С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 729
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Нищо не казвай. Така няма да има какво да отрича Simple Smile

# 556
  • София
Аз ще се оплача. Подари ми обици с черни камъни. Казах и да ми купи и висулка за колие като тях. Купи ми жената, но е тъмно синьо. Смеем се, че сега още едни обици и висулка трябва да взима.

# 557
  • Варна
Reunion, голяма "драма".😄
Vdvgd, заедно ли живеете? Понякога слушам радио. Но то не ми дава тон в живота. Съпругът ти, трябва да реагира.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 16:45 от Viviana91

# 558
  • София
Нали 🤣.

# 559
  • София
vdgvdg, защо й се обясняваш? Правиш това, което си решила,  споделяш с другия родител и това е достатъчно.

# 560
Обачеее напоследък за всяко нещо ми се казва 'Не!' 😂 казвам, че ще подстрижа детето - 'не, няма' . Казвам, че ще го пусна на земята в парка - 'не, няма' .. казвам, че му е топло - 'не, не му е'. Да не съм го кърмила, а да давам АМ. Била съм лоша майка, която нищо не позволява (пример: не давам сок) и детето щяло да ходи да й се оплаква от мен 👀 та старая се да не реагирам ама вече започва доста да ме дразни и да си измрънкам 😀
Имам два въпроса:
1. Защо общуваш толкова много със свекърва ти? И в парка ли сте заедно? Егати!
2. Защо изобщо я информираш за личните си решения за твоето дете?

# 561
Не е по мое желание това общуване с нея. Виждаме се веднъж в седмицата, за да види детето. Понякога срещите са навън, детето няма да стои затворено. С нея нямам други теми за разговор ,ако не говорим за детето трябва да си мълчим. За мен не е проблем, но тя е приказлива 😀 и ситуацията беше: тя държи детето, казвам и да го пусне на земята, защото му се играе, да си пълзи. Тя ми казва 'ааа не, няма на земята, не давам' 😂. Споделих и за подстрижката ,за да се намираме на приказка, но ря пак не позволява 😂

# 562
Уиш, не мога да съм сугурна, но може пък там да се срещат. Когато не вали сме с децата в Парка. Свекърите имат свобоно време само почивните дни и искат да видят децат. В повечето време идват при нас защото аз не искам да ги прибирам вкъщи. Та често през почивните дни сме заедно в парка.
А по второто около мен всички са наясно какво давам/позволявам на децата и го казвам не като отчет, а за да са наясно. Примерно близка позната все спори с мен как нейните деца са израстнали пред телевизора и не разбира защо аз не давам толкова.

# 563
Да, сега видях за парка. В такъв случай, да вижда детето, когато то е с баща си. Аз не бих си причинила тези срещи.

# 564
  • София
Не позволява?
Не позволява?
Не позволява?
Ъ?

# 565
Да дразнещо е да се оспорват решенията на майката.Може жената просто да се намира на приказка.Обърнете го на шега,..."Баба е решавала за тати,сега мама ще решава за детето..."
Ако го вижда един път на седмица,няма смисъл от конфронтация.

# 566
Майка ми е същата, та ми в ясно. Ако кажа, че ще се подстригва детето - недоволна. Ако пек няма да се подстригва, защо, трябва да се подстриже. Едно лято цялото ми мрънка защо не го водим на басейн, един път го заведохме, в провинцията, хубав, минерален, викам дай да и се обади, да се радва, тя ми вдигна скандал.
Ако е тя казала, няма проблем, ако е на друг идеята  - не одобрява.такъв си е човека.

# 567
Тя ми казва 'ааа не, няма на земята, не давам' 😂. Споделих и за подстрижката ,за да се намираме на приказка, но ря пак не позволява 😂

В качеството на каква?
Ти си майката, ти носиш отговорност за собственото си дете, ти решаваш.
Ако си плаха, неуверена и комплексирана, проблемът е твой, а не в свекърва ти. Знаеш ли колко жени ще клепат послушно, докато свекърва им казва „Не давам“ за собственото им дете? В 21 век? Ако не са финансово, имотно, ментално, емоционално и т.н. зависими от нея?
Точно николко.

# 568
Ъъъъм защо изобщо я питаш Rolling Eyes

# 569
Нова съм, но ви чета от много време. Да помрънкам и аз от всеки. Имаме близнаци- недоносени. Първите 3 месеца каза, че са слабички. Сега карат 7 ми и след преглед при личния ни попита, дали не е казал, че са дебелички, понеже имат гривнички.

Общи условия

Активация на акаунт