С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 358
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Нова съм, но ви чета от много време. Да помрънкам и аз от всеки. Имаме близнаци- недоносени. Първите 3 месеца каза, че са слабички. Сега карат 7 ми и след преглед при личния ни попита, дали не е казал, че са дебелички, понеже имат гривнички.
И къде е "драмата" тук? 🤨😎С това ли ви "дразни" всеки?

# 586
Нова съм, но ви чета от много време. Да помрънкам и аз от всеки. Имаме близнаци- недоносени. Първите 3 месеца каза, че са слабички. Сега карат 7 ми и след преглед при личния ни попита, дали не е казал, че са дебелички, понеже имат гривнички.
И къде е "драмата" тук? 🤨😎С това ли ви "дразни" всеки?

Еми дразни я, оплакала се е. Хубаво е, че нямат други дразги.

# 587
Разбирам я жената,
 с две недоносени бебета, разбъркани хормони и свекърва, която само недостатъци намира и я напряга допълнително.

# 588
  • Варна
Бебетата са приоритета. Останалото са думи на зли орисници. Свекърва,колежка или някоя съседка-нетакнични особи.

# 589
Стига де! Каква баба е това? Моята свекърва като видя децата това лято след 4-месечно немско ДО без никакъв спорт, всичко беше затворено, и вече прилично ядящи, заяви, че изглеждат отслабнали и пак не се хранят. 🤨 То дъщеря ми от малка е манекенка и модел, ама синът беше заформил коремче.😂

# 590
Баба ми ми каза да кърмя синковеца по-малко, защото щял да стане дебел, пък всеки знаел как трудно се отслабва после. 🤷‍♀️😀

# 591
Уф ,тук стана хумористично.Няма по красиво от бебе с гривнички.И отслабват, като тръгнат да ходят.Като не стане тогава - в пубертета не можеш ги позна.

# 592
  • Варна
Интересно, как ще отговорите на въпроса: " -Защо си толкова свежа и хубава?"😁🤣

# 593
Влюбена съм и мъжът ми се грижи.

# 594
  • Варна
Да, сина и.😉😄

# 595
На такъв въпрос отговарям само на огледалото, докато майсторя отровната ябълка. Wink

# 596
  • Варна
"Защото добре ме гледат".

# 597
Аз винаги съм такава Wink

# 598
Защото правим много секс.

# 599
Защото правим много секс.

Освен, ако преди това не си казала, че не правите секс, за да те оставят на мира и да не те занимават с въпроса - кога ще правите момченце?

Общи условия

Активация на акаунт