Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 25 713
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Наньо. Струва ми се ужасно, но една позната явно толкова харесва бащиното си име, че се е писала така и във фейсбук, т.е. с трите си имена е, като Наньо си е Наньо, не Наньова. Grinning

# 61
Наньо. Струва ми се ужасно, но една позната явно толкова харесва бащиното си име, че се е писала така и във фейсбук, т.е. с трите си имена е, като Наньо си е Наньо, не Наньова. Grinning
Да не би и по документи да си е с такова бащино? Имам си познати с второ без такова окончание, като и за собственото си дете още не съм решила дали да не го пиша по този начин.

# 62
Не е хубаво да се подигравам, ама събудих котката от смях 🤣

# 63
От Инстаграм :фамилия  Кукова
Един военноначалник : Кукуров

# 64
Да не би и по документи да си е с такова бащино? Имам си познати с второ без такова окончание, като и за собственото си дете още не съм решила дали да не го пиша по този начин.
Да, вероятно и по документи е така.
На мен за момиче особено не ми допада без -ова. Simple Smile Получава се сякаш девойката има 2 собствени имена - женско и мъжко.

# 65
  • София
И аз познавам Куков. Както и Нанка, която си махна к-то и сега е Нана.

# 66
Дядо ми имаше двама приятели - дядо Върбан и негов набор - Гроздан.
В женския вариант е Грозда🙂

# 67
Фамилно име Купичков. Не съм сигурна в значението

# 68
  • София
Днес се сблъсках с две странни имена- Авунка- хубава млада жена, едва ли на повече от 30.
Рени- Георгия - видях го в служебна кореспонденция, не знам на каква възраст е.

# 69
Мира-Алис - бебе

# 70
Харесвам името Любов за момиче, то е по-рядко срещано така да се каже. Иначе що се отнася за странни имена, знам за един, наречен Паун.

# 71
Допълвам от днес:
Ивилияна - младо момиче
Ребека-Виктория Иванова - младо момиче
Касандра Спасова - младо момиче

# 72
# 73
Сега докато ви чета се сетих за някои имена, които бях позабравила - всички на хора, които познавам.

Григ Гъдуларов - беше ми учител по физическо в гимназията
Ксенофон - познавахме се като деца
ДимитрОнка - доста странно, но е името на бабата на мъжа ми - не е Димитринка или нещо подобно, с което сме свикнали.
Сайонара - дете на познати

Иначе познавам някои от вече споменатите - Русин, Росана, Роксана. Познавам също и Пенка и Иванка - млади жени, така са си по лична карта, но с тези съм свикнала и не ми се струват странни.

Сега се сетих и за децата на плеймейтката Ася Капчикова - Ивиан и Ианик - странни имена са ми, никога не съм чувала подобни.

# 74
От ТВ предаване историк -  Невян - ясно, че идва от Невяна, но ми е като Детелин, Магдалин, ....недобре е за мъж.

Общи условия

Активация на акаунт