Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 143
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Да в крайности съм,защото съм отчаяна веече.

# 121
Ще се изправиш, не е края на света, дай си време и спри да се хващаш като удавник за сламка за всичко. Спри тестовете, най-малкото си остави вените да ти починат Simple Smile  Всички искаме, всички се надяваме, всички сме в кюпа, щом пишем тук Simple Smile Направи си един ментов чай (или си сипи едно уиски, по-добре, ако си 1000% убедена, че теста е отрицателен) и се опитай да се накараш да се рестартираш в следващите няколко седмици/месеца - спортувай, попътувай, хвани си хоби, научи се да свириш на укулеле, прави оригами, научи се да плетеш шапки за някой зимен благотворителен базар... Прави нещо позитивно, конструктивно и полезно някому и положителните емоции ще завалят, а сама знаеш колко са важни Blush

# 122
Шенай Не го приемай, като нападка, но нали сте живи и здрави. Имаш човек до себе си и щом искаш дете от него, значи към момента това е човека и имаш много. Понякога трябва да се радваме на това което имаме. Има неща, които не зависят от нас, но поне опитваме да се случат . Опитай се да намалееш тревогите за неща, които не зависят от теб. Близо 3 години се опитвам да забременея, нито 1 път не видях 2 черти. Минах през много етапи, а скоро и през загуба на някой, който най-много обичах на този свят и даваше смисъл на всеки един ден в живота ми. Млада си, имаш много време да се случи чудото. Има много момичета, които много са преживели и могат да дадат много ценни съвети.

Мама-зайка Стискам палци да е нещо безобидно и бързо да се възстановиш.

Круела Честито.

Рейви Късмет и скорошен успех Flowers Four Leaf Clover

*Make*a*wish* Как си момиче 🤗

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 10:53 от Пълнолуние

# 123
Добро утро , борбени момичета !
Пиша ви да се оплача .... 😞
Този месец , както писах преди правих лентички за ОВ( засякохме я) , след това бях при АГ той потвърди , че е имало и всичко изглежда добре , но имах лека температура , която се оказа ковид 😔😞.
И двамата с мъжа ми сме положителни . Толкова надежди възлагах на този месец 🥺. Предишните ми две бременности бяха все август в различни години и вътрешно си казвах това е моят месец .....
Постоянно съм с температура и така 😑
Отказаха да ме снимам , поради евентуална бременност , но на дали ако има нещо ще се задържи . 😪

# 124
Доколкото знам от самия ковид няма страшно. Виж, ако пиеш някакви лекарства, може и да има евентуални последствия.
Дано всичко е наред.
P. S/ Една приятелка кара ковид във втория месец и нямаше проблем..

# 125
Доколкото знам от самия ковид няма страшно. Виж, ако пиеш някакви лекарства, може и да има евентуални последствия.
Дано всичко е наред.
P. S/ Една приятелка кара ковид във втория месец и нямаше проблем..
На този етап пия хранителни добавки + аспирин и инжекции фракси , които ще бия за първи път( имам тромбофилия)
Взимам и аналгини и парацетамол за температурата , която не ме оставя 😐.
Дано всичко да мине добре 😷

# 126
Да в крайности съм,защото съм отчаяна веече.
Какво стана с "Обичам позитивни хора. Позитивно мислене е равно на позитивни резултати".? Аз дори и не успях да разбера от колко време правите опити. Май месец бяха 6м., юли-година. Вярно е, че всеки изпада в дупка понякога, но няма смисъл от чак толкова депресивно мислене. Ще ти мине след няколко дни. Освен това за такъв малък период опити и твоите 21г., ми се струват малко крайни изказванията ти. Ние се борим почти 4години вече, а ако прочетеш през какво са преминали други жени с над 10г. "стаж" и много по-гадни неща от "просто не става"... Аз поне им се удивявам на силата с която се борят и продължават и си мисля, че нямам право да се оплаквам, а ти... Почини си, може да са на психична основа твоите проблеми и след като се успокоиш нещата да ви се получат (ще стискам палци да е така и скоро да се похвалиш с истински положителен тест)

# 127
Di ,благодаря ти.
Права си,но всеки би се депресирал ако го иска силно и не става.
Мен ми дойде днес 4 дни по рано. Датата ми беше на 11.08 . Дори лутеалната ми фаза е малка. 12 дни.

# 128
Di ,благодаря ти.
Права си,но всеки би се депресирал ако го иска силно и не става.
Мен ми дойде днес 4 дни по рано. Датата ми беше на 11.08 . Дори лутеалната ми фаза е малка. 12 дни.

