Против акне/пъпки по лицето 13

• 70 022
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Въпросът е дали уврежда младежката кожа. А не цената му. Киселините се използват и при подрастващи.

Продуктът е тестван при лица над 22 години. При подрастващи(13-18год) този продукт не се ползва и не са правени клинични проучвания, независимо, че към терапията могат да бъдат включени киселини.

# 331
  • София
Здравейте, повече от месец търся АКНАТАК гел   за сина ми. на 14г. Някой да знае къде мога за го намеря?
Аз го купих в средата не декември от Софармаси в мол Парадайз.
Мазахме го тийна 1 месец. Първите 2-3 седмици имаше чудесен ефект, но после пак започнаха да избиват единични “бутони” по бузите. Маже ги и СОС на Юриаж.
Като го спряхме, дерматоложката му изписа Avene Cleanance Woman🙄 (изглаждащ нощен крем). През деня слага Effaclar H

# 332
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е този серум с Азелаинова киселина?
Купих го за сина и дъщерята, но ми се иска да чуя отзиви.
https://novakoja.com/products/10-%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-

Ще чакам да споделите резултати след месец-два.

Аз купих за моите девойки продукти на някаква корейска марка с три вида киселини, ще дам отзиви понататък. Ясно е, че нищо няма абсолютен ефект, но поне да държи нещата под контрол, докато не го израстат напълно.

# 333
Аз имах червени петна от акне и ми предписана Скинорен/ чиста азелаинова киселина/ около 16 лв. Подходяща е и за бременни, увериха ме. Вече 4ти месец го ползвам и сега ми свършва опаковката и има ефект, но ми казаха задължително 3 месеца трябва да се мажа/ сутрин и вечер/. Да ефекта не е както след химичен пилинг, но доста ми изчисти кожата.

# 334
Скинорен сякаш е единственото, което има ефект срещу петна, макар и бавен ефект, но след 4-5 месеца сякаш изведнъж установих, че са ми изчезнали доста петна, от нищо друго не съм виждала ефект. Лошото е, че тъкмо ме изчисти и пак цъфнаха нови пъпки, пак станаха нови петна, но поне вече знам, че скинорен е способен да ги изчисти след упорита употреба.

# 335
  • София
А освен Скинорен ползвате ли и друг крем, напр. хидратиращ или с фактор и с какъв интервал от него?

# 336
  • Пловдив
Здравейте, някой ползвал ли е този серум с Азелаинова киселина?
Купих го за сина и дъщерята, но ми се иска да чуя отзиви.
https://novakoja.com/products/10-%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-

Ще чакам да споделите резултати след месец-два.

Аз купих за моите девойки продукти на някаква корейска марка с три вида киселини, ще дам отзиви понататък. Ясно е, че нищо няма абсолютен ефект, но поне да държи нещата под контрол, докато не го израстат напълно.

Разбира се, ще споделя, когато го ползваме поне месец.

# 337
А освен Скинорен ползвате ли и друг крем, напр. хидратиращ или с фактор и с какъв интервал от него?

През вечер го слагам скинорен, но може да се слага и всяка вечер, той е силно изсушаващ, затова след него слагам хидратиращ крем, примерно в 8 вечерта скинорен и преди лягане в 12 слагам другия.

# 338
Аз си слагам скинорен , изчаквам да попие и слагам хидратиращ крем. Започнах да проверявам всеки един крем преди да го купя дали е окей за моята смесена кожа. Има доста приложения и ви съветвам да проверявате, дори и 1 съставка да излиза в червено, може тя да ви дразни кожата..
Е пак ми излизат пъпки, още не съм намерила пълното изцеление хайа

# 339
Здравейте, искам да попитам жените с акне, които са раждали, как се променя кожата? излизат ли много пъпки или се изчистват?

# 340
При всеки е различно. На мен лично не ми се изчисти, даже напротив.

# 341
Здравейте, отново се включвам в темата. При мен положението е мн зле. Открих си дефицити на доста витамини и желязо и си мислих, че щом ги запълня може и акнето да се махне. Нищо подобно след приема на б12 кожата ми стана по-зле от всякога. На едно място ми се появи като клъстер от затворени комедони, които периодично стават на гнездо от огромни бабуни под кожата.
Другото е, че в момента съм бременна и не смея и да ги третирам с нищо. Реално поне кожата ми вече не е така мазна, та се надявам с напредването на бременността да се поизчистя, но в момента е ужас.
Все пак, ако някой се сеща за нещо, което мога да използвам, безопасно за бременни?

# 342
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, искам да попитам как се използва Акнатак? Лекарка от Пловдив го изписа преди 3 месеца на сина ми на 14г., но чак сега успях да го намеря /от Гърция/. Не мога да разчета рецептата- пише нещо 2-4 часа, но смятам, че това се отнася за другото кремче, което полза по този начин. В листовка на български чета, че това е третиноин и трябва да е вечер и да се слага колкото грахово зърно. Каква хидратация след това да сложим, защото знам, че доста пресушава?

# 343
Купих си хидратация на Neutrogena - гел-крем, доволна съм. Бързо попива, не оставя мазен филм.
За измивен гел в момента съм заложила на CeRaVe (зеленото), което се води за суха/нормална кожа, но много го хвалят. Добре почиства от 1 път, ако няма грим. Ако има грим - 2 пъти. Минусът е за мен (поне така си мисля де), че като мия по 2 пъти, клепачите ми и кожата над нея леко изпръхва (изсъхва). Аз не търкам там, разбира се, но все минава и от там...и заради това може би няма да повторя.

# 344
Някой ползва ли ретинол? Тъкмо си купих на ла рош от Нотино

Общи условия

Активация на акаунт