Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 953
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Много благодаря за бързия отговор!:hugs:

Допълвам се от тази сутрин.
Сега като се зачетох, ми то и шампоана за пърхут Деркол на Виши, който и е изписан има салицилова киселина, което не е ОК с Акнатака.
Не знам тия доктори не гледат ли ги тия неща...
Забравих, и Низорал крем и е изписан да маже около носа и ушите.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 09:27 от maq-mi

# 421
Здравейте отново!
Тъй като дъщеря ми реши, че няма да използва Акнатак повече, защото след снощното мазане и излязоха доста нови пъпки и усеща парене, иска да подари крема на някой, който наистина има нужда и ще го използва.
При интерес, пишете на лични да уточним адреса.
Приятна вечер!

# 422
  • в страната на чудесата
Имате ли опит със салицилова киселина 2% серум?

# 423
Акнатак може да предизвика пърджинг - първоначално избиване на пъпки и така се почиства кожата, т.е. това, че от едно мазане са излезли, според мен не бива да ви спира - пърджинг обикновено държи 8 седмици, но после казват, че кожата ставала перфектна.

# 424
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте отново!
Тъй като дъщеря ми реши, че няма да използва Акнатак повече, защото след снощното мазане и излязоха доста нови пъпки и усеща парене, иска да подари крема на някой, който наистина има нужда и ще го използва.
При интерес, пишете на лични да уточним адреса.
Приятна вечер!
Моят син го ползва от около 2 месеца и вече му свърши опаковката. До преди 2 седмици си мислих, че няма особено действие, но тези дни не мога да скрия радостта си. На 14 години е , Акнатак-а му го назначи дерматолог. Както е писала  tiriti , пробвайте малко по-дълго, защото като се замисля и аз наблюдавах подобен ефект в началото и то 1-вия месец почти целия . Бих желала, ако се откажете.
 Успех!

# 425
Не съм изненадана, аз съм работила малко в аптека, но повечето хора са така. Ползват един ден и го захвърлят и идват при нас дайте нещо друго.
 Не спирайте лечението, което е назначено. Не може от един път да заклеймявате продукта.
 Абсолютно всички продукти за акне го обострят в началото, а след това се наблюдава подобрение.

# 426
Дъщеря ми не е с тежко акне, даже не съм сигурна дали е акне в момента. От няколко месеца  има по 3- 4 пъпки, които тъкмо завехнат и излязат 3- 4 нови и така винаги си има по няколко. Правила е хормонални изследвания през февруари и всичко е ок. Затова е решила да отиде на дерматолог.

От Акнатака на другия ден имаше доста пъпки и тя реши, че няма да го използва.

Преди десетина години, като тийнейджърка дъщеря ми имаше акне, което излекува много бързо с правени маска, лосион и крем на д-р Маркова. Сега си е намерила старите рецепти и си ги е направила отново. Дано има същия ефект като преди.
Желая ви лека вечер!

# 427
  • в страната на чудесата
Може ли да постнете рецептурата?

# 428
  • Пловдив
Кажете нещо дето става за гърба Rolling Eyes

# 429
  • София
Кажете нещо дето става за гърба Rolling Eyes
Моят младеж се пооправя когато ходи гол до кръста лятото на вилата. На морето също е много добре,  но през останалите месеци трагедията е пълна. Истината е, че сме се фокусирали върху лицето му, но гърбът му е като “разораната целина”:(.
То даже измиването с гел е трудно, ако някой не му съдейства.😖
Познати споменаха, че водят сина си на почистване на гърба при козметик и подобрението е сериозно. Само това не сме правили май.

# 430
  • варна
След 3 кутии водорасли Вертера гърба на мой близък се изчисти напълно!Дано не се сметне за реклама,но на него гърба му от тийн е ужасен,а сега е без грешка!

# 431
В. е хубава. Не само за акне, а изобщо много изчиства организма.

# 432
  • Пловдив
Дайте линк да видя...това добавка ли е?
Няколко дни пропусна и по лицето Епи дуо и сега пак има пъпки Head Band

# 433

https://verteragel.com/vertera.html

# 434
  • Пловдив

https://verteragel.com/vertera.html
гел за мазане ли...? Нещо не се ориентирам кой точно е.

Общи условия

Активация на акаунт