Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
МисЮ, схема казваш? Всички сме в схемата 😂, но пък всички се чухме с Фло. Такива схеми много обичам.
Хубав ден беше днес, подходящ за домакинстване и най - вече готвене. ММ следи дали МистърЮ си носи уставно наряда, т. е. двамата ни пазят днес. Аз чакам една приятелка да дойде на гости. Девойката си почива. Извоюва си и последната оценка за семестъра, всички сме доволни от резултатите. Сега ще си стажува спокойно. И чакаме морето, та да се отърва от тази хрема. Явно ми липсват слънчеви бани 😂.
Прегръдки за всички.

# 571
Добро утро!
Днес ви пожелавам да се "разтопите" от удоволствия!
Пожелавам ви един жаден за живот ден... Толкова жаден, че да отпивате на големи глътки от радостите на живота и да се наслаждавате на всичко, което имате днес и което тепърва предстои!

Фло, какъв е този режим? Сподели на лично, ако може.
Дунди, браво на девойката. Моята кръщелница ще стажува при мен.
Мис Ю, времето лети буквално. По тази причина трябва да се наслаждаваме на всеки миг.
Слънчевa, прохладна и усмихнатa неделя...
Безгрижно и щастливо да ви е...

# 572
  • София
Добро утро, Дафиново листенце! Добро утро на всички!!!
Спалнята ми е източна и слънцето вече се опитва да ме ослепи.
Фло, и аз моля да споделиш повече за режима - на 28 имам официално събитие (поне да не съм задържала вода), и на 5-ти ще правим семейно бал на каката.

# 573
  • София
Добро утро ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, добро утро МАГИ_СВЕТА, добро утро на всички!
Гаджето ме поглези с кафе в леглото, но аз скочих пъргаво, приведох се в лицеприятен вид и сега съм с кафето пред лаптопа.
Веднага споделям моя режим на хранене. За мен никак не е труден. Опитайте и вие. Има резултат. Схемата е следната: В денонощието 8 часа се яде и 16 часа не се яде. От млади години не закусваме. Затова не ми липсва закуската. От скоро и гаджето се присъедини към мен. Това е много мотивиращо, а е и по-лесно да се храним заедно. След ставане пия 2 чаши хладка вода. Може и с малко лимонов сок. Това активизира обмяната на веществата. След това пием по едно кафе без захар. Към 10.00 - 10.30 пием чай без захар. От 12.00 до 20.00 се яде. Позволено е всичко - може супа, ядене, за вечеря даже парче баничка и айрян, след обяд - плодове. Аз много често за вечеря ям плодове или кисело мляко. Към 22.00 може да изпиете един чай без захар. И без това преди лягане е полезно чаша вода. И така. На този режим съм от средата на февруари. До сега съм минус 13 кг. Чувствам се много добре. Извадих торбата с дрехи за отслабнала жена. Joy В началото се свалят по-бързо килограмите. Имах и месец на задържане. Всичко спазвах, а кантарът не мърдаше. Предварително знаех, че има и такива периоди и това не ме демотивираше. Продължавам смело напред. Наш познат за 1 година свали 23 кг. Това е съвсем нормално - от 2 до 4 кг. на месец е здравословно. Имам и книга за този режим, започнах да я чета, но прекалено медицинска ми се видя, та я зарязах. Ами това е. Опитайте момичета. Желая ви успех!!!
Хайде на работа. Вчера почивах, днес - чистене и готвене.
Желая ви хубав летен ден!

# 574
  • Пловдив
Фло, благодаря ти Simple Smile
Благодаря и на Мис Ю, и на Дунди за съдействието Simple Smile
Ние вчера изпратихме баткото на лагер - току-що се чухме - изкарват си страхотно. На стадиона там имало палатки, но бежанци нямало (или поне не са ги засекли из базата). Ще го вземем ден преди края на лагера, за да го пребазираме на Слънчев Бряг - отиват с малката на лагер там, а след това се връщат в Сарафово, за семейната ни почивка Joy

Имаме разни злободневни проблеми с ММ, но щом сме заедно и гледаме в една посока - вярваме, че и това ще мине! Все пак, което не ни убива, ни прав по-силни Simple Smile

Прегръдки на всички и прекрасно лято желая Heart

# 575
Здравейте момичета! Аз се позагубих , но чета съвсем редовно. Боян беше болен 2 седмици ,така и не стана ясно от какво. Сега една седмица бе на градина и вчера пак температура,днес няма но нослето потече. За жалост няма как да изляза отпуск и ще го мисля как ще се справим август,когато и ММ ще дойде за две седмици. Тази година ще сме така пък каквото дойде. Прегръщам Ви и пожелавам само усмивки и слънчеви емоции.

