Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 059
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 960
  • Някъде там
Между другото направи впечатление нещо. Въпреки че Рания е с пластични операции, приликата с майка ѝ и сестра ѝ се е запазила.
Това са трите.

# 961
Тъй като известно време не бях влизала в темата, може ли съвсем накратко някой да напише какво се е случило на Шалийн, от какво естество са здравословните проблеми? Официалната версия, де. Simple Smile

Амалфийското крайбрежие. Heart
Там и на Симона Пейчева й предложиха брак наскоро. Grinning
На Симона Дянкова предложиха там, не на Пейчева.

Така е. Моя грешка.

# 962
Тили, проблеми с ушите има Шарлийн, претърпя няколко манипулации//операции и й е забранено да пътува със самолет.

# 963
  • Някъде там
Тили ето :
Операцията  изисква обща анестезия и продължи четири часа, според съобщение от двореца. Извършено в петък сутринта в Южна Африка, това беше последната от поредица процедури за уши, нос и гърло, на които 43-годишната жена е била подложена през последните месеци, за да коригира усложненията от предишна операция, извършена миналата пролет в Европа.

Принцесата наскоро разказа  подробно за постоянните проблеми  , които изпитваше, след като се зарази синус лифтинг и костен трансплантат (извършен преди пристигането й в Южна Африка през май). Въздействието върху синусите й означава, че тя не може да лети обратно в Монако в продължение на няколко месеца.
Това е обяснението на самата Шарлийн и двореца.
От тук
https://people.com/royals/princess-charlene-new-surgery-south-africa/

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 15:47 от daviz

# 964
Благодаря!!! Hug

# 965
  • София
Не мога да я харесвам Рания, да не кажа, че ми е леко зловеща Laughing  Иначе добре са я нагласили за снимката.

# 966
Не мога да я харесвам Рания, да не кажа, че ми е леко зловеща Laughing  Иначе добре са я нагласили за снимката.

Ох, най-после един човек да не я харесва. Тук всички я величаят.

# 967
Мне, не всички. Писала съм назад в темите, защо не ми е любимка. Но не мога да отрека, че изглежда добре.

# 968
Аз пък ще я величая с кеф.
Много е хубава, годините и отиват, но най я уважавам, заради работата й. Успешна е и се занимава със смислени инициативи, които дават резултат (:

# 969
  • Някъде там
Аз пък ще я величая с кеф.
Много е хубава, годините и отиват, но най я уважавам, заради работата й. Успешна е и се занимава със смислени инициативи, които дават резултат (:
+ 1
Харесвам нея, инициативите ѝ и отношението ѝ към поданиците и си го казвам.

# 970
Прекрасна е Рания, инициативите и също.

# 971
Хубава жена е Рания, но с доста подобрения и постоянна поддръжка. От километри си личи, че е преправяна. За каква прилика с майка й и сестра й говорите, като и те са с доста операции и филъри.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 22:18 от Ekatеrina

# 972
Харесвам Рания, смятам, че хирургът й много добре се е справил,  но е време да спре, за да не обърне ефекта в дефект.

# 973
Протест на Red rebellion пред двореца днес.

# 974
  • Sydney
Харесаха ми снимките на Шарлийн с децата, само Габриела защо е толкова сърдита.

Общи условия

Активация на акаунт