Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Имам колега, който живее в до гребната. В четвъртък не се е чувало, ще разпитам как е било през другите два дни.
Дафинов лист, знам го това, но със сирене. 😂
МисЮ, на Лаута трябва да е добре.
И моята отпуска наближава, но преди това имам много работа за довършване.
И багаж са стягам. Че след морето ще отидем до Златоград.

# 601
  • София
Здравейте, прекрасни!
Тази година ще гледам морето само на картинка. ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за морското кафенце. Hug
Голяма жега, ей! И на нас в София ни е топло, а какво ли е в Пловдив? Поне няколко градуса отгоре.
До преди малко не знаех да чакам ли утре другите внучета или не. На 20. юли почина бащата на зет ни, не знам какви са техните правила за тези ритуали. Зет ми каза, че най-рано след 15 дни ще е ритуалът. Ние искаме да присъстваме, бях спретнала багажа и чакахме, но за сега няма да пътуваме. По нататък не знам какво ще бъде. Въпреки, че очаквахме това да се случи, все се молех да не е на рождения ден на зетко - 21.юли. Та такива неща около нас. Нещата от живота.
Усмихнат ден, момичета!

# 602
Съболезнования, Фло, както казваш, такива са нещата от живота.. За съжаление има и тъжни моменти..
Heart

# 603
Неделя - всичко, което докоснеш, докосва теб.
Щастието има точен адрес, лице и име. Твоето.
Добро утро!

Фло, съболезнования! Както каза, такъв е животът.
Аз съм изключително доволна от снощния концерт, заслужаваше си чакането. Дунди, пуснаха билети в продажба и за догодина Simple Smile - няма да се оттървете от нас.
Това е от мен за днес. Почвам да чистя, пера, разкрасяване и т.н., че утре на работа.
Хубав ден!

# 604
Здравейте!
Някой почиващ тази година във ВПД Константин и Елена може ли да каже каква е цената на чадър и шезлонги на плажа ?

# 605
  • София
ЕВИТА, не съм прочела някое от момичетата да почива там, та затова няма и отговор на твоето питане.
При мен са вече всичките внучета и щерката, Голяма веселба е. И шетането е много, но не се оплаквам. Blush

# 606
ЕВИТА, не съм прочела някое от момичетата да почива там, та затова няма и отговор на твоето питане.
При мен са вече всичките внучета и щерката, Голяма веселба е. И шетането е много, но не се оплаквам. Blush

Благодаря! Предположих, че никой не е отскачал натам и затова нямам отговори Simple Smile
Със сигурност щастието е огромно когато децата са наоколо! Пожелавам ти много забавни дни и само положителни емоции!!!

# 607
  • София
Мацки, някоя от вас ще ходи ли на индивидуалните почивки в Гърция по линия на КЛИМС? Ние ще сме в Скотина 3-9 септември.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 09:58 от Cuckoo

# 608
  • пловдив
Здравейте!
Някой почиващ тази година във ВПД Константин и Елена може ли да каже каква е цената на чадър и шезлонги на плажа ?

Здравейте, по 7 лв чадър и шезлонг, комплект 20 лв.

# 609
Здравейте!

Здравейте, по 7 лв чадър и шезлонг, комплект 20 лв.

Лелеее!
Кожудери и там!
Благодаря Ви!

П.С. А само чадър може ли да се ползва ?

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 13:42 от evita1717

# 610
Просто си вземете ваш чадър. Не им давайте пари! В момента сме със семейството ми във Фрегата. Има достатъчно място в свободната зона, даже и пред платената има по два реда чадъри на неплащащи. Водата е чудна - много чиста, леко хладна.

# 611
Просто си вземете ваш чадър. Не им давайте пари! В момента сме със семейството ми във Фрегата. Има достатъчно място в свободната зона, даже и пред платената има по два реда чадъри на неплащащи. Водата е чудна - много чиста, леко хладна.
Така ще е.
Те направо прекаляват.
Щом сте вече там, да попитам, има ли промяна в храната, нещо различно от предни години ?

# 612
  • Пловдив
Ние сме в Чайка - Обзор. Един морски поздрав от мен.

Винаги ходим на свободна зона. Имаме си чадъри.
Тук е хубаво, тишина и спокойствие.
Поздрави на всички.

# 613
  • София
Ох, любимо място!!! Обичам го!!! До 27.08 има многоооо.

# 614
Да ви споделя и за храната. Тъй като цените за картите бяха определени още зимата, а всичко ужасно поскъпна... храната беше много скромна.  Порциите са малки и нямаше разнообразие. Няма да се умре от глад, но ако сте с капризни деца, като мойто...😜 Изобилието, което го имаше преди години, вече го няма. Ако ти се полагат две кюфтета, ще ти дадат две. Повече не. Даже ние понеже бяхме втора смяна за хранене на два пъти се случи да свърши някоя от храните и да няма за нас. Ноооо, все пак сме отишли заради морето. 😉 Гладни не сме останали.

Общи условия

Активация на акаунт