Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 827
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, ако някой иска да пробва бензил пероксид 4% нежен измивен крем, може да ми пише - само веднъж го тествах, на консистенция е супер, много ми беше мерак да го видя, но реших, че почвам третиноин, затова ми остава неползван, купуван е от айхърб за 17$, давам го за 24 лв.
Тубата е огромна - 170 г.

Скрит текст:

# 616
  • София
Здравейте,
Аз пък се включвам да похваля това мазило за третиране на единични пъпки - свива ги и ги пресушава безотказно. Доволни са тийновете от резултата. Слага се вечер и се спи с него. Бяло е и няма как да се излиза с него. Цената му е повече от добра - 3,60 лв. Simple Smile

# 617
Здравейте,
Аз пък се включвам да похваля това мазило за третиране на единични пъпки - свива ги и ги пресушава безотказно. Доволни са тийновете от резултата. Слага се вечер и се спи с него. Бяло е и няма как да се излиза с него. Цената му е повече от добра - 3,60 лв. Simple Smile

Здравейте , от аптеката ли го закупихте

# 618
  • София
Да, но не може да се намери във всички аптеки. Аз доста обикалях. Мисля, че го има в Ремедиум, но на по-висока цена. Купих го от най-малката аптека в квартала ни.
Действа много добре и върху отворена/ изстискана пъпка.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:59 от Skiorche

# 619
Здравейте, купих си няколко неща и не знам кое след кое да ползвам, кое сутрин, кое вечер. Взех серум витамин Ц, ниацинамид, пилинг 2% BHA, серум с колаген и ретинол, пилинг  0,8% AHA + 3% PHA. С кое да започна? В момента ползвам почистващо олио, измивен гел и хидратиращ крем. И масло от чаено дърво за завяхване на пъпки.

# 620
  • Пловдив
Еиж е темата за Дъ Ординари и продуктите им...и аз не мога да схвана кое след кое и не купувам.

# 621
  • Хасково
Как прилагате чаеното масло и на коя марка ползвате

# 622
Здравейте, купих си няколко неща и не знам кое след кое да ползвам, кое сутрин, кое вечер. Взех серум витамин Ц, ниацинамид, пилинг 2% BHA, серум с колаген и ретинол, пилинг  0,8% AHA + 3% PHA. С кое да започна? В момента ползвам почистващо олио, измивен гел и хидратиращ крем. И масло от чаено дърво за завяхване на пъпки.

Здравей , използвам вит ц сутрин , а вечер ниацинамид
Веднъж седмично в различни дни използвам киселини BHA/AHA , относно ретинола е  вечер , но гледай в същата вечер да не си използвала киселините , защото може да получих обратен ефект (влошаване на кожата )

Доста продукти си купила ,от които няма нужда , освен да те посъветвам да сменяш серума с вит Ц

А също относно киселините е хубаво даа ги въвеждаш постепенно, а не изведнъж , за да няма алергии или зачервявания

# 623
  • Пловдив
Момичето, мислите ли, че хидрофейшъл е подходящ за кожа с акне и белези? Някой правил ли е?
Дерматоложката я препоръча за сина ми...с нея да почнем, после лазер.

# 624
Момичето, мислите ли, че хидрофейшъл е подходящ за кожа с акне и белези? Някой правил ли е?

Дерматоложката я препоръча за сина ми...с нея да почнем, после лазер.

Ако акнето не е активно и възпалено , може да я направиш

# 625
  • Пловдив
Незнам каква е причината, ама акнето при сина ми много се възпали Confused  Направо ми е болно като го погледна...мажем и пак. Незнам как да подходим?
Почна да се мие с измивния на Авен, обаче на 3-я ден му стана много суха кожата и го спрях.
Ще чакам процедурата при дерматоложката на 13ти...няма кво друго...страх ме е да не се зачерви и стане по-зле и от тия интервенции...

# 626
Мистик, аз получавам такива възпаления и от храна. В момента съм спряла почти всички млечни продукти. Ограничи и глутена, което е жалко, защото обичам и двете.

# 627
  • Пловдив
Ох, незнам...вярно, че не се ограничава, ама и не прекалява. Незнам от какво да е...иска повече протеинови храни щото тренира. Как да го огранича и в какво незнам Head Band

# 628
Скоро бях на ендокринолог. Каза, че акне се възпалява от шоколад, люти храни, млечни. Аз също съм забелязала, че ако прекаля със сладкото ми излизат доста пъпки

# 629
Не знам дали в тази тема,или в темата за домашните уреди,една дама препоръча дарсонвал. Поръчах преди 5-6 месеца и съм мнооого доволна. Дори на пъпките по гърба спира възпалението. Поне при мен. Лицето ми се изчисти почти напълно, сега го ползвам един път седмично профилактично, или ако усетя че расте подкожно някаква гад. Ползвам го без пудри на чисто лице и после слагам крем.

Общи условия

Активация на акаунт