Професионални серии за коса- тема 149

• 57 946
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Привет, имам нужда от съвет. Боядисвам се от около година (34 години), коса под раменете. Досега използвах кремът на Миаманте, който се нанася на влажна коса и бях доволна, но сега привършва, а след морето ми се струва, че не ми е достатъчен. Може ли препоръка за подобен продукт? Бих искала да се нанася след баня, преди изсушаване, но съм склонна да мина на маска за коса вече Simple Smile Шампоанът ми е на макадамия от златна рибка ( май оранжев беше). Като цяло съм лаик на тема коса, но започвам за ви следя, тъй като с боядисването усетих, че няма да стане вече само с ресане 😂

# 121
  • Пловдив
Преди 2 дни си направих терапията Ланза, след море, като преди това направих една добра хидратация с пре уош от Б на ФК мойсчър екстрийм, Ланза kukui и масла, след Ш - маската за боядисана коса на kerastase ❤️❤️❤️ и K-water. Чудно се получи. Преди терапията на Ланза измих с ДПШ на Лакме, който се оказа страхотен и вече любим ❤️❤️❤️, Загрях много малко с сешоар, но доста често въобще не загрявам, защото върша нещо из къщи. Много внимавам със стъпка 2, защото ми утежнява и ефекта ме ми харесва много, много. Завърших с крем Ми аманте, който получух като мостра. Довечера ще го тествам пак, но мисля, че ще се окаже добро попадение.

Много искам да си взема ампули pixelist, да знаете къде са на оферта?

# 122
Здравейте.
За тази боя oway номер 8.1  какъв оксидант да сложа? Косата ми е изсветлената, но корените ми са по тъмни, да речем 4ка🙄

# 123
  • Варна
OliaMirchovska никога не съм боядисвала чиста коса нито с Oway нито с друга боя. Тъкмо днес се боядисах като снощи омазах мита последно в четвъртък коса с Hmilck и спах така. Сутринта боядисах директно върху него.
Пауърплекс не съм ползвала и виждам в упътването,че не препоръчват миене на боята с шампоан,което ми е мега странно. Директно след изплакването се нанася стъпка 2,която не се мие,а е финален продукт.
При боядисване ползвам Олаплекс и често мия втората стъпка на другия ден тъй,че ви съветвам най-късно утре вечер да измиете косата с шампоан.

janin4eto_87 боядисана коса само по шампоан и финиш??????? Интересно,но мисля,че няма да е достатъчно в дългосрочен план. Иначе хубави финиши има много. Вземи маската,която е комплект с шампоана или поне балсам,а за финал си поднови Ми аманте щом ти харесва. Той е доста добър и харесван в темата.

*dreamer*https://makeup.bg/product/20193/

аз лично предпочитам обаче Олео фюжън с брустер пикселист.

# 124
  • Пловдив
Принцеске, следя ги в make up, дано паднат, но уви, движат се от 106 до 108
В brasty са по скъпи.
Бях ги поръчла от parfimo, но дойдоха с изтекъл срок, добре, че ми върнаха парите.

# 125
  • Sofia
prinzesata, благодаря! Виждам, че не е достатъчно, затова влизам и в тази тема Simple Smile ще взема комплекта и се надявам на резултати 🌺

# 126
Аз цяла седмица се мия с продуктите на Ми аманте(от 1г ползвам само крема в който съм влюбена), ами много съм доволна. Косата е жива,лъскава, обемна на другия ден е супер подредена все едно съм я оформяла с четка или преса. Не ми се е случвало с други продукти. Определено това са ми едни от откритията за годината.

# 127
OliaMirchovska никога не съм боядисвала чиста коса нито с Oway нито с друга боя. Тъкмо днес се боядисах като снощи омазах мита последно в четвъртък коса с Hmilck и спах така. Сутринта боядисах директно върху него.
Пауърплекс не съм ползвала и виждам в упътването,че не препоръчват миене на боята с шампоан,което ми е мега странно. Директно след изплакването се нанася стъпка 2,която не се мие,а е финален продукт.
При боядисване ползвам Олаплекс и често мия втората стъпка на другия ден тъй,че ви съветвам най-късно утре вечер да измиете косата с шампоан.