# 576
Здравейте, момичета! Колко много сте писали, радвам се да ви чета. Аз имах много прекрасни изживявания през почивните дни. Бях при мама, а с моите съученици отбелязахме 30 години от завършването на гимназията. Прекрасна вечер, смях, спомени и много танци. Всички сме си млади и красиви и вече не сме толкова скромни. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разпръснати сме по целия свят, буквално, но се събираме през 5 години. Много беше хубаво.
Днес е първият ден от отпуската ми и съм още по-щастлива.
Мис Ю, докога сте там? Ние на 15 заминаваме малко на почивка. Но се надявам след това да се видим.
Фло, да отложим срещата за края на лятото. Nature Sunny
Прекрасна седмица ви желя на всички! Kissing Heart

# 577
  • София
Привет на всички!
Явно срещата ще остане за края на лятото. Grinning
На всички ви желая хубави отпускарски дни, където и да сте - на планина или море.
Не забравяйте да надниквате в дядовата ръкавичка.
Прегръдки за всички вас. HugHugHug

# 578
Мила Flo, Честит рожден ден! Да си здрава и щастлива ти и цялото ти голямо семейство! Да си все такъв усмихнат и позитивен човек!
Аз съм на работа, имаме болни с ковид, имаме отпускари и сме в състав, под критичния минимум. Плануваме отпуска и море в началото на август. За среща след работа ми е трудно да се включа на този етап, че идваме до София с една кола, а мъжете няма какво да правят да стоят да ме чакат аз да съм на кафе, пък и ще ми е притеснено така и затова нищо не писах. Ще се опитам за септември да измисля нещо.
Хубав ден на всички!

# 579
Честит рожден ден, мила Фло! Нека животът ти е цветен и слънчев, бъди здрава и благословена, заобиколена от обичта на семейство, приятели и всички, които са се докоснали до твоя силен дух и позитивна енергия! Весел празник!

# 580
Фло, честит рожден ден!
Бъди все така усмихната, позитивна, добра и прекрасна! ❤️
Прегръдки, весел празник и усмихнат ден!
Ние сме добре, дребното на ясла, ние по задачи, всичко за рождения ден е готово, чакаме само да дойде Joy
Хубав и слънчев ден от мен! 💖

# 581
  • София
Минавам набързо!!! И какво виждам???
Честит ти рожден ден, Фло!!!🏵️🏵️🏵️ Бъди жива и здрава!!!

И да се похваля!!! Ще си имам студентка по медицина в МУ София!!! Благодаря на всички за яката стискане на палци!!!

# 582
  • Пловдив
Честит рожден ден, Фло. Пожелаваме ти да си все така усмихната, енергична и позитивна. Поздрави от цялото ни семейство.

Magi_sveta, аз съм изумена от това, което постигна момичето ти. Стархотни резултати и то при такъв маратон от изпити. Много се радвам на такива млади хора. Пожелавам ѝ прекрасно лято и да събира сили за това, което ѝ предстои.

# 583
  • София
Привет, прекрсни!
Имаме страхотна новина!!!
МАГИ_СВЕТА, три пъти ура и три пъти честито за големия успех на вашето момиче! Истински се радвам! Според мен това е най-добрия вариант - медицина в МА! От тук на там я чакат много години яко четене и много изпити! Тя доказа, че е боец. Знам, че ще се справи.
Момичета, благодаря за милите пожелания към мен! Heart
Вчера беше един страхотен ден. Изненадите следваха една след друга - започна гаджето, после се обадиха хора, които не съм очаквала, синът доведе внучетата вместо на 15 на 13. Всичко е било планирано, само дето аз не съм знаела. По желание на внучката отидохме на китайски ресторант. Взехме и две приятелчета на внука, та компанията се подмлади и беше много весело.
Днес свиря отбой - ден за почивка от вчерашните емоции. Grinning
Прегръщам ви и пак ви благодаря! HugHugHug

# 584
  • София
Няма го ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ и на плаца е тишинаааааааа.
Днес пак бях на среща с бабите. Имаме една баба, която дойде от Израел, та заради нея вече два пъти се събираме- в ресторанта при Дядото и в Хепи на Мол София. Ще се срещнем и на 27.юли, но този път в китайския ресторант до Парк хотел Москва, за да я изпроводим. Много са зареждащи тези наши срещи. Толкова много не бях се смяла скоро. Една от дружките дойде чак от Варна, друга от Кубрат. Вече чакаме следващата среща.
Как сте, момичета? Наближава ли времето за отпуска?
Поговорих си сама. Ако ви се пише, пишете, ако ли не - си мълчета.
Лека нощ и приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт