Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 755
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Сатенените пижами си заслужават !
Аз имам розовия комплект потничето и късите панталонки.
Имам белия комбинезон.
Сега поръчах белия потник и дългия панталон сатенени. Остана само да взема късите панталонки белите и приключвам с пижамите !

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:10 от Butterfly:3

# 691
Аз поръчах розовата пижамка и точно за сатенените се чудех! Благодаря!

# 692
Здравейте,какво ви е мнението за този топ ? Най много ме вълнува как седи на бюста. Със сутиен или без се носи?

# 693
Предполагам че без, трябва да го пробваш. Според мен може да се ползва под някоя дреха, само с топа по улицата не върви ю

# 694
Жилетката не ми допадна и ще я връщам, а и ми е леко широка в ръкавите и като цяло /знам си аз че съм за XS/ ..
Обаче ми направи впечатление, че има малко папулки на единия ръкав отвътре до ръба около лакътя, дали е носена и върната не знам, но ..
Въпреки това, ако ме беше грабнала и не ми беше широка щях да я взема.
Звъннах на Алесите и казаха, че нямало как да е носена, защото те преглеждали добре .. да, обаче етикета е вътре и е възможна тая хватка /те отскоро започнаха да слагат етикети отпред по копчета и ципове, но както и да е, отклоних се, утре ще я вземе куриера, не можело все още от офис на Спиди да връщаме/. Питаха за парите и казах да ги приспаднат от текущата поръчка, но тя пък била вече опакована и приготвена за куриер, сега отварям профила си и наистина има товарителница .. браво на тях. Hug
Скрит текст:
Такаа .. аз вчера през деня още, без намаление /защото някой през нощта ми беше отмъкнал единствения XS/ поръчах тази жилетка в S размер /бяха 2бр/
https://alessa.bg/queen-fashionista-zhiletka
.. както и да е, остана 1бр. и викам ако успея ще я поръчам намалена .. приготвено всичко в кошницата снощи с другите дрехи, пуснах поръчка, буквално секундите следях и поръчах, обаче започна да върти и явно докато е въртяло някой друг я е поръчал.
Одеве се чух с Алесите да ми приспаднат една сума от новите поръчки, която имат да ми връщат и момичето искаше да уточним поръчките и каза, че явно няколко човека са поръчали жилетката и няма бройка ... а до днес излизаше в профила ми и сумата включваше и нея.
Не се ядосах, случват се такива неща, само не ми е ясно как излиза като поръчана и сумата й също след като е изчерпана!? Thinking
В крайна сметка се радвам, че я поръчах вчера през деня, та да я видя и ако я харесам да си я оставя.
Относно пижамите .. докато питам половинката да си поръчам ли, да не си ли .. май са скъпи за потниче и панталонки 72лв и отмъкнаха от розовите потника .. явно това беше знак, че не са ми необходими .. така спестих едни пари. Sweat Smile
А относно топа, аз имам този в цвят мента и съм го носила и със и без сутиен без презрамки, но много зависи от бюста .. и не съм го носила, като долна дреха, не стои пошло, а напротив МНОГО секси! Heart Eyes

# 695
И моята поръчка пристига до 1-2 дни. Този път са ужасно бързи !
Дали е защото имам вип карта и съм с предимство ...
Предното намаление ,все още нямах карта и чаках около седмица-две ,за да ми дойде поръчката...

# 696
Аз съм с Морано карта и все още нямам товарителница или известие някакво.
Всъщност съм с Морано от няколко години и никога не съм усещала да съм с някакво предимство. Карат по ред на поръчките и така си е и редно.

Относно този топ аз също имах ментата, но го върнах, защото съм с малък бюст и изобщо не изглеждаше добре. Като гледам тук снимката и на Мими с големия силиконов бюст не й стои добре. Може би би изглеждало красиво на хубав естествен бюст или с повдигащ сутиен без презрамки, знам ли..

