Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 730
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Меган! Да е много здрава, щастлива и обичана, и все така борбена! 🥳❤ Много ги харесвам с Хари! 😍

Много ми харесва клипчето по случай рожденият й ден, а Хари е голям шемет в него. 😄

# 166
  • Някъде там
Колко мило послание от Южени.
Подкрепя инициативата на Меган.
Браво на нея.

# 167
  • Пловдив
А защо лаптопа е върху толкова книги?

# 168
Чудесно че Юджийн също подкрепя жените връщащи се по работните си места след пандемията. Много смислена инициатива.

# 169
Спомен от запознанството на Обама (рожденик днес) с принц Джорджи

Хубави Кейт и Мишел

Среща с кралицата

# 170
За да им е на нивото на лицето камерата предполагам.

Тази инициатива не я разбирам напълно, по-скоро не мога много да й видя смисъла, ама дано е от помощ на жените, които ще се включат.

# 171
# 172

Тази инициатива не я разбирам напълно, по-скоро не мога много да й видя смисъла, ама дано е от помощ на жените, които ще се включат.
И аз мисля така.
Не съм наясно има ли някаква отчетност фондацията, за да се види колко и на кого помага.

Добре е заложила на бяло, няма как да сбърка, но тази ретро прическа.... 2005/6 бяха модерни кичурите, но щом пък се харесва..

Искам да видя Летисия днес, няма ли я?

# 173
  • Някъде там
Лана никак не е неочаквано. Тя винаги им честити празниците, много мило.
Включването в инициативата е важното обаче. Хубаво е че не се притеснява да го прави.
Ули аз пък виждам смисъл известни личности да ти помогнат  да потърсиш и да си намериш отново работа. Друго е да се застъпят за теб, да те свържат с точните хора.

# 174
Много хубава включване от Южени.
Идеята на инициативата е, жени, които са специалисти в дадена професионална област, да отделят 40 минутки (А, кой е казал, че не може и повече) за да дадат съвети на други жени изгубили работата си в пандемията. Напълно безплатно е, който иска се включва, неангажиращо по никакъв начин, но може да помогне на много.

# 175
Давиз, ако правят това, е смислено наистина.

# 176

И аз намирам инициативата за много необходима и смислена, особено в днешното объркано време в условията на пандемия и трудни финансови времена за много жени, принудили се да напуснат работата си.

# 177
  • Някъде там
Давиз, ако правят това, е смислено наистина.
Да, то на сайта на фондацията го пише.
Аз за това дадох линк там, който иска да прочете подробно.
Ето това в част от обяснението.
Менторството може да има много форми, но в крайна сметка ментор е човек, който иска да помогне на някой друг с кариера или житейска цел. Те предлагат подкрепа, като са на разположение да изслушат, споделят своя опит, дават съвети, застъпват се за наставлявания си и ги свързват с хора и ресурси.
https://archewell.com/40x40/

# 178
Няма линк към интервюто
Много е отслабнала Шарлийн

Дала е интервю на радио ЮА.
Повече цитати тук:
https://www.hellomagazine.com/royalty/20210730118653/princess-ch … o-monaco-october/

# 179

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 06:23 от Hannah*

Общи условия

Активация на акаунт