Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Фло, и аз отчетох че е минал уикенд без Дафиново листенце. Бях дежурна в петък през нощта, разтоварихме много напрежение (още мъничко остана, само да мини на ММ дипломната защита в сряда) и имам чувството, че само спя... Отпуск - сега два дни на 25 и 26-ти, после от 17 август за месец... Почива ми се много вече!!!

# 586
  • София
Добро утро, прекрасни!
Аз съм вчерашна след купон с бабите в Хепи на Мол София. Събрахме се голяма група - 10 яки баби. Дойдоха и баби от Варна и Кубрат. Хапнахме, пийнахме ( 3 големи шишета студена вода), много се смяхме, та даже получихме мускулна треска от смях.
Днес слагам последни щрихи на ремонтираните стаи и се надявам в петък да дойде бригадата по почистването, та да сме готови за посрещането на внучетата.
МАГИ_СВЕТА, много стрес ви се събра това лято, но всичко е добре, когато завърши добре.(английска поговорка). В сряда желая успешна защита на твоето момче, в което не се и съмнявам.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, къде си?
Изпих си кафето и подхващам задачите.

# 587
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Днес все още се диша спокойно та си пия сутрешното кафе в офиса на отворен прозорец и без климатик. Да видим дали ще издържим поне до обяд така или ще пусна охлаждането.
Аз имам още две седмици работа преди отпуската, която все още не съм решила как да разпределя. Със сигурност отиваме за седмица на море, после не знам. Ако си намеря нещо подходящо на планина, ще е добре, ако ли не, може и да не си хабя дните за стоене вкъщи, а да си ги запазя за някоя есенна почивка. Не съм го измислила още.
Фло, чудесно е, че сте се позабавлявали. Но да ти кажа честно, много малко ми се вижда тая вода, дето сте я изпили. Joy Насред лято.

Приятна нова седмица на всички. Весела ваканция на тези, които са в отпуска. Забавлявайте се и се възползвайте пълноценно от почивката.

# 588
  • София
ДУНДИ, признавам си, че няколко баби пиха бира. Не исках да ги издавам, да не си помислите, че сме отбор баби пияндета. JoyJoyJoy

# 589
  • София
ДУНДИ, признавам си, че няколко баби пиха бира. Не исках да ги издавам, да не си помислите, че сме отбор баби пияндета. JoyJoyJoy
Ти пък....по бг стандарти бирата е нищо и половина. Има виц: "Безалкохолно с 8 букви - КАСА БИРА"

# 590
Здравейте, момичета. И аз се наслаждавам на безгрижните отпускарски дни. Тази година решихме да посетим остров Закинтос. Голяма красота е тук. И Йонийско море много ми хареса. Спокойно, чисто и изумруденозелено.
Днес обикаляхме с кораб около острова, гмуркахме се, аз се гмурках с жилетка, разбира се. Много обичам морето, сигурно някога съм била русалка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубава вечер ви желая!

# 591
Привет, мили момичета!
Щастлив е този който е щастлив у дома!
Лев Толстой

Много мило, че отбелязвате отсъствието ми. Това говори много. Започвам с тази мисъл, защото е вярна и защото си ходих у дома - при мама и тати. Тръгнахме късно в четвъртък, след това нямах възможност да пиша. Изкарахме си добре, ходихме и до Русе да видим манастирите. Снощи се прибрахме пак късно и така. Днес отново на работа.
Радвам се, че се забавлявате и почивате. За другите - още малко остана до отпуската. Желая ви хубава вечер!

# 592
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, чудесно си си изкарала при мама и тате. Сигурно са те поглезили, радвали са ти се. А ние тук скучаем без теб. Hug Хареса ми мисълта на Толстой.
ДУНДИ, как изкара днешния работен ден? Дано не си включвала климатика. Впрочем ти оправи ли се или ще чакаш морето?
Cuckoo, Абе бирата казваш, че била нищо и половина, но гледам да не ни излезе име, че после иди обяснявай имаме ли сестри или не. Отиде ни доброто име. Stuck Out Tongue Winking EyeА 8 буквеното безалкохолно ме разсмя. Питах гаджето, но не го позна. Каза лимонада. Joy
ЛУННО ЦВЕТЕ, от както те видях в Банско за пръв път все се чудя от къде те познавам, а ето какво било-ти си  малката русалка, която се намира в Копенхаген. Grinning
Днес загинах в кухнята - пържих тиквички, кюфтета, правих сос за тиквичките. И всичката тази жертва заради  любимите внучета. Като дойдете на мяра, ще хванете вяра - народна мъдрост. Мисля, че ме разбрахте. Права ли съм?

