Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 144
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Уау, Калъм честито!8 дни преди цикъл ми се струва направо невъзможно.Явно е ранна овулация. Стискам палци всичко да е наред.

# 76
  • London
Тихичко честито, Callum 😍❤
Ех, че хубаво ❤
Аз също разбрах 7 дни преди цикъл, чертичката ми беше дори по-бледа от твоята ❤

# 77
Честито. Сигурно овулацията е била по-рано.
Не знам вече от какво е,лекаря каза че за 10 дни се чисти ,а то минаха 12. Деня на биенето се брояло ден 1ви,така каза лекаря
1 ден 5000
2 ден 2500
3 ден 1250
4 ден 625
5 ден 310
6 ден 155
7 ден 75
8 ден 35
9 ден 15
10 ден 7
11 ден 3,5
12 ден 1,5
Това ми написа доктора . Каза че имплантацията била до 10 ден след овулация и тогава се отделя чхг и реално имало шанс . И да  повторя  😭

# 78
Шенай извинявай, но съм изпуснал частта защо си на терапия. До колкото си спомням всичко беше наред при вас?! Извинявам се ако съм в грешка. Стискам ти палци ще стане скоро !!! 😇

Момичета, благодаря ви. Искам да  ви споделя, че този тест е толкова блуневан и чакан. Въпреки, че не пиша често ви следя.
Стискайте ми палци всичко да е окей този път, понеже имаме 1 загуба преди няколко месеца и страха се опитва да надделее. Стискам зъби и си държа бебчо вътре, този път.
Целувки!

# 79
Абсолютно е така, Литъл Маднес, да се съхрани човек е най-важно. Дано момичетата, които са тук за месец-два не разбират какво е да правиш опити година и повече.
Пимки, благодаря! Ти правила ли си изследвания на хормони, витамини, пиеш ли фолиева киселина?

Фолиева киселина пия от април. А за изследвания само ще си мечтая. Живея в Германия и едва ли ще ми насрочат изследвания преди да мине година. Час за преглед получих за след 2 месеца.
Ей това ми е по-криво. Ако бях сигурна, че просто ще чакам, добре. Ама като имам известни притеснения и не могат даже да ме погледнат скоро направо ми се пръска душата.
А откакто започнахме да опитваме така ме боли... От овулацията до края на цикъла направо ми се стъжнява живота.

# 80
Пристигам и aз в темата. Честит годеж на круела и 2ра чертичка на Callum!

# 81
Това е много неприятно. Няма ли да се прибирате в България? Ако се напрягаш и постоянно го мислиш нормално да имаш болки. Ако имаш проблеми с ЦС много помага тук препоръчвания лубрикант за зачеване, който е помогнал на доста момичета. Марго може да каже кой е в Германия. Желая ти успех!

# 82
Благодаря на всички за милите пожелания!!❤️

# 83
Това е много неприятно. Няма ли да се прибирате в България? Ако се напрягаш и постоянно го мислиш нормално да имаш болки. Ако имаш проблеми с ЦС много помага тук препоръчвания лубрикант за зачеване, който е помогнал на доста момичета. Марго може да каже кой е в Германия. Желая ти успех!
Здравей , Brandy !
Какъв е този лубрикант ?
Аз използвам гелчетата на Дюрекс .

# 84
Callum честито, дано всичко си бъде наред този път. Flowers Four Leaf Clover
Cruella честит ви годеж, бъдете щастливи !
Шенай дано наистина да има хубава новина при теб.
Честита нова темичка и нека тя да бъде осеяна с много положителни тестове.

# 85
  • Замък сред облаците
Callum, стиснати палци всичко да е наред!

Жасмин, и в миналата тема писахме - обикновените лубриканти не са ок за спермата при бебеправене, променят средата и си намаляваш шансовете. У нас такъв гел подходящ за зачеване е Преферт гел.

# 86
Тези гелове дали наистина помагат?!
Аз си направих тази сутрин и чертата не изчезва,утре стават 2 седмици от Прегнила. 

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 08:37 от 🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀

# 87
Шенай, честно отпуши си очите и ушите!  Не знам защо питаш нещо като изобщо не слушаш какво ти  се казва? Чертата на уринарен тест ще стане тъмна на 5 дни закъснение поне. Няма смисъл от още тестове. За кръвния ти писаха , няма да се повтарям 😤
Callum честито до финал🌞
Cruella, честит годеж! Много здраве и пълна къща със деца!

# 88
Шенай, баш от теб, дето ги проповяряаш тия кръвни тестове, не съм очаквала още да не си си направила Grinning стига се мъчи, дай да го видим тоя хормон покачва ли се и да спиш спокойно Blush

Callum, само така! Дръж си го и не го пускай до финал!
Ей че яко! Старата я затвотихме с положителен, тази я започваме с положителен Flowers Four Leaf Clover

При мен няма ново, още си блъскам главата да я махам ли тая киста като ме оперират за полипа, една мацка в едно групата ме посъветва да си направя АМХ и след малко отивам до Цибалаб Rolling Eyes мислех, че ще мине месец без да ме надупчат, но уви Grinning

Скрит текст:
За тоя АМХ чувам за първи път през живота си! Направо съм бясна! Вчера бях пред истерия. Никой лекар до сега да не ми каже, че съществува такова нещо. Добре че четем и питаме, второ висше ще изкараме покрай тия проблеми Joy

# 89
Jasmin, лубрикантите на водна основа са подходящи при опити за забременяване, не знам дали такива има на пазара от Durex. Стандартните лубриканти пречат на нормалното движение и оцеляване на сперматозоидите. На нашия пазар можеш да намериш Преферт гел, аз съм поръчвала от Амазон  Preseed. Потърси из темите, много е говорено, не са панацея, но за някои хора може да помагат.

Inferiya, АМХ е строго свързано с някои неща. Не съм следила и не помня из темите какво си изследвала. При дефицит на витамин Д АМХ ще излезе по-лошо. При неконтролирани проблеми с щитовидната жлеза също се влияят нещата. FSH на 3ти ден повишен ли е?
Съветът ми е, ако не си изследвала витамин Д и ЩЖ хормони, да се направи преди ЯР.

Общи условия

Активация на акаунт