Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 154
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Пупа не викат ли на корема?

# 61
И за мен Пупа е корем.И аз съм от София, никога не съм чула да и викат пупа на друго.

# 62
  • London
Точно на корем казват пупа. На мен за това ми става смешно, пораснах с мисълта, че казват пупа на друго 😂

# 63
Крууелче,честито. Много здраве,щастие и късмет,две три дечица ти желая.
Пупа е корем наистина .
Total beta HCG 11.20 mIU/ml. Не знам какво да мисля.

# 64
Шенай, за съжаление този резултат ми се вижда е от чистенето на Прегнила- нали каза, че освен в неделя, и в понеделник сте били таймираща….Стискам палци да не съм права Flowers Four Leaf Clover

Круела, честито! Бъдете много щастливи заедно!

# 65
Да, гадно е, но защо човек трябва да се самоизмъчва!!?
Това си е чиста проба мазохизъм.. За мен никоя крайност не е препоръчителна. По този начин само си вредите на нервната система и се завъртате в един омагьосан кръг, от който няма излизане.
Да, човек си прави планове, сметки, търси проблем и решение. В този смисъл мисленето е нормално. Вкопчването в идеята и ангажирането на 100% процента от времето с мисли за бебе ми е непонятно.

Цитат
Записвам се и аз в темичката. Чакам М този уикенд.

Защо си го причинявате това с постоянните мисли за бебе не знам... Явно си е до човек. Ще установите в един момент, че не е добре.

Ще се извиня предварително, ако прозвучи сопнато: Как точно спираш нарочно да мислиш за нещо?
Не изгарям от желание, но за съжаление така се получава. Да не мислиш, че ми е изключително приятно да се самоизмъчвам??? Не е нещо , което може да се контролира. Самата мисъл, че спираш да мислиш, си е мислене.
[/spoiler]

# 66
little.madness, очаквам твоя съвет как да си контролирам мислите.
И да, мазохизъм е. Не е приятно. Явно ти просто си такъв човек. Но не говори все едно е лесна работа и сами го причиняваме.

# 67

Да орисам новата тема, с благословия.
Момичета снощи казах Да на моя прекрасен годеник! Още съм в шок.
Нека новата тема е орисана само с плюс тестове.
Благословени да сте! ❤️😇🙏
Еха, честито, Cruella56! Бъдете много щастливи и нека любовта да расте с всяка споделена година! И браво на момчето, че те е изненадало толкова много!

# 68
От личен опит мога да кажа, че като минат година - две и спираш да се вманиачаваш, защото си си причинил прекалено големи страдания с непрестанното очакване и надежди всеки месец. Някак си се научаваш да се щадиш, ставаш по-религиозен и се научаваш да се радваш на малките неща - хубава цветна снимка, добри хормони т.н. За това говори Литъл Маднес. Вманиачаването след три месеца без бебе примерно на много хора в тази тема им е смешно.
Да ви се похваля момичета - вече съм магистър по счетоводство и одит на нефинансовите предприятия от миналата седмица.
Честито, Круела, щастлив и дълъг семеен живот и колкото дечица желаете!

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 21:41 от Brandywine18

# 69
Brandywine18, съгласна съм. Не отричам, че три месеца са прекалено малко. Ама съм си от по-лабилните. Тия работи ме бутат емоционално. Както някой вече каза - свят шарен... Пак казвам, за съжаление не ги контролирам тия неща и не мога да си заповядам да не мисля, та съвети тип "не го мисли" не ми помагат.

Честито за магистъра! Много професионални успехи ти желая!

# 70
Бранди, благодаря, че поясни. Не ща да илзизам лоша и зла.
При нас ей го почти се изтърколи една година и наистина просто започваш да се радваш на всички малки неща, които ти се случват.
Скорошен пример - юни месец бяхме при репрото и искаше на следващия Ц да ме види и прегледа за полипи. Да, ама ние Юли бяхме на море и го оставихме за Август. Е ММ не спря да мрънка как трябвало да отложим морето и да ходя на преглед. Е, мерси. Казах му, че както и да прозвучи не желая да се съобразям и да си причинявам душевен дискомфорт като не отида на почивка заради един преглед, който спокойно може да се отложи..
Може би наистина с времето ги осъзнаваш тези неща. Първите два месеца как се тръшках, че не е станало.. не е истина, а сега чак сме смея сама на себе си.
Човек трябва да се наслаждава на живота, докато може и същевременно тихомълком да си бута и води и другите борби

# 71
Абсолютно е така, Литъл Маднес, да се съхрани човек е най-важно. Дано момичетата, които са тук за месец-два не разбират какво е да правиш опити година и повече.
Пимки, благодаря! Ти правила ли си изследвания на хормони, витамини, пиеш ли фолиева киселина?

# 72
И аз се депресирах повече в началото. Незнанието и неведението може би са виновниците. След като се установи първият възможен проблем, дойде и първото възможно решение и с тях и мотивацията, и надеждата.
Първата година пробвах толкова неща и нищо не доведе до някакво подобрение или чудо. То не бяха добавки, чайове, графики, тестове, гелчета, любов през ден, всеки ден, веднъж в месеца....да ти се завие свят. Това добавяше напрежение.  Много напрежение! Но и много знание как работи собственото ми тяло!
А я сега, не съм пипала термометър от 5 месеца, нито тест за О, знам в кои дни да стават нещата и ми е толкова по-спокойно.
И темите тук ми действаха обсесивно, та затова и поизбягах за кратко.
Ама много съм подробна! Хайде благодаря на Рейв за новата тема и за орисницата Рейнбоу! Да я напълним с  положителни тестчета и бременни пупи Grinning !
P.S. Моя позната се похвали с коремче на снимка, преборила е СПКЯ! Heart Eyes

# 73
Записвам се в новата темичка, надявам се за кратко 😇🤗 тестът е 8 дни преди цикъл и не с първата урина.Маже би някои са ми чели коментарите другаде. 😁 Овелация не можах да хвана. Но мисля, че резултата е на лице. Ще си изчакам дефакто 3 седмици и заминавам на лекар!

Сипя ви с плюсов прашец, дано да това да е щастлив август и да пътуваме с автобус към другата тема всички 😇😇😇🥰😍🤩

# 74
Миличка, тихичко честито! 😍😍😍

Момичета, аз съм съгласна и с двете гледни точки, при нас мина почти година опити. По принцип не се вманиачавам и не го мисля много, но признавам, че има дни, в които наистина много го мисля.. мисля, че е до период, а и странични причини (днес например ме боли много кръста и това ме прави леко скиснала… и оттам започват и тези мисли дали ще стане и тн..).

Та - която и да е, в който и да е период - важното е да не губим надежда. Дори тези дни на обсебване отминават и следват хубави неща (а и две чертички скоро). Поздрави! ❤

Общи условия

Активация на акаунт