Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Дайте линк да видя...това добавка ли е?
Няколко дни пропусна и по лицето Епи дуо и сега пак има пъпки Head Band

https://verteragel.com/vertera.html
гел за мазане ли...? Нещо не се ориентирам кой точно е.

Като желе е. За ядене. Една супена лъжица се яде от кутията. Има с нормален вкус - на водорасли, аз не го понесох, много ми е гадно. Бях купувала с вкус на боровинка, то по се ядва.

# 436
  • Пловдив
Аха...а има ли значeние кой вид за акнето? Гледам една камара видове желе има Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 09:00 от mystic woman

# 437
Здравейте, ще споделя какво помогна при мен. Минах един курс лечение с Роакутан, но след 5- 6 месеца пак започнаха да ми излизат пъпчици, нямащи общо с предишните. Имах предимно на челото ситни червени и без връх. Започнах да се мажа с бензоил пероксид сутрин и вечер, вече нялолко месеца и лицето ми се изчисти. Ефекта се забеляза още първата седмица.

# 438
Здравейте, ще споделя какво помогна при мен. Минах един курс лечение с Роакутан, но след 5- 6 месеца пак започнаха да ми излизат пъпчици, нямащи общо с предишните. Имах предимно на челото ситни червени и без връх. Започнах да се мажа с бензоил пероксид сутрин и вечер, вече нялолко месеца и лицето ми се изчисти. Ефекта се забеляза още първата седмица.

Помага да, но от него остават много белези ,понеже той кара всички пъпки да избиват навън и дори черните точки, малките подкожни комедончета, изобщо всичко което е в кожата избива като пъпка и остават червени петна

# 439
  • Пловдив
Някой беше споменал преди за спрей за гърба...?
Този ли...https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010023004

# 440
  • София
Някой беше споменал преди за спрей за гърба...?
Този ли...https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010023004
Ние го ползвахме (една опаковка) . Не видях ефект, но пробвайте и вие.

# 441
  • в страната на чудесата
Аз сега слагам ниацинамид и цинк сутрин, салицилова к-на 2% вечер, приличен ефект, превъзхожда в пъти епидуо, комедоногенно акне, единични папули. И двата серума са ординари

# 442
При мен е обратно, тази иначе класическа комбинация за борба с акне, ми се отразява зле (може и да е защото съм на възраст). Въпреки че вит. Ц не е препоръчван с цел борба с акне, той ми се отразява много добре, същото е с БХА киселините.

Много е сложно и за съжаление скъпо - и като време, и като експерименти със собствената кожа, защото друг начин няма, както и отделените финансови средства. Кожата се променя, нуждите ѝ също, та както тъкмо си намерил нещо, което работи за теб, оказва се, че вече не е актуално и не ти върши работа. Абе уморително си е...

Намерили ли сте слънцезащитен, който да стои добре под грим? Не мога да избягам от кир ефекта и това си е.

# 443
  • в страната на чудесата
Аз имам предвид кожата на моя тийн. За тях бха не стават.

# 444

Помага да, но от него остават много белези ,понеже той кара всички пъпки да избиват навън и дори черните точки, малките подкожни комедончета, изобщо всичко което е в кожата избива като пъпка и остават червени петна

Ами при мен не оказва влияние на черните точки за съжаление, по- скоро новопоявилите  се пъпки доста ги изсушава и бързо изчезват.

# 445
Момичета има ли лечение,лек за тези ситни подкожни пъпки?
Ходих на козметик(хидрафейшъл,дермапен,почистване)
лекар( кръвни и хормонални изследвания са в норма
дерматолог
https://prikachi.net/image/LM1WIQ

# 446
Бихте ли препоръчали нещо за белези по раменете след акне

# 447
Може ли някой да ми каже  мнение за серума на SVR Sebiaclear serum за пъпки и мазна кожа уж е. Търся си добър серум за мазна кожа ,който не стои мазно и тежко, взех си на ла рош хиалу б5 , по-ужасен серум не бях виждала, не стига че е скъп 70 лв,а стои ужасно на кожата ми, не попива, стои мазно и лепкаво и прави кир, изобщо не е за моята кожа, една козметичка ми го прехвали

# 448
Може ли някой да ми каже  мнение за серума на SVR Sebiaclear serum за пъпки и мазна кожа уж е. Търся си добър серум за мазна кожа ,който не стои мазно и тежко, взех си на ла рош хиалу б5 , по-ужасен серум не бях виждала, не стига че е скъп 70 лв,а стои ужасно на кожата ми, не попива, стои мазно и лепкаво и прави кир, изобщо не е за моята кожа, една козметичка ми го прехвали

Hyalu B5 не е за мазна, акнеична кожа.
Effaclar серум е за мазните кожи.
Hyalu е по-скоро за бръчки.
И Б5 и ефаклар серум са много скъпи. Тук там на промоция ги има за 60 лв.

# 449
Аз имам серума на СВР ,моята кожа е по-скоро нормална към смесена ( омазняване в Т зоната и предразположена към акне ) ,закупих заедно с крема от серията и ми пресушиха доста кожата (стигнах до лющещи се участъци ). Серума попива бързо ,но не съм пробвала с друга козметика дали ще прави кир ефект .

Общи условия

Активация на акаунт