Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 532
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Ох, момичета, направо ми се плаче… Току що си тръгвам от кабинета на д-р (онзи, на който нямах много доверие). Днес трябваше да проверим как нараства фоликула на десния яйчник и да дойда след още 1-2 дни. Предният път след цикъла беше 8мм, а сега каза, че се е спукал… показа ми нещо черно и каза, че това е течността, а в левият яйчник имам още един голям фоликул, който е 15мм сега… Най-големият ми ужас в момента е, че последно бебеправихме в четвъртък… тоест изпуснахме и този месец Cry

# 661
  • Замък сред облаците
Дарлинг, специално се върнах да ти гледам мненията от профила. Ако сте бебеправили в четвъртък, 10 ден, а О ти е на 13-14 ден, за да се вижда течност в Дъгласовото пространство, и ако на ТМ сперматозоидите са с добра преживяемост, пак може да е станало. Не го отписвай съвсем.
Можеш ли да припомниш с каква дължина ти е цикъла и защо ходиш в момента при този съмнителния (не помня на почивка ли бяхте, почня че имаше съмнения за ЗФ ти). Кога ще се връщаш при твоя си лекар? Не се самонавивай, че не е станало, може пък и нещо да пътува там по тръбите и стресът не е необходим Simple Smile

# 662
Здравейте мили момичета. Минавам само да честитя на видялите две черти, на останалите  да кажа- не се предавайте. И естествено да Ви поръся със 13 седмичен розов прашец 💖💖💖🥰 Както и обещах, днес бях на ФМ и лекарят е на 70% сигурен, че е мома. Успешен ден на всички и дано скоро всички се изнесете в отчетните.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:17 от kremenu6a

# 663
Литъл - честит рожден ден!!! Heart Бъди много здрава, усмихната, обичана и нека на следващия ти рожден ден да гушкаш пухкаво бебче!

На момичетата с две чертички - честито, милички!!! Заслужавате го! Heart Леко бременеене!

И също - огромни благодарности на всички момичета, които отговориха на питането ми относно резервация за почивка и полет. Благодаря ви от сърце! Heart

Аз от днес се записвам в групата на болничките.. гърлото ме боли, а сега имам и температура Sad Бързо оздравяване на всички!

# 664
Сигурно звуча много нетърпеливо (и сигурно ме разбирате Yum), но според вас има ли смисъл да си правя от ранните тестове за бременност? Остават около 6-7 дни докато ми дойде и са минали 6 дни от предполагаемата овулация (писах по-горе, че не съм я засичала с тест, но освен ако не е била много късна, т.е. през предишните 2-3 дни, не мисля, че сме я изпуснали).
Ако не беше това зацапване, щях кротко да си почакам, но сега направо не ме свърта. Disappointed

# 665
Раничко е.

# 666
  • Замък сред облаците
Няма смисъл. На 6 ден след О, евентуалната оплодена яйцеклетка е някъде в края на фалопиевата тръба, не се е захванала за матката и не произвежда ЧХГ, който да се засече от тест - кръвен или пиклив.

# 667
Ок, благодаря за мненията. Blush
ще се постарая да се разсейвам повече.

# 668
АА, благодаря за отделеното време, дано си права!
Ходих при него, защото съм в провинцията до септември, а исках да си проследя нещата и заради съмнението ми за ЗФ, но той отрече.

МЦ:
Април - на 27-ми ден
Май - 31 ден
Юни - 30 ден
Юли - 31 ден
Август - 31 ден

Обикновено си усещам овулацията горе долу на дните от календарчето (миналият месец на 16ти ден), а този месец не съм усетила все още нищо до днес на 14-ти ден.

# 669
Piramiadi честито и лека бременност!
Благодаря за розовия прашец, събирам си с удоволствие.

На мен предния път лекар ми препоръча да летя между 12 и 34 г.с. Първото защото ми ставаше лошо и в кола и във всичко подвижно, второто за да съм сигурна, че няма да се роди на път и защото имах високо кръвно. Не бих се лишила аз от почивка иначе. Всичко си правим. Пък ако ще става да става. Simple Smile

# 670
  • Замък сред облаците
Darling, подлагай го на доза съмнение и продължавайте днес-утре-сряда с маратона. Да не се окаже, че не знае какво вижда 😄 Не го взимай навътре толкова. Хайде, отдайте се на ❤

# 671
Литъл ,да си здрава ,щастлива и с много късмет Heart И да сбъднеш всяка своя мечта!
Добрах се до лаборатория и това е положението ,явно при нас стойностите не знаят, че трябва да се удвояват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
  • Замък сред облаците
Удвояват ти се на 36 часа, което е в рамките на нормата. (Едит: като сравнение за 5 дни и без междинни стойности. 36 часа са усреднени за 5 дни, това е). Успех и до финал.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 16:23 от АА

# 673
АА много благодаря,яко съм изостанала ,не знаех ,че има калкулатор за ЧХГ  Confused

# 674
АА, така съм го планувала, пък може и да не е видял правилно Grinning
Една приятелка ми е разказвала отдавна, че след 2 години опити някакъв доктор и казал на тази, тази и тази дата (преди, в деня и след О) да дават всичко от себе си пък да видят Grinning но и те горките нямали възможност точно тогава и го направили на следващият ден, тя нямала надежди, знаела, че са изпуснали момента иии точно този месец станало детенцето, което вече е на 4 или 5 г., така че нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт