Професионални серии за коса- тема 149

• 59 531
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Екстра ми е аромата на Ми аманте. Крема ползвам, откакто е излязъл преди доста години.

# 181
И аз съм доволна от крема на Ми аманте. Приятелка ми препоръча цялата серия, но бях скептична за ш и м и взех само крема защото знам ме го харесвате тук много. Усещам го балансиран към хидратиращ, става за ползване със всичко преди него, вкл. Маракеш ендз и бондера на Кингсли.

Питане: доза colour plex достатъчна защита ли ще даде за правене на кичури с блондор? Голямо извращенив ще ли е ако намажа косата преди това с Hmilk и отгоре блиндираме с colour plex? 🤣 гони ме лакомия за светла, но и здрава коса и се чудя какво да правя…

# 182
Здравейте, момичета! Имате ли впечатления от Philip Kingsley Daily Damage Defence (термозащитен спрей), Aveda Nutri Plenish Daily moisturizing treatment и Lakme L2 instant hair conditioner. Много се колебая и се чудя кое да си поръчам.

# 183
Моят крем ми аманте отлежава нещо не се харесахме, Пийч този колорплекс или друг

Моята фризьорка при изрусяването използва омниплекс ужас пак си изгоря,да ме пита някой що не си занесох олаплекса Confounded
А tedi_hr иначе ако искате нещо за разресване Л2 на лакме е добре, ако искате добра термозащита daily спрея на кингсли не е достатъчен ,тук всички харесват термото на напура, а моят нов любимец благодарение на момичетата тук е

# 184
И моят любимец вече е Дисциплин термика. Вече на всяко сушене използвам само него и капките Oway. Много добре се сработват с косата ми.

# 185
Приятелка си взе термото на Ф. Кингсли и не знам колко пази /аз лош продукт на марката не знам/, но аромата е топ наистина.
Крема на Ми аманте го бях помирисала в един козметичен магазин и не ми замириса на нищо особено и приятно!
Изпробвах розовата маска Ми аманте и тя не е нещо особено, но пък и не е крайно зле. За здрави коси става, но моята в момента не е такава! Cry Joy

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 22:34 от krystall

# 186
Приятелка си взе термото на Ф. Кингсли и не знам колко пази /аз лош продукт на марката не знам/, но аромата е топ наистина.
Крема на Ми аманте го бях помирисала в един козметичен магазин и не ми замириса на нищо особено и приятно!

Kingsley го поръчах вече, сега остана да събера мнения и за Aveda. Simple Smile

# 187
С ДПШ мия на 15 дни или след морска почивка, много лак, преди боя.

Аз бях на косъм да са си купя похвалените Ш и М на Миаманте, за да получа крема, но се спрях само заради ужасния им аромат. Имах мостра на крема и едвам го изтърпявах ...

А само с ДПШ два пъти измивате или първо с ДПШ и после друг след него за второто измиване ( и какъв)? И каква М/Б използвате след него?

# 188

Аз бях на косъм да са си купя похвалените Ш и М на Миаманте, за да получа крема, но се спрях само заради ужасния им аромат. Имах мостра на крема и едвам го изтърпявах ...

А само с ДПШ два пъти измивате или първо с ДПШ и после друг след него за второто измиване ( и какъв)? И каква М/Б използвате след него?
2 пъти с ДПШ.
След него или маска на Епруваж, или маска на Макадамиа. 🙂🙂🙂

# 189

2 пъти с ДПШ.
След него или маска на Епруваж, или маска на Макадамиа. 🙂🙂🙂
Това хидратиращи маски ли са?

# 190
Аз ги усещам като балансирани с превес на протеин, но тук има хора, които ги чувстват по друг начин. 🙂

# 191
с дпш мия 1-2 пъти в месеца и след това слагам най-силната хидратация, която имам
не мия с втори вид ш-н

# 192
Здравейте! Преди месец си поднових кичурите на русата ми, слаба коса и сега много се заплита и е изтощена. Преди години съм ползвала Дензифик и изобщо не ми се отрази добре, ползвала съм и маската Макадамия, но старата опаковка, действаше ми много добре, след като смениха опаковката не е същата.А и започна да пада малко повече.
Сега се колебая между сериите не Керастаз Résistance Bain Extentioniste или Therapist, четох и последните мнения за Joico и маската на Moroccanoil. Какво бихте ме посъветвали да взема?

# 193
Момичета искам да си направя една обливка с разредена боя, че ми падна мата на кичурите по дължините. Как бихте ми препоръчали да постъпя - да измия косата с ДПШ ( или шампоан ) и на влажна коса да направя обливката или направо на неизмита коса ?

Сега се колебая между сериите не Керастаз Résistance Bain Extentioniste или Therapist, четох и последните мнения за Joico и маската на Moroccanoil. Какво бихте ме посъветвали да взема?
Ако трябва да избера само една маска - Тераписте.
Иначе Джойко K-pak серията - Реконструктора и Хидратора

# 194
  • София
Здравейте! Преди месец си поднових кичурите на русата ми, слаба коса и сега много се заплита и е изтощена. Преди години съм ползвала Дензифик и изобщо не ми се отрази добре, ползвала съм и маската Макадамия, но старата опаковка, действаше ми много добре, след като смениха опаковката не е същата.А и започна да пада малко повече.

В никакъв случай не extensioniste, ще дойде слаба.
Имате ли други продукти с които да редувате?
По начало е добре да имате една протеинова и една хидратираща серия, и да ги редувате.

Ако нямате други продукти налични вземете серията therapiste и joico moisture surge поне само щампоана, може и без маска засега.
Един път ще миете с therapiste шампоан + маска (протеин), на следващо миене Joico шампоан и маска therapiste.

Денсифик е силен протеин и не е за вс

Общи условия

Активация на акаунт