Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 141
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Callum честито, много палчета всичко да бъде наред! 🙏
Cruella честит годеж, бъдете много щастливи 🥰!

# 106
Ирен, ендокринолога каза 30 капки седмично - да си ги деля, както искам, но препоръчва да си взимам на куп. Може да е, защото не ми вярва, че ще се сещам всеки ден Grinning

Излязоха резултатите от щж - tsh 2.2, не ме изненадва, tat висок, не ме изненадва, но mat излезе в граници. В шок съм, трябяваше и той да е висок. Ще пусна пак при сгоден момент. Чакам до четвъртък за амх.
Скрит текст:
Междувременно в главата ми се въртят всички 48494984 варианта относно ендометриозата и започвам малко да изпускам положението. Накрая ще хвърлям зарче Joy явно шанса да се нацели правилната опция за всеки организъм е сходен.

# 107
  • Замък сред облаците
Инферия ❤

Майка-зайка, съжалявам за лошата новина. Защо не замразите яйцеклетки или ембрион?

Ема, на нас ще ни слагат въора игла след две седмици и мисля да подновим опитите след това. СЗО не дават контраиндикации, нашите АГ специалисти се презастраховат.

# 108
майка зайка, стискам ти палци да не се потвърди тумор, а да е нещо безобидно.
Имаш ли някакви оплаквания?

# 109
майка зайка, стискам ти палци да не се потвърди тумор, а да е нещо безобидно.
Имаш ли някакви оплаквания?

Благодаря!
Имам болка, кръв в урината и ми видяха някакво образувание на ехограф. Ще ми правят допълнителни изследвания и компютърна томография. Но да не ви занимавам с моите глупости, че само се оплаквам… 😔

# 110
Човек има нужда да сподели ✌️
При дядо ми също се съмняваха за тумор на бъбреците, видяха доста голямо образувание. Съмненията обаче не се потвърдиха и човекът си живя така още над 20г. Почина преди 2 седмици на 88г.

# 111
Майка Зайка, дано не е нещо много сериозно. Стискам палци Wink

# 112
Благодаря ви, мили мои! Вероятно и при мен няма да е нищо сериозно, само се притеснявам да не се наложи да отлагаме опитите. Ех, толкова ме е яд, че не се сетих през всичките тези години да замразя яйцеклетки… Сега нямаше да е толкова тежка ситуацията, но няма как да върна времето назад.

Каприз, моите съболезнования за дядо ти!

Крюела, забравих да ти честитя годежа, извинявай. Пожелавам ви много любов, радост, щастие, взаимно уважение и точно толкова дечица, колкото искате!

# 113
Майка-зайка благодаря. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Гушкам те силно и ти изпращам много сили❤️🙏.

# 114
Именно това ме озадачава, няма официални данни, защото никой не знае как ще се отрази една ваксина. Аз също мисля, че се презастраховат. И въпреки това се притеснявам,но то гаранции няма за нищо. Затова ми беше интересно на вас какво са казали лекарите,за да обменим идеи и мнения,но то е много различно навсякъде.
Мама зайка,желая ти всичко да е наред и скоро да се похвалиш с хубави новини!

# 115
Майче всичко ще е наред! Стискам палци да не е толкова сериозно 🙏🍀

# 116
Влизам да честитя на Калъм 🍀❤️ Дано всичко е наред и до пухкав финал!
Майка Зайка, дано да е нещо безобидно и спокойно да продължите с опитите. Вариант е да замразите Я на естествен цикъл, ако се налага някакво лечение, за да не натоварваш организма допълнително със стимулации. Успех ти желая и най-добрия развой!
Силно стискам палчета на всички вииии! ❤️❤️❤️🍀🍀🍀☀️☀️☀️

# 117
Момичета ,искрено ви желая успех и скоро всички да сбъднете мечтата си,но аз взех решение да спра да пиша в темата ,просто вече се чувствам в 1 дупка ,чувствам се в тежест на всички-и на вас,и на всички около мен,дори на самата себе си.Ще спра за сега да следя всичко ,да ходя по доктори,просто ако не стане до Декември ще си пусна товя обременяване с глюкоза ,ИР и така. Една приятелка остана много доволна от клиника Ню Лайф доктор Добринка Петрова ,забременя от 2 опит ин витро и си има прекрасни момченце и  момиченце. Само дамите около Пловдив да си знаят. Не искам повече тестове ,не искам нищо ,по-добре така отколкото да полудея. Искрено се надявам всяка от вас да се докосне до своето чудо и аз също да сбъдна мечтата си . Не искам да ви досаждам повече. Достатъчно съм наранена и безсилна. Прегръщам ви!

# 118
Шенай с риск да те засегна, най-добронамерено бих те посъветвала да поработиш  малко върху емоциите си.Лашкаш се от една крайност в друга и се самонавиваш излишно.Опитай се да си повече уравновесена и търпелива, за да постигаш целите си без излишни драми и напрежение.
Желая ти късмет и повече мъдрост и зрялост!

# 119
Шенай, аз също се чувствах в дупка. Споделям ви моето история (мисля,че споделих, но в друга тема)
Всичко беше просто супер ... до февруари месец бебка си растеше, докато една вечер ми се пукна мехура и ми изтекоха водите... преждевременно раждане в 22 г.с. оказа се осукано нашето ангелче с пъпната връв и се беше задушило ... от тогава на сам и аз се чувствах, като в дупка и в тежест на всички ... правихме опити от 3тия месец след загубата, но не стана. Ето Юли месец си стъпах на краката и се успокойх и надявам се всичко да е наред и ще се пазя много, този път.
Отърси се, забавлявай се млада си не се вманиячавай, всичко с времето си. Прегръдки миличка😇🥰😍
Момичета, последен цикъл 15.07, преди това и на 28.06 имах кървене. Според вас кога ще мога да отида на лекар 😁 Нямам търпениееееееее😇🤗🥰

Общи условия

Активация на акаунт