Отговори
# 720
  • София
Хи-хи-хи. Днес чистим и мъжът ми започна да дивее заради стойката с рокли, която всъщност беше точно, за да го ядоса! Нека да се сети, че наистина ни трябва гардероб!!

# 721
McKitty, блузон доколкото си спомням е дълга блуза/пуловер (до средата на бедрото или повече) и се носи по крака надолу. Преди години съм носила, вече се въздържам Simple Smile.  Не зная да има някакво конкретно име блузата, която съм облякла.
Ех, kativita, няма смисъл човек да се подтиска от нещо неизбежно и невъзможно за предотвратяване (т.е. има възможност, но е значително по - подтискаща...). Така че важно е човек да приема спокойно нещата, които не може да промени (перифразирам Вонегът разбира се Simple Smile).
Честит празник Тарталета Flowers Hibiscus.
Добре дошла Benidam

# 722
Така че важно е човек да приема спокойно нещата, които не може да промени (перифразирам Вонегът разбира се Simple Smile).
Тези думи (това е Serenity Prayer) не са на Вонегът, обаче и аз точно от неговите книги ги знам. Heart Exl

Тарталета, честит рожден ден! Hug

# 723
Подозирах, че вероятно е така, Barbabeau, обаче признавам си не съм наблягала в четенето на молитви...
А чии са всъщност?

# 724
Ами в уикипедия пише, че молитвата е съчинена от някакъв протестантски теолог, обаче е по-известна с това, а и в контекста на Вонегът, че я декламират анонимните алкохолици. Simple Smile)))

# 725
Тарти, здрава и много щастлива да си!
50те всъщност не са никак страшни. Всичко е между двете ни уши.
Аз лично им се наслаждавам на макс.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 08:24 от MagniМ

# 726
Тарти, честита Бъди!
Най-доброто да предстои!

Магни, супер!
И аз днес се кефя на макс на годините и душевното си състояние.
Вчера летях с парапланер, следващия уикенд мисля водни ски да подкарам..)

# 727
Ейнджъл, искрено завидях. Накой ден надявам се и аз да полетя!

# 728
Страхотна си, Магни, кефиш ме максимално! Е, как да не си те представи човек като секси полицайка!? 

Тарти, честита да си! От всичко хубаво по много и веднага!

Ейнджъл, завидях! Imp

# 729
И стрелям завидно добре. Аз всъщност съм полицейска щерка Joy
Истината е, че след всички отговорности - кариерни, семейни и по отглеждането на наследниците, на 50+ е истинско удоволствие да си в голяма доза егоист и да мислиш преди всичко за собствения си комфорт. И това е промяната всъщност.

# 730
  • В градината...
Тарти, бъди здрава и вдъхновена!
И ММ иска на делтапланер, има от Шуменското плато. Но мен ме е страх.

# 731
Той страхът е по-страшен от летенето. Аз бях Уеко разочарована, че е малко бааавничко, плаааавничко😂
С делтапланер май се развиват по-високи скорости и не знам, дали може с инструктор.

До колко време мога да редактирам мнение?

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 22:33 от Чисто луда

# 732
А, не бих го нарекла плавно. Бая ни мяташе вятъра..))

До 24 ч можеш да редактираш

# 733
Аз не съм толкова луда Simple Smile.
Даже не смея да помисля да се кача на нещо подобно. Не ме е страх, но пуст разум.

# 734
  • Sofia
Честита да си, Тарти, здраве, късмет и да се чувстваш уютно в кожата си на колкото и години да ставаш!

Общи условия

Активация на акаунт