Шенай, 12 дни мисля, че е достатъчно дълга фаза. Мисля, че под 10 дни е притеснително, не съм лекар, но съм чела, че 12 дни е достатъчно, за да се закрепи ембрионче.

Успех и не се отказвай - следващият месец идва скоро! ❤

# 129
Хайде стига вече, дай да преименуваме темата на Депресирани от неставане бебеправещи... пак казвам - всички сме така. Няма някой в тая тема, който да не го иска силно. Някои са по-лабилни, други по-лесно се фокусират да мислят практично.
Ще си докараш психоза от тия състояния, които си причиняваш. Помисли първо за своето собствено здраве - физическо и психическо. Борбата е жестока и ако не си подготвена не те чака нищо добро.

Скрит текст:
Не искам да ти се бъркам в личния живот, не съм психолог, не е моя работа защо и не ти давам наклон, но помисли и сама си отговори защо на 21 си се вкопчила толкова силно в тази идея. Някак разбирам паниката на всички +30, +35, +40... Не казвам, че човек на 21 не може да иска и да има бебе! В никакъв случай! Не казвам и, че не е мъчно, гадно, неприятно и стресиращо. Но паниката, да не говорим за депресията, е далеч по-необоснована по мое виждане. Помисли, просто помисли.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 14:27 от Inferiya

# 130
Жасмин , аз карах Ковид в 8 месец … 5 дни с Т и безсилие , без други симптоми . Моите си витамини , Клексан , Авирон , Парацетамол , лепенки Кул патч и Аугментин , ми помогнаха . За щастие всичко с мен и бебето беше наред . Просто и той се роди с антитела . Мисля , че при теб дори и да има Б , няма да повлияе . Пожелявам ти бързо оздравяване и успех ☺

На старите кучета , които ме помнят - бързо да се изнасяте , че ви следя и стискам палци … и на всички тук , горе главата … хубавите неща стават бавно … и по един син памперс от нас 💙

# 131
Жасмин, и аз мисля че не е толкова страшен ковид, особено в толкова начална бременност, а и щом си само с Т явно го караш леко, за щастие. А и не бързай да се тормозиш преди със сигурност да знаеш, че този месец сте успели, всичко ще е ок. Heart

Шенайче, момичетата много верни и хубави неща са ти казали. Всеки се справя различно с трудностите, някои ги изжвяват по-трудно. Наистина си много млада, животът е пред теб, наслаждавай му се и ще стане, когато трябва. Но опитай да бъдеш по-силна, ще ти трябва повече стабилност, щом ще ставаш мама Simple Smile прегръщам те, изживей си го това и после смело напред към мечтата ти Kiss

# 132
При бременност бебето съм чувала,че изпраща към майка си стволови клетки и оздравява жената по-бързо. Най-много ме е яд за тъпия вирус че взе една прекрасна млада актриса от Варна-Лорина ,но и много хора изгубиха близките си. Дано скоро свърши тази "уж" пандемия. Лятото изчезва безследно ,а на есен "нова" вълна,явно не вирее на топло вирусът ,явно трябва ако температурата на тялото е до 38,5 да не се сваля за да убива вируса..
Вече нищо няма да следя може да пиша но ще в до Коледа пълен айляк. Днес докато се разхождах открих тази стара  книга съвсем случайно и си я прибрах ,за мен е хубав знак.

# 133
Шенай, всичко ще е наред. Ще видиш. Аз също бях вкиснала доста, но част от това беше и дело на ПМС. Та сега вече съм по-спокойна и гледам в следващия месец.
За да се разсейваме поръчах три книжки - за данъци, майчинство и документи, за периода преди бременността и за самата бременност и раждане. Та ще се образоваме малко докато чакаме...

# 134
Аз също съм решила да си караме лятото и да не го мисля много тези месеци, поне до септември докато не се върнем в София - тогава ще се консултираме и с лекар, въпреки че сме далеч от 1та година опити, без да се паникьосваме, искам да имаме яснота дали има някакъв проблем. Да не го мислим ни се получава засега. Наслаждаваме си се на почивката и един на друг, почти без да говорим за бебета. Имам 6 дни до цикъл и абсолютно никакви симптоми, дори нямам болезнени гърди и корем или други признаци на мпс, а по принцип имам винаги цяла палитра.
Нещо което ме притесни вчера обаче - правихме опит и след моята кулминация адски ме заболя корема - ужасна спазматична режеща болка която обхващашя яйчниците, корема и опашката и продължи поне 30 мин, нз от какво беше, вероятно от контракциите които се получават в тези моменти, но си се постреснах.

Общи условия

Активация на акаунт