# 697
Жилетката не ми допадна и ще я връщам, а и ми е леко широка в ръкавите и като цяло /знам си аз че съм за XS/ ..
Обаче ми направи впечатление, че има малко папулки на единия ръкав отвътре до ръба около лакътя, дали е носена и върната не знам, но ..
Въпреки това, ако ме беше грабнала и не ми беше широка щях да я взема.
Звъннах на Алесите и казаха, че нямало как да е носена, защото те преглеждали добре .. да, обаче етикета е вътре и е възможна тая хватка /те отскоро започнаха да слагат етикети отпред по копчета и ципове, но както и да е, отклоних се, утре ще я вземе куриера, не можело все още от офис на Спиди да връщаме/. Питаха за парите и казах да ги приспаднат от текущата поръчка, но тя пък била вече опакована и приготвена за куриер, сега отварям профила си и наистина има товарителница .. браво на тях. Hug
Скрит текст:
Такаа .. аз вчера през деня още, без намаление /защото някой през нощта ми беше отмъкнал единствения XS/ поръчах тази жилетка в S размер /бяха 2бр/
https://alessa.bg/queen-fashionista-zhiletka
.. както и да е, остана 1бр. и викам ако успея ще я поръчам намалена .. приготвено всичко в кошницата снощи с другите дрехи, пуснах поръчка, буквално секундите следях и поръчах, обаче започна да върти и явно докато е въртяло някой друг я е поръчал.
Одеве се чух с Алесите да ми приспаднат една сума от новите поръчки, която имат да ми връщат и момичето искаше да уточним поръчките и каза, че явно няколко човека са поръчали жилетката и няма бройка ... а до днес излизаше в профила ми и сумата включваше и нея.
Не се ядосах, случват се такива неща, само не ми е ясно как излиза като поръчана и сумата й също след като е изчерпана!? Thinking
В крайна сметка се радвам, че я поръчах вчера през деня, та да я видя и ако я харесам да си я оставя.
Относно пижамите .. докато питам половинката да си поръчам ли, да не си ли .. май са скъпи за потниче и панталонки 72лв и отмъкнаха от розовите потника .. явно това беше знак, че не са ми необходими .. така спестих едни пари. Sweat Smile
А относно топа, аз имам този в цвят мента и съм го носила и със и без сутиен без презрамки, но много зависи от бюста .. и не съм го носила, като долна дреха, не стои пошло, а напротив МНОГО секси! Heart Eyes
Ама защо така, на мен ми дават да си връщам от офис, два пъти вече връщам от офис на Лео, защото там  си ги поръчвам, но са ми дали и адресите си и на Спиди и Еконт. Много странно...

# 698
Не знам, не били си уточнили нещата за връщане за тяхна сметка от офис на Спиди .. и това го чувам за втори път. По принцип ако нямаше да ходя днес до Спиди 2-ри път въобще нямаше да ги питам, защото е по-удобно куриер да мине.

# 699
И аз съм с карта, но чакам една поръчка 15 дни вече, и ще дойде между втори и осми февруари, ад. Една, която си беше налична, ама пак я чакам вече над 6-7 дни и новата не ми е обработена. Много са бавни.

# 700
Сега това ми е първа поръчка. Получих вчера смс, че след 1-2раб. Дни ще изпратят поръчката. В деня на получаване изпращат ли смс от доставчика.

# 701
Ако е нещо върнати, може само да им седи като брой и да обработват връщането. Аз така с едно яке го чаках цяла седмица, накрая и аз го върнах, толкова малко беше...

# 702
Момичета, пуснаха най-после това палтенце
edit: Пише наличност 25 февруари -2 март, доставката не е ясно кога ще е 😄
https://alessa.bg/alessa-luxury-palto-s-eko-astragan?current_category=new

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 16:34 от Tedi Angelova 702409

# 703
То тва не ме кефи. То зимата мина почти.

# 704
  • София
Освен това как може да позират с яке без да го видим закопчано? Това не е нормално....

Общи условия

Активация на акаунт