Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 285
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Някой скоро купувал ли е Musette, отзиви, качество?

# 181
Някой скоро купувал ли е Musette, отзиви, качество?
Много зависи от модела. Пазарувам от поне 6-7 години от тях. Равните им обувки са мн удобни. Имат един тип подметка тип платформа всеки сезон изкарват нови модели с тази подметка, имам какви ли не цветове. Обожавам ги. Изключително удобни.

Моделите пантофка са също страшно удобни.
Зимните им ботуши също са супер.
Имам и поне 8-9 чифта токчета, те не са удобни изобщо. Много са красиви и аз тъпо и упорито има ли намаление си купувам, но не мога да издържа с тях цял ден на работа. Стават само за излизане. Портмонетата им не са качествени.
Светлите им кожи- бели, светло бежови и розови са много чувствителни и трудно се поддържат, защото са мн финни.

# 182
Имам от тях два чифта официални обувки, хубави и много здрави, но се чудех за сандали. От видяното в сайта, струва ми се, че са поразвалили дизайна, или може би просто колекцията от този сезон не е моята.

# 183

Аз се тревожа дали още се носят chunky sneakers? По-точно тези дали са актуални?

Мода, възвърнала се от Кардашианките не трае дълго. Но не виждам какво може да те притеснява, ако ти харесват. Все пак е маратонка, винаги ще се носят. За мен има нещо хлапашко и чаровно в тези маратонки.

# 184
  • Бургас/Пз
Аз да ви попитам какво мислите за вързани те по този начин ризи. Гледах няколко клипчета как да се направи възела, но нещо не мога да го докарам "възела" както показват

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 09:44 от ani_d

# 185
Аз да ви попитам какво мислите за вързани те по този начин ризи. Гледах няколко клипчета как да се направи възела, но нещо не мога да го докарам "възела" както показват

Аз редовно си нося ризите вързани, защото купувам oversize, а те са доста дълги. Или ги връзвам, или ги нося в дънките, но никога пуснати. Връзвам ги по обикновения начин - не закопчавам долните копчета и правя два възела обикновено.

# 186

Така ги нося аз.Ако правя възел промушвам краищата на ризата през гайките за колан ,завързвам и  края на възела го подпъхвам в дънките.

# 187
  • Пловдив
Освен по посочения начин ги нося и като връхна дреха по-плътните пролет/есен

С възел нося и широки блузи.

# 188
Ани-д, кой ти гледа как ти е вързана ризата когато изглеждаш чудесно Simple Smile.

# 189
Ани-д, кой ти гледа как ти е вързана ризата когато изглеждаш чудесно Simple Smile.

Сори за спама, Ани аз щях само краката ти да гледам :*
Аз летни ризи имам само една от преди 15 год. с къс ръкав тюркоазена, но с много грозни кафеви копчета.
Та мисля да ги сменя с някакви перлени или бели и да си я нося така вързана.

# 190
За протокола не връзвам ризи, защото не ми е в стила, но на тези които се показахте, ви седят чудесно.

# 191
  • Somewhere far away
аз или ги нося разкопчани с нещо отдолу, или загащени отпред. това с връзването е готино, просто не е в моя стил.

# 192
Аз имам две ризи , които стават за връзване и ги нося с пола или панталон или вързани веднъж както е при Ани , или вкарвам част от предницата вътре, отстрани и отзад е отвън. Така нося и повечето си широки блузи или тениски, но полите и панталоните ми са със средна талия.
Наскоро си взех панталон с висока paperbag талия, стои добре само ако всичко от горната дреха е прибрано вътре.

# 193
  • София
Аз ги натъпквам моите, като леко издърпвам отзад и отстрани, да не е твърде опънато. Всичките ми панталони и дънки са с много високи талии...и полите така. Не ми харесва да си пусна блузата отвън. Единствено с някоя широка риза, отдолу да съм с много слим дънки/клин. Но нямам вече, подарих ги...всичко в момента ми е mom jeans, широки крачоли, paper bag...и там подобните.

# 194
Не обичам да слагам нищо в гащите и всичко нося отвън. В най- добрия случай да подпъхна само единия край на тениската.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 20:45 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт