Отговори
# 900
Аз с възрастта ставам все по-зле на тема котки и кучета, особено ме трогват бездомните. А не харесвам луди бабки и лелки заобиколени от такива, но май натам вървя.
Даже се виждам на 70 - кльощава баба с чИрвило по зъбите (много съм суетна) заобиколена от улични сладури🙄😂
Онзи ден излязох рано-рано да спортувам и в едно малко джобче на клина мушнах дребни пари за да купя закуска на моите племенички.
Нооо... по пътя срещнах един около 30-40 килограмов Мунчо , гладен и жаден.
Е, как да не го почерпя? Той тръгна след мен, усети ме...🤣
Прибрах се без закуската, разказах на децата и те бяха щастливи🙂

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:10 от Чисто луда

# 901
Аз с възрастта ставам все по-зле на тема котки и кучета, особено ме трогват бездомните. А не харесвам луди бабки и лелки заобиколени от такива, но май натам вървя.
Даже се виждам на 70 - кльощава баба с чИрвило по зъбите (много съм суетна) заобиколена от улични сладури🙄
И аз така, същото едно към едно.
Ще се познаем ако се видим случайно  на 70 години Simple Smile.

# 902
  • София
Аз оня ден обикалях в жегата да купя вода на един местен /той си има име, ама съм го забравила/.

# 903
  • София
Много ми се искаше да си направя няколко аутфита за есента. Гледах, мислих, нищо по-различно от обичайното за мен не ми хрумва. Освен, че ще си нося тренчовете, за които се бях зарекла, че никога няма да купя и нося. И кецовете с поли и рокли. Другото са си дънки с кожени якета и шалове.
Имате ли някакво особено есенно вдъхновени? Купих си жилетки, но все не успявам да облека и тях. Горещо ми е с жилетка, а ако вали и не пази от дъжда. Някак не намирам предимство в тях.

# 904
  • София
Още съм на лятна тема... Цъкам ви един скрийншот от миналата есен:

# 905
Хич не ми се иска да мисля за есен още, планирам още море през септември. Но от 3 дена сутрин излизам с яке.

# 906
И аз не желая да посрещна все още есента, колкото и да наближава месец с "Р" в името му. Но днес вече съм с дънки.

# 907
  • пустинята Гоби
Аз не нося жилетки като връхна дреха, не са ми удобни, но когато е студено са ми безценни, защото съм зиморничава. Имам два вида - по-фини и къси, и дебели и дълги (тежката артилерия). Нося с всичко - дънки, поли, рокли, панталони.

За сега съм измъкнала едно дънково яке, къс шлифер и кожено яке, смятам с тях да изкарам докато наистина захладнее. Ще търся да си купя по-дълъг шлифер с колан и евентуално късо палто (до над задника), че моето е за подмяна.

# 908
Аз съм си поръчала един blazer coat, не знам дали ще ми хареса на живо, като пристигне. Все ще му намеря някакво приложение.

Скрит текст:

# 909
  • България
Обичам есента и пролетта.
Ако можеше някак да прескочим зимата и лятото, щях да съм много доволна.
Много горещо и много студено, много дълъг и много къс ден не са моето нещо.

# 910
Имате ли някакво особено есенно вдъхновени?

Тази есен мисля, че за мен вдъхновението ще са аксесоарите. Тези дни накупих доста, но са прибрани по багажи вече и не ми се рови да вадя. Затова показвам само днешния удар (дънковото яке също  го причислявам към тази група, не е грешка. Simple Smile ).

Скрит текст:

# 911
  • София
Рок, искам усмихната да те видя.

# 912
Роки на някои от снимките е направо като момиченце.

# 913
Роки, прекрасна си.

# 914
Имате ли някакво особено есенно вдъхновени?

Тази есен мисля, че за мен вдъхновението ще са аксесоарите. Тези дни накупих доста, но са прибрани по багажи вече и не ми се рови да вадя. Затова показвам само днешния удар (дънковото яке също  го причислявам към тази група, не е грешка. Simple Smile ).

Скрит текст:

Колието много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт