама сега ще разкажа как се прибрах. По времето, по което се прибирам от работа, до нашия блок зад едни храсти понякога стои един субект, който изпитва удоволствие да гледа хората докато.. хм ... сещате се ... ръцете му са в гащите... Заради него заобикалям от другата страна. И сега в старанието си да заобиколя съвсем забравих, че по заобиколния маршрут при всеки дъжд се събира вода. За да е пълна идилията, осветлението се беше бъгнало от дъжда и нищо не виждах. Нагазих до глезените във вода. Върнах се обратно, защото при онзи с гащите поне има осветление и ще го видя, ако тръгне към мен, а там в тъмното газя във вода и не виждам какво ме чака. За мой късмет дъждът явно  беше потушил пламъците на Гащичко, защото го нямаше.

# 3 245
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кроти беше с женските маратонки ;

# 3 246
кроти беше с женските маратонки ;
А,аз се чудех що те питат от първия ден ли Горинч,че  се върнах да диря,какво пак съм изтървала.Smiley А то,Панда! Smiley Мистик да беше,ич нямаше да се изненадам.Smiley Ох,бе! SmileySmileySmiley
Сега има колело в средата на стаята.Нищо,не питайте! Smiley
Добри,супер ден е имал.Казах ти,ще се справи!

# 3 247
  • France
Четох ви малко по диагонал. Искам да гушна беболинка. Чудна сладуранка. Много се вълнувах за Горинич младши. Първи учебен ден, в ново училище, в нова страна. Страшно се радвам, че му е харесало. Стискам палци да се адаптира.
Ние подготвяме първият учебен ден.

# 3 248
  • Германия
Ненавиждам първия учебен ден, и като ученичка, и после като родител. Много се радвам, че от години моя син е на самостоятелна форма на обучение и ми е спестен този ден.
Момичета, кажете някакъв начин за омекотяване на ноктите, ужасно са ми твърди ноктите и е някакъв ужас когато трябва да ги намаля, за рязане и дума не може да става, а пиленето също е кошмар, обикновените пили са безсилни. Намаляването на ноктите на ръцете вчера засичах, ми отнема два часа и половина.

# 3 249
Добро утро!

Аз съм мунята, забъркала кашата с дамешките маратонки. Нямам извинения, редактирах вчерашните глупости.
Успешна нова седмица на всички!

# 3 250
Добро утро,банда!
Кло,мерсаж за кафето! За грешката се посмяхме,пък като дойде време Горинич да има женски маратонки пред стаята,майка му ще знае какво да прави 😂! Браво на детето,че си е изкарало добре!  
Вчера и ние си изкарахме чудесно! Посетихме места, които не бяхме виждали от преди Беболина да се роди. Плувахме,хапнахме вкусна храна и дрямахме дружно на плажа 😂! Прибрахме се късно вечерта и се оказа,че морската вода е излекувала палеца , който така ме болеше! Даже бях забравила за него!
Сега трябва да се изритам от леглото за ваксините на Беболина и после на работа! Дано да не плаче този път много на мама глезлата!

# 3 251
  • Пловдив
Добро!
Отпивам от кафето...мерси....Аз имах идея за есенно вече, че тая сутрин ми е такова Simple Smile Представям си на балкана как веч палят печките.

Добри, хубаво звучи. Там в 8-ми ли ще почне детето? На какъв език ще ги обучават и как си разговарят? То вярно, че учат в у-ще английски, ама все пак...

# 3 252
Добро да е утрото!
Отново понеделник, а съм родена за уикенд.
Чудно кафе на Кло, красота Heart Eyes

Поизпуснах ви, надявам се всички сте здрави и кахърите ви бели Hug

Хайде и от мен картинка

# 3 253
  • София
Добро утро!

Развален телефон направихме вчера с тези дамЕшки маратонки. 😆 Кло, к'во казваш? От теб ли е тръгнало? Аз мислех, че от мен. Ама си припомних тази забавна игра от детството. 😆

Само един почивен ден имам днес. Утре пак съм Тръстикова, в сряда тоже.

В петък Малката Пандичка ми е рожденичка. Мислим двете заедно да сглобим една тортичка. Харесала съм рецепта за блат и за крем. Само се чудя блата със захарен сироп ли да го овлажним, или с компот. Няма да е с прясно мляко, защото в крема има кондензирано мляко и май доста ще стане. А ако само с чиста вода го напоя, става ли?

После за събирането с гости ще поръчам торта от сладкарница, но на самия ден сме си само ние с нея и дядо й.

# 3 254
  • София
Добро ви утро. И аз се посмях с Кло и Горинич. Рано му е на него, а и там където е директно ще го оженят.

Общи условия

Активация на акаунт