Отговори
# 750
Прекрасна седмица, момичета!
Да ви е слънчево и радостно в душите винаги!

След 4 дни планински живот, снощи се обякох слънчево и с токчета..)

Моля, не цитирайте

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 16:02 от Angel_wing

# 751
  • Велико Търново
Прекрасна си!

# 752
Голямо слънце си, Angel! Nature Sunny

Вече се организирам за морето и ментално стягам багаж, въпреки че имам още време и задачи за отмятане.
Този списък ми се вижда реален за 10дни.

# 753
  • София
Липсват потници! По един за всеки чифт къси панталони. Също липсват джапанки. Твърде много еднотипни чанти - една за града и една за плаж стигат. И един дълъг панталон за вечер.
И плажна кърпа, естествено.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 09:25 от Rockstar

# 754
  • София
Аз искам да и открадна всички обувки на Ейнджъл.

# 755
Олеле, никога не подготвям багаж предварително. Мятам каквото ми попадне в последния момент..))
И винаги - 3/4 тоалета за "всеки случай", които никога не обличам. Класика..)

# 756
Същата работа и всичко в последния момент. Вече се отказах и да слагам тоалети “ за всеки случай” и предимно наблягам на всекидневни дрехи- няколко къси панталони, тениски и 1-2 рокли.

# 757
  • София
Аз последния път бях на супер жега и не съм слагала тениски - гадно ми беше да имам нещо на раменете. Така си останаха в куфара.

# 758
Май всички с възрастта стигаме до извода, че няма смисъл от много багаж, във всеки аспект. И аз почнах да слагам по два парцала + един за всеки случай. Тази година за морето побрах в един куфар дрехите на мм, на малкото дете и моите. И една чанта с хавлии. Преди слагах за всеки по отделно и накрая с два чифта. Стига толкова!

# 759
  • София
Аз с много малко багаж пътувам. Случва се да купувам де 🤣.

# 760
  • Велико Търново
Аз с много малко багаж пътувам. Случва се да купувам де 🤣.

И аз, но без да купувам.Душата ми е минималистична, мъжа ми всяка година се крие като си купува разни сувенири, но децата винаги го издават.
Скрит текст:
пък за колекцията му от комикси, купени от антикварна книжарница още се смея с глас като си спомня физиономията му, когато ги намерих

# 761
Аз все още не го владея пътуването с малко багаж. Изключвам кратки екскурзии и служебни пътувания. Обикновено отпуските ни се съчетават с  поне два вида спорт (тенис+ туризъм например, свързани със специализирано облекло и обувки) + ежедневни дрехи+ плажни принадлежности през лятото или  екипировка за зимни спортове  през зимата. Понякога си носим и колелетата... И нещо за всеки случай разбира се Simple Smile. Общо взето, когато се разтоварваме някъде, оставяме впечатление по - скоро за нанасяне, отколкото за временно пребиваване.
Засега почивките свършиха, отново на работа.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 22:06 от pep_si

# 762
И аз като Пепси! Минимализмът е дълбоко неприсъщ на моята богата душевност и още по голям сбирщайн от хобита, спортове и интереси - последото да се чете с разбиране, че е яка самоирония!

Честит ти празник, Тарти!

Поздрави от прекрасните Азори!

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 12:06 от Agent Provocateur

# 763
Вече се организирам за морето и ментално стягам багаж, въпреки че имам още време и задачи за отмятане.
Този списък ми се вижда реален за 10дни.
Скрит текст:
зависи и на "какво" море отиваш Simple Smile
Аз бих заложила на по-голямо разнообразие в обувките - джапанки, сандал, нещо затворено ( кец ) и евентуално нещо с ток.
Също вземам много шалове/парео. Обожавам да се "завивам "

Някой ако ме насочи къде да открия сандала долу в левия ъгъл на снимката на Dez Pensive

Ако пътувам с кола вземам много неща ( то моята е като гардероб така или иначе, обичам спонтаните бягства и съм винаги подготвена Simple Smile ) И аз като Пепси все едно се пренасям изглеждам. Понякога отварям гардероба и изсипвам рафтовете в торби на Икея Simple Smile
ако пътувам със самолет/за дълго/прекачвания съм станала специалист по минималистен багаж. Само козметиката още не мога да я намаля ( даже с годинките все повече се увеличава броя на кутийките ;D )

Когато пътувам в командировки - залагам на монохромността - в гамата на сиво/черно или беж/кафяво - и когато колеги или контагенти ме видят в личния ми хабитат винаги са учудени Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 13:29 от Casual

# 764
Аз откак пътувам само с ръчен багаж, от 3-4 год., съм супер минималистична. Бойкотирам авиокомпаниите, които искат отделно пари (35 евра) за багаж. И се родих.
Само най-необходимо, а се случва дори да не ползвам всичко. Но то и аз отивам в Бг при мама, и всяка година си оставям там вещи, дрехи...
Преди - то не бяха поне 3-4 ката "официални" дрехи, че козметики...Ползвах по-малко от една трета.

Общи условия

Активация на акаунт