Отговори
# 690
Змия, тази която снощи качих я знаеш, тя не е нова. В момента щерката изглежда съвсем прилична млада дама в офис стил заради работата. Не се снима отдавна. Simple Smile
Дами, времето май позахладня. Мисля, че е време за есения сезон. Споделяйте какво обличате, моля!

# 691
За сега аз си нося летните дрехи, заедно с нещо връхно или поне голям шал, в случай на нужда.

# 692
Още си е лято. Чакам в неделя тотото и като ударя милионите и веднага се местя някъде където е вечно лято.

# 693
..........
Дами, времето май позахладня. Мисля, че е време за есения сезон. Споделяйте какво обличате, моля!
Снощи ходихме на вечеря в градината на заведение с приятели и бях с тъмни дънки, бял потник от фино памучно плетиво, бяла по-плътна овърсайз риза /носих я разкопчана като връхна/ и бели кожени сникърси. Сложих часовник в червен, бял и син цвят за разкош.
Беше ми удобно, комфортно и се чувствах прекрасно. ММ и той се издокара в спортно-елегантна светло синя риза и тъмни дънки. Отнесохме комплименти от групата - изглеждали сме били като гаджета. Blush
За сега още отлагам ваденето на връхните дрехи, иска ми се още малко да е лято.

На ваканцуващите - весело изкарване, приятни емоции и незабравими спомени!

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 13:58 от Sysly

# 694
А така, пишете че ние все още се пържим с температури 30+. Поне като ви чета да ми става по-хладно. Аз откарвам по тениска до Коледа.
Това много ми хареса! Все така да изглеждате! Heart
Цитат
Отнесохме комплименти от групата - изглеждали сме били като гаджета.

# 695
Чудна снимка, Змия! Аз все си мечтая за кемпер, ама ще да е в някой друг живот.
Още не съм мислила за есента. Наслаждавам се на любимите рокли, защото скоро като обуя панталон, та чак до другото лято. Обикновено септември подносвам ленените панталони, много са ми удобни. Днес се сдобих и с две тънички жилетки, съвсем случайно, обаче. Ще ми бъде приятно и интересно да чета вашите предложения.
Относно магазини ВУ нямам никакви притеснения. Вярно е, обаче, че в някои цените са абсурдни.

# 696
  • София
Втора употреба си е бизнес. В Интернет ги продават като винтидж.
Аз ровя, когато ми трябва нещо тематично.

# 697
  • В градината...
Продължавам си с летните дрехи, с разликата че сега ги нося с удоволствие. При нас до скоро беше почти 40 градуса и  не ми се излизаше. Сега времето е идеално. Децата вечер играят на улицата,  ние покрай тях. Вече се диша.

# 698
  • София
Изобщо не мисля за есента. При нас отпуската предстои. Досега само за уикенди прескачаме до гръцките плажове. Този път е седмия уикенд.
Истинското море предстои след средата на септември. Дестинацията още не е напълно ясна - зависи от ковид ограниченията.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 13:30 от змия

# 699
  • София
Аз завъртях "канадския смокинг" - т.е дънки и дънково яке. Скука, като за квартала.

# 700
И аз съм още с летните дрехи, снощи бях обаче с дълга електрикова рокля с презрамки и отгоре си сложих дънково якенце с къси ръкави и късичко, от есприта е, не си знае годините!

# 701
  • София
Подсетихте ме. Специално дънкови якета си взимам само от ВУ, защото в нормалните магазини рядко може да се намери такова "чудо".

# 702
  • София
И кожени в различни цветове Рок.

# 703
Здравейте, момичета! Изпуснах ви съвсем последния месец ..... от почивката се хвърлих директно в работата и лятото е на път да се изтърколи .....
Септември още едно пътуване се надявам да направим. Змия, завиждам неблагородно Smiling Imp Чудя се накъде да хванем да не е претъпкано .... предпочитам дивите пущинаци, последната година - съвсем.

За есенни дрехи не ми се мисли все още. Пък и, както е тръгнало, май пак ще прекарваме повечето време затворени в хоум офиси, та и не ми трябва много. И септември си ходя с летните последните години. Само измъквам някоя и друга жилетчица за сутрините и вечерите.

Последния месец ходя съвсем неглиже. Дори в офиса си позволявам да се подвизавам по-небрежна.

Ето няколко от ваканционните. Гледахме да обикаляме по-пусти места и малки селца, та нямаше нужда от много суетня:
......

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 09:31 от Light Beam

# 704
  • София
Все повече поводи да ни изпускаш да имаш. Много сте хубави.

Общи условия

Активация на акаунт