Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 292
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Беше ми интересно да прочета всички мнения.

Савова, това момиченце на снимката ти ли си?? Simple Smile

# 196
Чак момиче не. Отдавна съм в графата лелка Joy

# 197
Лелката да вземе да се покаже пак, че я изпуснахме, а и си нямаме еталон за "лелка" в темата!

# 198
Ти там все спиш Simple Smile.
Викам да не се развявам много защото Ей сега ще ми кажат, че съм много намачкана Joy .

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 22:10 от G.Savova

# 199
Савова,най-сетне те видях!Супер си!

# 200
Ами, намачкана си бе, лельо, ама какви са кецовете кажи, че да не гледам в ризата?

# 201
Че как да си във лен!?! Пу-пу-пу, много си убава, вземам те за еталон и единица мярка за "лелка" Wink Машалла!

# 202
Савова, намачкана ама по бохемски! Успях да те фиксирам и аз. Simple Smile Супер си! Hands Ok Hand Лелка, ама дрънка!
Много харесвам лен за лятото.
И аз така намачкана го раздавах днес, ама с един широк и влачещ се панталон и биркита. Не мога да се огащвам, фигурата ми не го позволява, та все гледам да удължавам торната част на тЕлото.

# 203
Ами, намачкана си бе, лельо, ама какви са кецовете кажи, че да не гледам в ризата?
Намачканото стига да не е на лицето не ме притеснява Simple Smile. Лелята също.
Гуменките са кожени конвърс, но купувани преди доста години. Издирвам да си купя нови, че ужасно мразя връзки, но не успявам да ги намеря.

# 204
  • Бургас/Пз
Лека, ама друг път Simple Smile
Кожените Конвърси са една от най-хубавите ми придобивки напоследък. Много им се чудих, но изобщо не съжалявам, че ги взех кожени. Не знам защо толкова години ги избягва, но установих, че се съчетават с почти всичко. Нося си ги с костюмите до работа и там ги сменям и супер много ме кефят Simple Smile

# 205
Ето така се огащвам аз и не гладя...
Скрит текст:
....

И да си покажа новата пунгия, че мм не се впечатли, а аз и се радвам Simple Smile))
....

[/spoiler

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 06:12 от Agent Provocateur

# 206
Издирвам да си купя нови, че ужасно мразя връзки, но не успявам да ги намеря.
Ако намериш, подсвирни. И аз именно заради това ги загледах.
Всички сте прекрасни!
Агент, зелено ли е чантето?

# 207
Ани-д, всичките ми конвърси са кожени. Харесвам тези от плат, обаче мноо трудно се подържат.

Агент, имам такава ленена блуза и къси гащи и утре ще се пробвам да се загащя така, но се съмнявам че ще ми седи добре. Малкия пък като почне да се катери по мен и направо ще ме разсъблече Simple Smile.

Евенцееее, не знам до колко може да им се вярва. Бих рискувала плащайки с пейпал поне да знам, че ще ми върнат парите, ако не са читави.
https://www.nikesupper.com/white-converse-all-star-chuck-taylor- … aker-lastest.html

# 208
Синьо-зелено, ще се опитам да ти го намеря в читава снимка...

Опитай обезателно, Савова, според мен ще си страшно свежа, леко небрежна, но да - синовете ни ще ни мачкат поне още 15 год. И моят много обича още.

# 209
Agent Provocateur, прекрасна си!
Така дискретно и аз се огащавам, но цялата блуза - не.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 23:06 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт