Звездни компромати - Август'21

• 291 472
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 130
Точно Тита рекламира Енчев.

# 2 131
Точно Тита рекламира Енчев.
И аз не вярвам да са нейните
Чак пък такъв растеж Simple Smile

# 2 132
  • Sofia
Нелка Хикселка, която е обявила, че по пълнолуние е на глад, вода и преход в планината. Ужасен бюст, който тя обича да подчертава.
Скрит текст:

Тита не ми се вижда дебела, а приятно оформена в тяло, явно спортува. Иначе в бюста е потресаваща. Не знам как е възможно такъв възход да се получи за няколко години и не познавам жени, при които да се е случило подобно естествено утрояване.

# 2 133
Нелка Хикселка, която е обявила, че по пълнолуние е на глад, вода и преход в планината. Ужасен бюст, който тя обича да подчертава.
Скрит текст:

Тита не ми се вижда дебела, а приятно оформена в тяло, явно спортува. Иначе в бюста е потресаваща.
Не разбрах какъв е проблема с бюста на "Нелка"?

# 2 134
Тези балони истински ли са?

# 2 135
Скрит текст:

Тита не ми се вижда дебела, а приятно оформена в тяло, явно спортува. Иначе в бюста е потресаваща. Не знам как е възможно такъв възход да се получи за няколко години и не познавам жени, при които да се е случило подобно естествено утрояване.
Иха, яки балони … тя май обича много да се пъчи … явно ръст компенсира Simple Smile

# 2 136
Тита казва, че са си нейните. Но и на мен ми е мноого странно как става това. Та те са огромни. Какъв е този растеж?! Вярно, че е качила няколко килца, преди беше доста по-слабичка, но пак не ми се връзва. От друга страна, ако бяха силиконски, поне според мен нямаше да изглеждат толкова зле. Вижте каква форма са придобили. Ии не знам, титите на Тита са ми голяма мистерия. Joy Сега си спомням и едно нейно интервю при Слави. Беше казала, че Вселената си е свършила работата заради името й. Тогава и аз ще взема да се прекръстя на Тита, току виж Вселената помогнала и на мен. Joy

# 2 137
Joy не знам какви са, но след време със сигурност може да се похвали, че си ги загащва Stuck Out Tongue Winking Eye
Дори и сега да няма намеса, в бъдеще ще се наложи. След хормони, отслабване, бременност, не искам да си представям гледката.

# 2 138
А Ритонката как е била на млади години? Отговорът на този въпрос може да разплете загадката при Тита.

# 2 139
И аз знам че са истински. Аз много я харесвах Тита без многото грим едно време и нормална коса.

# 2 140
  • софия
Тита на живо е всичко друго, но не мощна. Хубава, дребничка е, но подобен размер тити създават впечатление за мощ.

# 2 141
Аз съм виждала на живо Нели в Икеа и не е едра, може да не е XS, но не е XL та да отнася тия подигравки. Отделно на тази снимка специално изглежда нормално, без циците разбира се. И отново двойния аршин - фолкпевицата Мария какво сладко миньонче била, а Нели видите ли се пъчи, за да компенсира ръст. Ами като се разминахме ми стигаше до рамото заедно с шапката която носеше и даже беше на токчета.

# 2 142
Коте, тя подигравки отнася заради твърденито и че е малък ХС, а реалността си е нормален М:)

# 2 143
Коте, тя подигравки отнася заради твърденито и че е малък ХС, а реалността си е нормален М:)
Жаки, тя е миньонче. Иначе е ефектна, беше доста лъсната и с един червен тренч, отдалеч се забелязваше, на ТВ изглежда двойна. И вероятно заради сисите не й става S размер, наистина не изглежда едра.

# 2 144
  • Down south
Цитат
тя е миньонче. Иначе е ефектна, беше доста лъсната и с един червен тренч, отдалеч се забелязваше, на ТВ изглежда двойна. И вероятно заради сисите не й става S размер, наистина не изглежда едра.
Скрит текст:
JoyJoyClose

Общи условия

Активация на акаунт