Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 903
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
И на мен от биотин ми се е влошавало акнето. Най-доброто, което можеш да направиш е да прилагаш пилинги, за да могат подкожните да избият. Иначе се прибират и надуват постоянно ако не са изчистени. На мен Скинорен много ми помогна за тях. Червената маска на ТО също е добро решение. А, сос пастата я ползвай на вече избила пъпка, на подкожни не действа толкова добре. Изисква се търпение, но има резултат ако си постоянна поне няколко месеца. Мигновен резултат няма да видиш, особено ако постоянно сменяш продукти или си бомбандираш лицето с най-различни и по хаотичен начин.

# 151
Не съм имала младежки пъпки през пубертета, дори сега нямам. Последно имах пъпка до носа преди около 10 месеца заради грим. Махнах я в зародиш за една нощ с цинков спрей на Ла рош и един антибиотичен спрей рани и за подкожни възпаления. Уцелих си и козметиката за лице и оттогава ми е добре.

# 152
А The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque дали е подходяща в това състояние?

# 153
Наскоро си купих салициловата маска на ТО, ползвах я няколко пъти и имам чувството, че ме опъпчи също, но не мога да съм съвсем сигурна дали е от нея. Чакам да се изчистя и евентуално да я пробвам пак на малък участък. Преди време пробвах серума със салицилова киселина на Ревокс и той със сигурност ме опъпчи, та се чудя дали нямам проблем с тази съставка...

# 154
Здравейте на всички. Търся си гликолова киселина 1% или 2%. Някой има ли представа от къде мога да си поръчам такава? Благодаря предварително.

# 155
Някой пробвал ли е аспирин при такива дълбоки кисти пъпки? Вече се отчаях от положението и сега чета

# 156
Някой пробвал ли е аспирин при такива дълбоки кисти пъпки? Вече се отчаях от положението и сега чета
Аз съм пробвала,по съвета на хора,които нямат такива пъпки Simple Smile, но резултатът е 0.Принципно се прави аспирин и кисело мляко,и лицето ти става много подхранено от киселото мляко,но пъпките си остават.  Преди две години си купих La Roche-Posay Effaclar Ултраконцентриран серум против несъвършенства х30 мл( това са киселини,които разгрждат пъпките отвътре, избелват петната и успоковат мястото).Третираш само пъпката,ако не искаш да си избелваш (силно ксзано)лицето.Ако имаш петна ги избелва.Като цена е малко скъпо(поне за мен),но за зимните месеци,а се ползва само тогава и стига. Сега вече може една две да ми излизат и открих процедурата нидлинг и с нея почти съм решилс проблема.Една две в месеца и то не на челото,а някъде където не минава апарата се прежалва.

Провери в различни аптеки, сега гледах в sofarmacy.bg има намаление.

# 157
Този серум всъщност върши ли работа, защото аз му се каня от доста време, но не съм от феновете на Ла Рош?

# 158
Този серум всъщност върши ли работа, защото аз му се каня от доста време, но не съм от феновете на Ла Рош?
На мен ми свърши работа.Случайно прочетох в дира реклама и реших да си купя.Поръчах си онлайн от аптека медива(преди две години),заедно с него ми изпратиха и други мостри не само на ларош.От ларош имаше и за измиване с матиращ ефект от което също съм много доволна,особено лятото.А  този серум както преди писах предимно на пъпката която искаш да унищожиш вечер и сутрин ще видиш, че е успокоено. На мен ми излизаха на челото предимно между веждите и стоят с месеци и ставаха като петна после.Няколко пъти ходех да ми ги горят с лазер,защото не е приятна гледка,но след месец два пак на същото място- хоп.Бях като индийка. Затова аз съм си слагала на цялото чело с цел излющване на кожата ,зада се махнат белезите.

# 159
Аз точно срещу белези търся серум. Знам, че и юсерин имат един скъпичък серум и се колебая между тези двата. Отделно ми е любопитно и дали новата серия Luminious на Нивея върши работа срещу петна от акне.

# 160
Аз точно срещу белези търся серум. Знам, че и юсерин имат един скъпичък серум и се колебая между тези двата. Отделно ми е любопитно и дали новата серия Luminious на Нивея върши работа срещу петна от акне.
На мен дерматоложка ми предписа за излющване "Епидуо".Крем който се продав само в аптеката на МЦ Торакс.Върши страхотна работа също.Струва 50лв(+-5лв,не помня).Но задължително само зимата,не се препичаш и на автобусна спирка и слънцезащитен крем,защото можело да станеш на петна,т.е обратен усилен ефект. Но тъйкато тези дълбоки пъпки се появяват пак все едно и също си правя всяка зима.Затова пробвах с този серум на Ла рош за разнообразие.Пак казвам ако искаш цяло излющване си мажеш цялото лице,ако искаш определена пъпка да разтопиш,само върху нея.С пипетката малко...ти ще си прецениш колко.

# 161
А само за червенини действа страхотно и много бързо на Юсерин витамин ц бустера

# 162
За момичето, което се бори с дълбоко кистозно акне - отидете на лекар първо, ако лекарства не помогнат, трябва да се отвори, имайте предвид, че е опасно. Казвам го като човек с хирургически белези от подобно състяние, но по други причини. рязана съм, шита съм, имам пластика върху два белега, в момента правят процедури върхи другите, почти не личат. Не се отчайвайте, но отидете на лекар, големи, активни възпаления не са ок.

@alice9322: това е много млко, има много продукти, но по мое мнение, не върши кой знае каква работа. Използвам ежедневна козметика с 10-15% АХА, 1-2 % нищо не е.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 16:46 от GlowFlow

# 163
На мен дерматоложка ми предписа за излющване "Епидуо".Крем който се продав само в аптеката на МЦ Торакс.Върши страхотна работа също.Струва 50лв(+-5лв,не помня).Но задължително само зимата,не се препичаш и на автобусна спирка и слънцезащитен крем,защото можело да станеш на петна,т.е обратен усилен ефект. Но тъйкато тези дълбоки пъпки се появяват пак все едно и също си правя всяка зима.Затова пробвах с този серум на Ла рош за разнообразие.Пак казвам ако искаш цяло излющване си мажеш цялото лице,ако искаш определена пъпка да разтопиш,само върху нея.С пипетката малко...ти ще си прецениш колко.

Епидуо е лекарствен продукт, който се продава с рецепта във всички аптеки, не само тази на МЦ Торакс.
Последно беше 39 лв, сега са го вдигнали явно.

# 164

Епидуо е лекарствен продукт, който се продава с рецепта във всички аптеки, не само тази на МЦ Торакс.
Последно беше 39 лв, сега са го вдигнали явно.
Аз пообиколих аптеките, чрез позната аптекарка проверихме из складовете от които се зареждат лекарства и единствено в аптеката на Торакс го открих, дерматоложката беше от Торакс и в аптеката подържат всичко ,което изписват от МЦ. Ако го има в други аптеки и е на тази цена е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт