Татянка, не съм пробвала май с рифреша, все връщам от начало. Някой път става, някой път не.
Та сега ще се сетя ли за какво да пиша я?
Олио не слагам, защото не съм сигурна дали и как. Ама щом става зехтин може да почна. Месни пюрета скоро няма да давам, мислех да ги отложа за 8-я месец. Жълтъка хич и не съм го мислила още. Плодовете и тях. За сега сме стриктно само на зеленчук и оризова каша.
Официално сме вече само на АМ. Все още цедя, но е толкова нищожно. Страх ме е да спра и не съм много сигурна как да процедирам. Търсих в кърмаческия, но не открих конкретен отговор. Най вече се чудя, като реша окончателно да спра и има останало мляко в гърдите може ли да стане проблем, как да процедирам?
Естествено с драстичното намаляне на кърмата напуснах и отбора на щастливките без М. Стана толкова бързо, но беше много леко и културно като за сефте
За обличането, ами тук е още хубаво времето, захладня определено, но денем е много слънчево. За сега най-много слагам боди с дълъг ръкав и панталонче сутрин рано и вечер, ама онзи ден и чисто гола беше. Но определено отива към есенно вече, което ме натъжава. Имаме толкова роклички, които така и не можахме да облечем а са толкова сладурски.
Нуни, не се вързвай. Аз много обичам да показвам кой е боса като ме натиснат, от както дойдох тук много се промених и не си мълча за нищо. На никого не съм длъжна да търпя подмятанията
.Хайде до утре от мен
.
я дайте акъл как да стане.
Хммм, не се бях сетила да се сгъна в неговото легло 

Вярвате ли, че съм тичала през квартала като луда. Като отидохме й беше разминало, но да не ви казвам в какво състояние я заварихме, а баща ми беше онемял от уплаха и само повтаряше да е спокойна и че всичко ще се оправи...Саш беше тръгнал половин минута преди мен, за да вземе колата от паркинга и да отиде ако не дойдат с линейка да си я караме ние, но след повторното ми позвъняване се оказа, че са на път.
Настръхнах докато четях! Толкова ме е страх от такива неща... но да не започваме деня с тъжни теми. Ще чакам да пишеш, че е по-добре!