Принцеса, в указанията на Пауърплекс в Арлен пише, че втората стъпка се отмива след 10-15мин🤔

Начин на ползване - Боядисване

Пригответе сместа от боя и окисляваща емулсия, както е предвидено в листовката за начин на ползване на оцветяващия продукт-боя. Добавете 4 мл Powerplex 1, независимо от съотношението на смесване и от количеството на сместа и разбъркайте.

Нанесете сместа и оставете да престои за предвиденото в листовката за начина на ползване на боята време. Изплакнете, докато водата стане чиста-безцветна. След това поставете Powerplex 2.

Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра. Следвайте същата процедура и при супер изсветляващите продукти.

А с какъв шампоан и маска е подходящо да се завърши след боя?

# 128
Здравейте,може ли да ми препоръчате нещо стилизиращо за начупване на косата/къдрене?

# 129
Здравейте,може ли да ми препоръчате нещо стилизиращо за начупване на косата/къдрене?
Активаторът за къдрици на О'райт е многи хубав, лилавата топка ма Ти джи за обем също става.

# 130
  • София
А някои по-хубави протеинови серии от които сте доволни може ли да ми кажете? (Без терапист, нея имам вече) може би ми е нужен някакъв по-слаб протеин от терапист, но не знам какъв. От Архитект бях доволна миналото лято, но тогава не боядисвах косата. Гледах на Oway rebuilding Шампоана+маската, но се чудя.. Някакви други предложения имате ли?

# 131
Loreal Professionnel Absolut Repair е първия с който почнах. Но се оказа, че при мен ми трябва хидратация, а и си правя двустъпковия на ApHogee. Ако искаш ми пиши на ЛС мога да ти дам да тестваш Loreal Ш и Б

# 132
А някои по-хубави протеинови серии от които сте доволни може ли да ми кажете? (Без терапист, нея имам вече) може би ми е нужен някакъв по-слаб протеин от терапист, но не знам какъв. От Архитект бях доволна миналото лято, но тогава не боядисвах косата. Гледах на Oway rebuilding Шампоана+маската, но се чудя.. Някакви други предложения имате ли?
Серията на Ланза с бял чай е хубава, както и тази с леща на Давинес

# 133
  • Някъде там
Аз цяла седмица се мия с продуктите на Ми аманте(от 1г ползвам само крема в който съм влюбена), ами много съм доволна. Косата е жива,лъскава, обемна на другия ден е супер подредена все едно съм я оформяла с четка или преса. Не ми се е случвало с други продукти. Определено това са ми едни от откритията за годината.

И аз съм вдигнала мерника на шампоана и маската.
Крема на скоро го поднови - отново (страхотен резултат с ужасен аромат)
Би ли споделила шампоана и маската протеинови или балансирани ги усещаш?Има ли разлика крема в златната опаковка и крема в розовата?
Проявявам интерес към ампулите и към олиото им за коса.

# 134
Искрица,според мен ш и м са протеин с превес на хидратация. Леки са не утежняват. Моята коса не търпи много протеин но този е много балансиран. Шампоана е с много лек аромат малко ми се заплете косата докато я миех, маската оправи нещата има този лигав ефект след разресване иначе е с по-интензивен аромат, за мен както и крема миришат божествено! Незнам защо ти не си очарована но всеки има различни възприятия. Колкото до крема в златната опаковка още не съм го отворила доизхабявам розовата и не мога да кажа дали нещо не е променен,но и не би трябвало. Ще го тествам и ще пиша.
Ампули и Елексира не съм пробвала,чудя се дали втора поръчка да пусна така и още 1 крем подарък 😄 но не ми се ще и да се презапасявам.

Общи условия

Активация на акаунт