АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 037
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро или по-скоро добър ден вече Hug

Чаена, дано всичко да е наред вече с майка ти и с Тони също и повече никога да не преживявате подобни неща Praynig

Аз зимафлуор не давам, пък и педито не е казвала, но дори и да каже не съм сигурна, че ще давам ...

# 31
Momi4eta sajalivam za latinicata no niamam kredor ot 2 dni a imam speshno vapros4e 4e mnogo se pritesniavam ve4e:Madlen si trese glavata mnogo barzo nastrani se edno ima tikove ot vreme na vreme,na niakoi slu4valo li mu se e?Vse edno ima voda v ushite i se traska.

# 32
Здравейте и от нас.
Ние спахме кошмарно.
Зимафлор давам.
Аз няма да гласувам, не смятам, че някой от кандидатите си заслужава Crossing Arms
Спането до 9 утринта, после 11 дремва 30 мин, 14часа спи малко, после към 16-18 спим и вечерта заспива към 22,30.

# 33
здравейте и от мен такъв грип ме тресна че не мога да стана от леглото вчера и в петък не мога да сваля температурата, а гърлото още ми гори направо ще умра вече какво ли не изпих #Cussing out
за обличането не го обличам много даже тука майките ми се карат че пак е най не облечен, но те пък прекаляват с това обличане
спим следобед около повин час най много един и вечер в 21,30 заспива

# 34
Привет и от нас!
Чаена, добре че всичко е вече зад гърба ви, повече спокойствие сега Hug
ади, аз Зимафлуор не давам.
Днескакто и последните няколко пъти няма да гласувам Naughty
След малко и ние отиваме на обилен обяд Peace
От няколко дена не си виждам аватара, излиза ми само едно Х-че.Вие виждате ли ми го? newsm78

# 35
elima Ина така си разтрисаше до скоро главичката след като се изака, а понякога и без нищо:oops:. Искарахме летния вирус с разтройството и след това почти спря да го прави. Аз се бях притеснила питах педиатърката и тя каза че не нещо сериозно според нея. Консултирах се и с невролог в София я водих за мое успокоение. Доста бебета правят така и племенничката ми се раздрусва като се изпишка обаче Mr. Green. Не се притеснявай , но все пак попитай и педиатърката ви.   :bouquet:

# 36
слагате ли бебоците вече да седят

# 37
Здравейте и от нас!
Болните бебета бързо да се оправят!  bouquet
Ние ходихме да гласуваме всички семейно.
Слагам я седнала, да. Тя си стои сама. Аз Зимафлуор давам.  За обличането - като чета как обличате вие, ние май доста се навличаме... newsm78
Спането - спи сутрин до 7,30-8, после от 11 до към 12. След обед пак спи за около 1-2 часа. и вечер си ляга в девет.
За свекърите - аз по принцип не се дишам много с тях. Дразни ме това, че постоянно се влачат вкъщи, засега мълча, ама няма де е още много дълго...На всичкото отгоре свекърва ми оня ден така ми вдигна кръвното, че от яд чак свят ми се зави!!!  #Cussing out Не стига дето ми е дошла в къщата без да съм я викала, ами ще си позволява да ми държи тон!  #2gunfire Оффф, изкарах си яда.
Момичета, вашите деца реват ли като ги обличате? Ние като започнем да се обличаме ни чуват чак в съседния блок.

# 38
Здравейте,
И ние няма да гласуваме.Нито дядото ми харесва ,нито онзи Хитлер,пък и червеният цвят не ми е любим newsm78....

Нуничка,не му обръщай внимание.Нали знаеш ,че от теб зависи колко време ще стои Яничка с дядо си hahaha.Аз за сега съм им дала право да мечтаят Joy.
Иначе и аз мисля,че бабите и дядовците,които сякаш искат да заместят родителите  са с нееизживяни родителски моменти(дано ме разбирате).

