Съпруги на военнослужещи - 30

• 58 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Привет и от мен. Попътувахме пак през почивните дни. Днес съм на работа. И ... нищо интересно. Още малко и девойката ще си стяга багажа за София и у нас ще стане малко скучно.
МисЮ, бързо да оздравявате всички.
Фло, при теб как са нещата? Все щях да питам дали котенцата пристигнаха в София заедно с девойките? Или те ще си останат виенчани?
Cuckoo, никога не сме пътували така в чужбина. Само чета къде какво предлагат, правих някакви маршрути из Румъния, така и не ги осъществихме. Това за Гърция звучи добре.
Поздрави на всички и усмихнат ден.

# 661
  • София
Cuckoo, никога не сме пътували така в чужбина. Само чета къде какво предлагат, правих някакви маршрути из Румъния, така и не ги осъществихме. Това за Гърция звучи добре.
И на мен ми беше за първи път с индивидуална резервация. Имаше си и минусите, но общо взето приятен маршрут, сравнително близо и евтино.

# 662
Добро утро!
Пожелавам ви радостта от малките неща – те са в основата на огромното и необятно щастие!
Аромат на кафе...
Ухание на канела и вкус на любов. Това е  кафе, поднесено с усмивка, много любов, за вас и три думи на деня с божествен заряд.

Надявам се всички да сте добре! Хубав ден!

# 663
Здравейте!
Имах емоции и ангажименти покрай първолака, но макар и след празника, пожелавам на всички ученици и учители от нашата темичка да са здрави и да имат успешна година!
Как изкарахте вие? При нас добре мина, имахме гости, но вече лека полека всичко се връща към нормалния си ритъм. Само ще трябва сутрин да тръгваме 30 мин по-рано, но се надявам, че бързо ще свикнем.
Поздрави на всички!

# 664
  • Пловдив
Успешна учебна година на всички малки и големи ученици и на техните учители.
Честито християнче на МисЮ. Да е здрава и благословена. ❤️
Ние днес бяхме по магазините. Девойката ми приготви списък и действахме. Да ползва транспорта, както се казва. Не че си е стегнала багажа де. Имало време. 🤔
Надявам се всички са сте добре.
Пожелавам приятни почивни дни.

# 665
Неделя е парченце тишина.
Изгубен поглед някъде в простора.
Усмивка, нежност, топлина.
Завръщане къс себе си. Път без умора.
Неделя е без грим и суета.
Небрежно спуснати къдрици.
Кафе без захар, свобода.
Любов, споделяне, началото на нова приказка...
В неделя просто съм си у дома.
Добро утро!

Сети, успех на първолака! Кога порасна това дете?
Мис Ю, честито християнче!
Дунди - успех на девойката! Кога ще събереш пловдивския гарнизон Simple Smile?
Къде изчезна Фло?
Днес е ветровито и явно ще вали, но това не пречи да се наслаждаваме на почивката. Хубав ден!

# 666
Добро утро, момичета! Пия кафето си със стихчетата на Дафинов лист и неделната утрин е по-усмихната. Иначе навън е все още мрачно и намръщено след вчерашния дъжд.
Успешна учебна година на първокласника, Сети-Бети, колко бързо наистина порасна и той. Успех и на всички ученици и студенти в нашта темичка, на добър час! Нашата студентка започна и да работи, надявам се да се справя с всичко.
При нас учебната година започна също с много щастливи първокласници, само едно момиченце плачеше, докато влизаше в училището. Моите големи ученици с усмивка казваха, че само това дете осъзнава какво му предстои. Joy

# 667
Писах, писах и нешо се случи тук със сайта и не успя да ми се публикува... 🙄
Честита нова учебна година на всички, пожелавам да е успешна и присъствена!
Благодаря за поздравите към дребчето ми, вече е християнче, слуша много, плака малко докато я топнаха, ама после се смееха с попа Grinning
Изключително позиране беше на фотографката, тя беше очарована как съм я научила да се снима, изпълняваше всичко, което й кажеше, както й казваше да застава Grinning
Мина чудесно денят, беше вълнуващо!

Пожелавам ви успешна седмица, има и почивен ден, така че ще е по-кратка... Прегръдки за всички! ❤️

# 668
Вторник - на прощаване с лятото. Кафето горчи, но спомените са сладки. Добро утро!

# 669
  • Пловдив
Добро утро. И аз си направих сутешното кафе и започвам да действам по задачите.
И от вчера след обяд сега чак успях да си измия ръцете със сапун. ВиК ни оставиха без вода вече почти 24 часа. Дреме им на тях, че хиляди семейства с деца, възрастни и болни хора са на сухо заради включване на нова сграда към системата им. Даже не е и авария. После работи с настроение. Ами аз съм в схеми след работа откъде каква вода да налея и да я замъкна до нас.
Днес се оказа по-хладно от вчера. Как е времето в София? На 22 ще водим девойката, да си взимам ли якето? Че тук я карам все още по жилетка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятен ден на всички.

# 670
Дунди, в София сутрин е студено. Трябва си яке. След това се затопля. Вчера беше 5 градуса сутринта. Но аз излизам рано. Следобяд е по-добре. На учениците постоянно им е топло в стаята, защото родителите сутрин ги карат да се обличат.
Студентката е на общежитие, нали?

# 671
  • Пловдив
Лунно цвете, на общежитие е. Трябва да има нова съквартирантка, но няма информация за нея. Ще видим в четвъртък.
В понеделник започват. Дано тази година бъде нормална, че дистанционното обучение беше голяма мъка.

# 672
  • София
Привет,прекрасни!
На добър час на учениците и учителите в темата! По вода да им върви.
Ние все още чакаме. Една чиновничка каза, че може да чакаме и до 1.октомври.Може и да познае.

# 673
Добро утро!
"Животът дава на всеки време и място. От нас зависи да ги изпълним с радост " Браун

114 години от обявяването на Независимостта на България.
Честит празник! Да пребъде България!

# 674
  • София
Честит празник на независимостта и от мен. От сутринта си мисля дали е независима нашата Родина. По-скоро не е. За съжаление.
Вчера най-после получихме "блага вест". Обадиха се от училището, че Кати е приета. Голяма радост беше. Принудителната ваканция вече свърши. Сега я тресат тийнейджърски вълнения - ще я харесат ли децата, ще я приемат ли, ще си намери ли приятели. Дано има късмет да си намери добра компания.
Малкото чаве ходи с голямо желание на училище. С немския децата са по-назад и затова в това време с нея работи индивидуално учителка по български. За десет дни има вече резултати. Доволни сме. По английски преподавателят е решил, че е живяла в Англия и затова е толкова добре с този език. Жънем комплименти. Вече няколко пъти казва, че е щастливо дете. Това много ме радва.
Гаджето полека лека се подобрява, но не става бързо.
За себе си какво да кажа? От всичко по малко - работа, шетане, пазаруване, готвене. Имам си помощнички, та не се уморявам.
Вече имам настроение и се надявам по-често да съм с вас. Hug

Общи условия

Активация на акаунт