Отговори
# 735
Тарталета, честит рожден ден! 🎂🥳🎈🎁

Магни, страхотно ти отива скутера!

Мен ме е страх от адреналинови преживявания, дори мразя да шофирам бързо. Влакчетата в Дисниленд са ми лимита, и пак нанагорно ми дойдоха, особено Star Wars атракцията, забравих и заглавието.

# 736
И мен ме е страх, но обичам да преодолявам страховете си. Луда работа...Сигурно заради синът любител на супер екстремни изживявания. Заради него съм си позволявала изживявания, които и през ум не би ми хрумнало, че може да представляват интерес за разумна особа като мен...

# 737
На мен ми е неприятно, не че ме е "страх". И не виждам смисъл в тях. Виж, виждам смисъл в тичане на дълги разстояния, но всеки луд с номера си.

# 738
особено Star Wars атракцията, забравих и заглавието.
Space mountain? Аз съм се качвала и ми хареса, но в самолета дотам ревах😂
Не обичам и не искам да се качвам по самолети, ако ме прилъжат, едва се сдържам да не се запъна на контра на стълбичката 😂😂

# 739
Да, това. В тъмното и надолу с главата. 😂 Заради едно от децата два пъти се спуснах. Стига ми толкова. 😊

# 740
  • Mediterraneo
Благодаря за пожеланията, момичета! Да ви се връщат!
Завиждам за екстремните преживявания, много мой тип са.

# 741
Ох, Магни, Ангелче, Чисто луда, прекрасни сте! Толкова позитивизъм и енергичност излъчвате .... и усещане за свободен дух Hug
И аз не се страхувам от височини и дълбочини, но имам още доста да наваксвам, като ви гледам.... Умирам си за обикаляне на труднопристъпни плажове с моторница под наем. Последните две години с тези рестрикции и ограничения в пътуванията нямахме това удоволствие ....
Освен със самолет с друго не съм летяла до момента, но не е късно. Лунапарковете са ми скучни и не ме влекат. Във Виена само на Виенското колело и едно глуповато влакче на ужасите се качих. Аквапарковете и то - по-големите са ми идея по-предпочитани, но и те са ми твърде изкуствени. Катерене в планината, гребане по реки, пещери и всякакви други изживявания по-близко до природата са ми на сърце.
За сметка на това, високите скорости и резките движения на пътя ме притесняват ... затова и си нося книжката в дамската чанта, но все се возя като куфар на дясната седалка Confused Серпентинообразните пътища, дивашкото каране на албанците и катастрофите на всеки трети завой в абланските планини по-миналата година едва преживях , но не съжалявам и за секунда..... Като се замисля, може би дори бих повторила някога.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 21:41 от Light Beam

# 742
Тарталета, жива и здрава да си! Удовлетворена и усмихната! 🌸

# 743
На мен ми е неприятно, не че ме е "страх". И не виждам смисъл в тях. Виж, виждам смисъл в тичане на дълги разстояния, но всеки луд с номера си.
Тичането носи удоволствие. Другото и аз не го разбирам. Не че не съм ходила по разни увеселителни паркове, но никога не съм искала да повторя. Същото е и с алкохола и наркотиците- никога не са ме привличали, а и съм много страхлива да не стана зависима.

# 744
Тарти, честита да си! Здрава, устремена, обичана и щастлива! Flowers Cherry Blossom

# 745
Да полетя над планини и гори с планер, няма нищо общо ( за мен) с увеселителните паркове. Обичам самолетите, лодките и се возя на всичко с огромно удоволствие.
Имам едно единствено посещение на аква парк, помня че ми хареса, но не влиза в графа адреналин. Аз все пак пораснах на ролбата и скоростната пързалка във Варна Simple Smile

# 746
  • Sofia
Честит празник,   Тарти!

С височини и скорост нямам проблем,  но изпитвам истински ужас от места с ограничен въздух- гмуркане , затворена ролба (тръба) ... Дори като гледам филми за подводници се задушавам. Луда работа.

# 747
О, браво на смелчагите! Явно добре сте се забавлявали!
На мен ми стига бавна лодка на езеро.

# 748
  • София
Ох, и аз имам клаустрофобия от тръби! На аквапарка отказах да се спусна в закрита ролба. А най-голямото ми постижение е като вадих едно от децата от такава катерушка. Само като си спомня, се изпотявам.

# 749
  • Велико Търново
Добро утро!
На патерица, Тарти бъди безкрайно щастлива!
Магни, Лайт, Ангелчето и Роки видях, излишно е да казвам, че са ми харесали!

Скачала съм единствено в тандем от самолет с парашут, никога не съм посещавала аква-паркове, високи скорости харесвах, когато бях млада, сега абсурд.То толкова промени се случиха с мен, че ако някой, някога ми беше казал щях да се смея с глас.Живот!
Пожелавам ви хубава и усмихната седмица!

Общи условия

Активация на акаунт