# 593
Здравейтее, ето мее и мен!
При нас нещата са динамични от седмица насам и чак след утре ще се кротнем вкъщи в горещия Пловдив... Разбира се аз вече планирам следващото движение на някъде в първия възможен момент Joy
Рождения ден на дребка мина чудесно, първо преди обяд в яслата, следобяд с приятелчета в детски център... Всичко си заслужаваше организацията като видим колко доволна беше, вечерта след рд до късно сглобявахме и играхме с подаръците.. Вълнения големи...
Сега пък сме при моите родители, но утре се прибираме на горещия ни южен град Joy морето ни е в средата на Август, след него, ако има възможност ще измислим и една вила някъде
Следва ми още едно събитие да организирам, но да видим как ще се нагласим до тогава Heart
Приятен ден и много усмивки от нас!

# 594
  • София
Здравейте, дами.
Фло, честит рожден ден от мен, с огромно закъснение. На 06.07 няма да мога да присъствам, защото сме на детски рожден ден с малката, а таткото е наряд.
Извините ме, че от толкова време не съм писала. На въпросът ти, Фло, малката сега е добре, расте и дивее. Но беше в някаква серия от зъби, последици след ваксинита от морбили и може би вирус, та миналия месец за малко ни се размина пролежаването в болница.
С тези емоции, вече чакам с нетърпение  да дойде август, че да смени обстановката. Ще е първото море на малката и се надявам да й хареса.
Вие как сте, прекрасни?

Усмихнат ден!

# 595
Добро утро!
Събота - кеят, на който акостира щастието.

Как сте, момичета? Сигурно повечето почиват, други се радват на гости, трети работят все още и така. При мен беше натоварена седмица - не успях да си почина след пътуването, сега имам гостенче с което ходим на Хилс оф рок /Дунди, знам, че не ги търпиш Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes - остана само още една вечер/. По принцип тази година не ми харесват групите като цяло, има и попадения де, но билетът си го взех още 2019 г. и трябваше да се използва. Провали ми се и почивката през август, но здраве да е, ще измисля нещо. Мис Ю, здрава и усмихната да е дребка! МАГИ_СВЕТА - честито!
Ами това е от мен. Днес ще разходя гостенчето докато е по-хладно и довечера пак на концерт. Хубав ден!

# 596
  • Пловдив
Добро утро.
Дафинов лист, направо се чудя как я издържаш тази музика. Joy миналата седмица онзи рапър ли беше, ди джей ли, разтърси града в буквалния смисъл на думата. До нас се чуваха. Хилс оф рок в четвъртък бяха тихи, но снощи и ние чухме част от изпълненията, а сме сигурно на 5 км поне от сцените. Тази вечер очаквам да се тресат прозорците. 😂 И девойката е там. Ако видиш едно девойче с неизвестен цвят на косата, тя е. Реши да се окепази, както казвам аз. Но, като се замисля, на такива събития със сигурност има доста младежи с коси в такива неизвестни цветове. 😝 Зле ми действа жегата, изпушвам. След малко ще подкарам ММ по магазините да напазаруваме и после се скривам под климатика.
Няма да пожелавам слънчев ден 🤣, а само усмихнат.

# 597
Добро утроо, добре че сме далеч от тази шумотевица на гребната Joy
Благодаря за кафенцето на моренцето, Дафинов лист!
И ние сме навън с дребка сега, използвам, че стана рано, за да сме навън рано, после не искам и да се мяркам навън... Ще си се охлаждаме на климатика вкъщи Sunglasses
Сега е чудесно навън, под една дебела сянка в Лаута сме, та е търпимо

Само на хората на морето завиждам... Ама и нашето ще дойде Grinning
Хубав и релаксиращ ден пожелавам!

# 598
  • София
Добро утро!!!
И нашата кака е на Хилса, ние с Малечка от днес на плаж у свеки за два-три дни (че после ММ трябва да е на дипломиране и веднага на нова длъжност), а среден брой е на лагер в Сарафово...

# 599
Дунди, тази година и аз трудно ги издържам, но на принципа - пени се не пени, ще го ядем, пари сме давали за него /знаете ли този виц за циганина дето купил сапун вместо кашкавал?/ - ходя на концертите. Довечера поне закриващата група е готина. За догодина ще се замисля дали да си купя билет. Странно, че снощи си чувала, а онази вечер не. В четвъртък имаше най-много хора заради Слипнот и те бая ревяха. Както и да е - две вечери си тръгваме по-рано, че ми идват в повече. Не са моето тази година.

Общи условия

Активация на акаунт