Работа, CV-та, HR-и, съвети - 75

• 41 890
  • 874
  •   1
Отговори
# 180
О, изобщо не беше към теб, Нищо лично Simple Smile
Не съм си го и помислила 😉

# 181
Аз работя във голяма компния, без социални придобивки… Голяма разправия беше да пуснат карти Мултиспорт, само че трябваше да се съберем определено количество хора. С триста зора ползваме карти по 45-50лв. Нямаме кафе и чай, въпреки денонощните смени, няма дори вода… За ДЗО определено си мечтая, но ще бъде в някоя друга фирма.

# 182
Уау, дай да ти търсим друга работа Simple Smile Тук има толкова ЧР Simple Smile Наистина ми се щеше да не съществуват такива компании, нито такива в сивия сектор

# 183
Имаме само кафе и вода, но колегите ни в друга държава имат и някакви ваучери за храна май, и здравно осигуряване. Не съм заритала, не ми и трябват разни неща, пари да има е най-важното. Мъжът ми работи в компания, в която всичко си имат, но заплатите не мърдат с години. Е, мерси.

# 184
Имаме ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, Мултиспорт карти, вътрешни обучения.
Кафе, чай, мляко, вода в офиса не ги броя честно казано, макар че май трябва, понеже съм работила и на място, където няма друго освен кафе-автомат с кафе, което има вкус на всичко друго освен на нормално кафе. Да не говорим колко са ми гнусни тия автомати.
Сега работим в хоум офис, техниката ни я осигуряват напълно.
Доволна съм на този етап.

# 185
  • София
Незнам дали въпроса ми е за тази тарма,но все пак да питам:Съпругът ми е на борсата до декември.Време е да търси по-усилено нещо.На 51г е.20 години има стаж в завод за лекарства.Софарма не е опция.В Джобса  има обяви само за международни шофьори  и охранители.Не е опция.Завършил е училище за Хладилна техника.Малко е практикувал едно време.Моля за насоки някакви.

# 186
дистрибутор на лекарства
две познавам, много са доволни от парите, нямат оплаквания от работата, едната е с медицинско образование, другата не е

# 187
В болниците също ще го искат на рецепция или кол център. Дистрибутор по-добре обаче.

# 188
Има ли някаква тема, където се коментират фирми на бг пазар? Или мога да попитам тук? Конкретно за Accenture се интересувам, имат много социални придобивки и работата в проекта, за който кандидатствам, ми допада.

# 189
Има ли някаква тема, където се коментират фирми на бг пазар? Или мога да попитам тук? Конкретно за Accenture се интересувам, имат много социални придобивки и работата в проекта, за който кандидатствам, ми допада.
това е супер фирма, няма да съжаляваш

# 190
това е супер фирма, няма да съжаляваш

Благодаря! Вие там ли работите, може ли да Ви пиша на ЛС?

# 191
Здравейте,
Пиша за сина ми- 20 годишен студент. В момента си е в Бг  и няма да продължава образованието си тази година, заради пандемия и др. Владее перфектно английски и немски- завършил е немска гимназия и притежава сертификат на Гьоте C1. В Холандия две години учи Creative Media and Game Technologies- т.е. дизайнер на игри, но се случи пандемията, последва затваряне на унито, отделяне от среда и т.н. Предпочете да се прибере, докато се успокоят нещата.
Моля за съвети накъде да го насочим да си потърси работа с базови познания в гейм индустрията.
Да допълня, че не сме от София и Пловдив, където са позиционирани водещи компании в customer support- а.
Благодаря на всички отзовали се!

# 192
Вече има вариант за работа в софийска компания дистанционно, т.е. не е нужно да живеете в София. С тези познания има доста възможности в джобса.

# 193
Здравейте,
Пиша за сина ми- 20 годишен студент. В момента си е в Бг  и няма да продължава образованието си тази година, заради пандемия и др. Владее перфектно английски и немски- завършил е немска гимназия и притежава сертификат на Гьоте C1. В Холандия две години учи Creative Media and Game Technologies- т.е. дизайнер на игри, но се случи пандемията, последва затваряне на унито, отделяне от среда и т.н. Предпочете да се прибере, докато се успокоят нещата.
Моля за съвети накъде да го насочим да си потърси работа с базови познания в гейм индустрията.
Да допълня, че не сме от София и Пловдив, където са позиционирани водещи компании в customer support- а.
Благодаря на всички отзовали се!

Сещам се за онлайн казината. Вижте draft kings, dealsport. Щом знае езици, нека им пише, дори и да не вижда позиция, на която пасва първоначално. Почти всички обяви са им с възможност за работа от вкъщи.

# 194
След като се интересува от дизайн на игри, може да види възможностите в GameDev студиа - има вече доста в България. Едва ли релокация към София ще е голям проблем за сина ви. Иначе да, може да прави player support, но аз лично бих предпочела дев студио а не аутсорс компания.

Общи условия

Активация на акаунт