Отговори
# 705
Light beam, за пореден път бялото е твоя цвят Simple Smile. Също така и късите панталони! Дългите поли ги остави на някоя дето не иска да си показва краката Simple Smile.

# 706
  • София
Днешния аутфит. Много ми харесва тази рокля. До коляното е.

# 707
Rock, много ми хареса жълтия колан! Уж малък детайл, а толкова на място!
Ще си потърся и аз.

Light_beam, прекрасна си!

Ние се разходихме хубавичко, и дори ходихме "на гробища".
[

[
Утре ще съм с къс jumpsuit, да има разнообразие.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 19:44 от Dez

# 708
  • София
Благодаря! Сутринта я сложих със сив колан и чехли, всичко се сливаше. Следобед - жълт колан и кецове.

# 709
Дез, кьорава съм си и не мога да разчета надгробния паметник. Да не сте на Пер лашез?

Роки- страхотна, Лайт - страхотна, дъщерята на Магни - 😍😍😍

# 710
Дез, кьорава съм си и не мога да разчета надгробния паметник. Да не сте на Пер лашез?

Прага, Вишехрад, гробовете са на Сметана и Дворжак.

# 711
  • Mediterraneo
Есен ли? При нас се задава поредната гореща вълна, искам есен! Искам да си нося жилетките, хахах!
Почерпете се за мое здраве, все по- нагоре катеря стълбата към 50- те...

# 712
Light beam, за пореден път бялото е твоя цвят Simple Smile. Също така и късите панталони! Дългите поли ги остави на някоя дето не иска да си показва краката Simple Smile.
Е, те моите крака са като толумбички Joy .... От момичетата с малък ръст в темата, харесвам тези на Пинк Дрес и Харпи.
В интерес на истината, трябва да призная, че гледайки отстрани собствените си снимки, съм съгласна с теб, Савова! Освен това, първо - този брик и кафеникавите нюанси като цяло не са много мои, но през август имам изблици да ги нося. Второ - дълги дрехи, широки в талията също не са мои..... и роклята, и сета на снимките са такива. Особено роклята се опира основно на широките ми рамене и ме прави да изглеждам като немска гребкиня, чак непропорционална Grinning ... Давам си сметка за това, но пък в жегата са ми удобни, а и в движение не изглеждат толкова зле Blush

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 20:12 от Light Beam

# 713
Край морето си захладява вечер. Снощи излязох с рокля без ръкави, но към 21 ч. си добавих блуза с дълъг ръкав. Впечатли ме надписа и се снимах да си го запазя.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 14:39 от pep_si

# 714
Тарти, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и щастлива! 🎂🌷🥂

Пепси, ама много ме кефиш! Сподели повече с какъв топ си - блузон (едно време така му викахме) ли е?

Дез, супер, записвам си. Аз много обичам гробища 😁,но повечето в Гугъл ги посещавам. Само на едно съм била физически (изключая местни) - в Бостън.

# 715
И аз още лятно и роклено...

Снощи обаче , за да се затраховам да не измръзна облякох дълга рокля и дънково яке взех..ММ каза,че съм като булка:grinning:...(все с къси бях през последните дни)...А днес якето ми изкочи от ФБ спомени преди 6 години...Laughing...нищо му няма,аз много си го обичам...от OVS докато бяха в Бг...

Тарти,здрава и щастлива ! Хубав да е празника ти!🎉🥂🎉
То по тая стълбица към 50 май хич не е зле...не вярвах че прибавянето на години може и да е хубаво (А не подтискащо)...вероятно е до нагласа...А и темата , и споделянето тук ме убеждават в това...

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 21:25 от kativita

# 716
Чудесни сте всички.
ЧРД на рожденичката, да те радва животът и близките!
Надявам се след седмица да идем до морето. Не съм била на БГ море от 15 години. Дано е хубаво времето.

# 717
Тарти, да илядиш! Flowers Hibiscus
Надписът на стената ме впечатли и мен.

# 718
Тарти, честит рожден ден! Все такава неподправено естествена свежарка си бъди, здрава и много щастлива CakeGiftCocktail
kativita, много приятна визия Flowers Hibiscus Аз толкова "плътни" дрехи и велурени обувки все още не съм извадила. Ходя със съвсем тънки и летни още, но и температурите навън го позволяват.
Роки, на теб също ти се е получило добре с този жълт колан!

Дънковите якета нося минимум 5 години, като се замисля ... В момента имам две  - едното е класическо тъмно синьо - трети сезон, другото - светло и късо от тази пролет. Обличам ги няколко пъти годишно реално. Единият път беше този петък сутрин на отиване за работа. Вечерта го носих в ръка ...

# 719
  • Plovdiv
Здравейте момичета, отдавна ви открих и често надничам при вас. Не съм писала, но искам да ви кажа, че тук е много уютно, светло и зареждащо. Всички сте прекрасни! За мен, какво да кажа? Обичам море, пътешествия и лято 😊. Още някой и друг ден ще съм на 50, после… надявам се най-доброто предстои 🙂.

Общи условия

Активация на акаунт