Вени-заешкото се препоръчва като първо месо.На всякъде пише пише ,че като първа месна храна се препоръчва-заешко ,пилешко или пуешко Peace.На мен ще ми намерят домашен заек и затова реших с тази мръвка да започна.
Днес ядохме Елда newsm78

# 39
И малката реве като я обличам.
Слагам я да седи , по доста.
Фил не ти се вижда авантара.
Малките пищят ли като си играят? Анжелка пищи мучи, брщолеви нещо абе не млъква #Crazy

# 40
Мимка и ние сме така - постоянно крещи.

# 41
Мимка и ние сме така - постоянно крещи.

Като гледам мацка имаме още съпартийци в нашата партия Wink

# 42
Чаена, много неприятно, да се оправят бързо майка ти и Тони Hug
Ади, не са ни предписали нищо за зъбките. Rolling Eyes
Елима, най-вероятно не е нищо сериозно, но  по-добре се консултирай с педиатър. Rolling Eyes
Снежи, моята беба не плаче като я обличам, само се върти на всички страни.
Мисти,поздравления за темичката.  bouquet Дея вече два пъти слага снимката, но изчезва от само себе си, тези дни ще направя нови снимки и като кача подходящата ще ти пиша ЛС.

Тук нещо се кани да вали, май ще ни се провалят плановете за дълга разходка.

# 43
Добър ден,

ха дано да е добър. Аги, съжалявам zа слу4илото се  Sad  Ян4е е права, нека се радваме на роднините, докато може.....не се zнае какви иzненади ни готви съдбата  Praynig  Та стискам палци на вси4ки болни да се оправят скоро. Здравето и Щастието са най важното в живота, те не се купуват....

Татянка, след като вече си заменила кърмене - как редуваш гърдите, така че равномерно да се суче от двете, или ти кърмеше и от двете гърди на всяко хранене? newsm78

Ами, тя е толкова раzсеяна напоследък, 4е и една не "иzпива", камо ли да й давам двете  Confused Кърмя я обилно ноЩем и сутринта обикновенно не е гладна  Embarassed но все пак я кърмя веднъж и после на обяд й давам пюрето. След обяд й давам другата гърда. Но таzи гърда след обяд е ве4е много напрегната, няма какво да те лъжа  Wink  Миналата седмица като цяло много иzти4аШе от гърдите, подплънките бяха напоени  Embarassed  но сега се нормалиzира положението  Peace 
Впро4ем раzсейването, Мецанке, как е положението при вас? При нас след обяд е по добре, храни се по нормално, само сутринта е мало проблемати4но но аz го отдавам на факта, 4е преz ноЩта се е наяла. Представа си нямаШ как ми олекна  Grinning 
За сметка на това пък днес иzяде само полувин буркан4е......е, пълно Щастие няма  Wink

И Милена пиЩи много, от радост. Миналата седмица пак се беШе събудила преz ноЩта, мъжът ми отиде да я успокои докато аz се оправях в банята, zа да легна с нея. Та той беШе в тъмната спалня с нея на ръце, когато аz иzляzох от банята (отсреЩа)....тя ме видя и иzпиЩя от радост  Heart Eyes 

Снежи, Милена само не оби4а ръкавите, тогава нервни4и оба4е рядко реве.
А ти какво си пожела от Дядо Коледа 4е оЩе от сега го 4акаШ?  Wink 
В таzи връzка да ви питам, иzмислихте ли ве4е подаръци zа бебетата zа Коледа???

За свекърите няма да се обаждам, но 4ленска книжка няма да откаzвам  Mr. Green

Флуор давам от миналата седмица, флуор с витамн Д на таблетки, давам й ги така, да ги сму4е, така препоръ4вали сега, та да може флуора да действа локално. Като алтернатива може да не се дава флуор, а да миете zъбите с паста. съдържаЩа флуор. А теzи, които са със zъби, миете ли ги? В4ера купих 4етка но оЩе си стои в опаковката  Whistling  А второто по4ти е иzбило, но мъжът ми вика 4е и горните се виждали ве4е  ooooh! 

Хайде приятно гласуване ви желая и раz4итам на добрия ви иzбор  Wink

# 44
Мами как се справяте с недоспиването, на мене тази половин година без сън ми дойде в повече усещам се, че едва гледам Shocked
Вече съм почти сигурна, че май няма да раждам втори път Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт